Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Kcer od mourinha je tad bila maloljetna Haha , drag je meni Mata ali mislim da trebamo nekog boljeg dovesti a njega prodati
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ne trebamo boljeg od Rooneya? Jer on je legenda? E i jesmo u qurcu zbog legendi ko Rooney i neka smo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Sigurno ce u početku naci neku poziciju za Rooneya i vidjeti kako ce igrati ako bude dobar naravno da ce biti u prvih 11 a ako bude los na klupu , legenda je i zaslužuje biti u klubu ako vrati svoju formu
- eric_cantona
- Kontakt:
Mata je solidan, ali ne više od toga. Nije supermen kako ga neki hvale. Sigurno nije igrač za United, kao što to nisu ni Herrera ni Fellaini ni Schneiderlin. Nadam se da će Jose uspjeti izvući nešto iz svih njih, pogotovo iz andera i morgana koji su mladi i mogu se popraviti. Realno u stanju u kojem su svi ovi igrači gore (plus Rooney), i 5.mjesto je bilo uspjeh. Nivo liverpoola/tottenhama od prije par godina. Ja nemam ništa protiv detaljne čistke u klubu, a sigurno tu ne bi bilo mjesta za Matu, Fellainia, Roja, i još mnoge, dok za Rooneya ipak mislim da će dobiti šansu pa šta bude
Sve su pozicije probali mozda jos beka da probaju ja ne znam gdje drugo.reddevil96 je napisao/la:Sigurno ce u početku naci neku poziciju za Rooneya i vidjeti kako ce igrati ako bude dobar naravno da ce biti u prvih 11 a ako bude los na klupu , legenda je i zaslužuje biti u klubu ako vrati svoju formu
Druga stvar. Mata je bio najbolji igrac Chelsea jednu sezonu,rasturio ,to sto ga Mou nije gotivio to je druga stvar a posebno se nije mogao isticat u ovom sistemu sa Rooneyom na 10 i dva zadnja vezna .
Mozda mi ne gledamo isto na fudbal,ja svacije postujem ali ne moze me niko ubjedit da je Rooney bolji od Mate
Zeljeznicar! 1921 !
James Rodrigez je idealna opcija za nasu 10,kakvav Rooney(na toj poziciji) i kakav mata(on je rodjen za spanske lige ,liga bez kontakta i liga simuliranja)
-
- Kontakt:
Ja sam isto da probamo jamesa dovesti ali tesko ce ga Real pustit jedino ako im pogba dođevidic je napisao/la:James Rodrigez je idealna opcija za nasu 10,kakvav Rooney(na toj poziciji) i kakav mata(on je rodjen za spanske lige ,liga bez kontakta i liga simuliranja)
Ma kakav James, eto Mata je za tu ligu a James kršni za Englesku. Nisam za Jamesa, ali baš nikako.
-
- Kontakt:
Nisu ni Silva i mahrez krsni pa dobro igraju
-
- Kontakt:
Volio bih da pogba dođe ali msm da ce prije u Real ici
Ovaj ko da ima 12 godina majkemi
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Tko Haha ?Format je napisao/la:Ovaj ko da ima 12 godina majkemi
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ala i razmisljas. Silva i Mahrez bar imaju to iskustvo igranja u EPL za razliku od Jamesa.reddevil96 je napisao/la:Nisu ni Silva i mahrez krsni pa dobro igraju
@Format, jesi i ti dosadan s Rooneyem vise, ko da ce ga Mourinho drzat u prvoj ako bude srao. Skontajte da to nije ni Moyes ni van Gaal nego MOURINHO. Po karakteru najslicniji Fergusonu. Mada ja i dalje mislim da je igra Rooneya ogledalo ovih zadnnjih par sezona Uniteda te da ce se popravit zajedno za igrom kompletnog tima. Ima on jos toga za pokazati.
⭐
-
- Kontakt:
U mirroru
"Mourinho sees Rooney as a vital component in tackling his job to restore United to their former glory in the same way he embraced Chelsea skipper John Terry in his first spell at Stamford Bridge."
"Mourinho sees Rooney as a vital component in tackling his job to restore United to their former glory in the same way he embraced Chelsea skipper John Terry in his first spell at Stamford Bridge."
- TravisBickle
- Kontakt:
Rooney ce ako nastavi ovako zavrsiti na klupi, to je sigurno, kao sto je vec neko napisao Mourinho je to. Volio bih da Mata ode, on nije za Uniteda definitivno (znam kriv je i sistem dosta). Takodjer, da je nekom uvaliti i Roja i Fellainia to bi bio pun pogodak.
James ,po meni kompletan igrac.ima pregled igre predobar,ljevica za 10,ima kolko tolko dobar skok a i moze se gurat.za razliku od mate koji od ovoga svega ima samo pregled igre.ofanzivno i defanzivno je James bas bolji igrac jer kako sam ranije naveo Mata je idealan za spanske lige ,lige bez kontakta i lige simuliranja...jos se James pokazao u vise ligaUnitedWA je napisao/la:Ma kakav James, eto Mata je za tu ligu a James kršni za Englesku. Nisam za Jamesa, ali baš nikako.
-
- Kontakt:
Probat fellu u kinu prodat
[quote="reddevil96"]Probat fellu u kinu prodat
ma rijesit se Felainija,Younga,Mate,Schweinsteigera,Roja
ma rijesit se Felainija,Younga,Mate,Schweinsteigera,Roja
The best shot conversion rate in the Premier League 2015/17 - Marcus Rashford (55.6%).
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.