Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Hernandez, u Njemackoj nije ni medju najboljih 10 igraca...Heargreves, prodan nam i jeste zbog osjetljivosti na povrede, znaci losa kupovina, a imali smo jos xy losih kupovina.U sustini nama treba dobrih igraca, jest da je Van Gaal ubio u pojam sve taktickim zamislima al i ekipa nam je se rasula u pm..
Hargreaves ti je bio jedna od vaznijih karika u osvajanju lp-a, pocev od meceva protiv Rome, polufinala sa Barsom gdje je odigrao perfektnu defanzivu i fenomenalnog finala.
Chica strasan u Bayeru, sve ostalo su ciste nebuloze.
Chica strasan u Bayeru, sve ostalo su ciste nebuloze.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Ma svako ima svoje vidjenje situacije, evidentno je da smo malo potonuli nakon decenije u vrhu evropskog fudbala,sto j eplod smjene trenera, losih kupovina, a para se ima.
- TravisBickle
- Kontakt:
Ja jedino zalim za RVP-om, on bi nam i dalje koristio, sigurno bi nam njegovi golovi donijeli koji bod vise.
To je to, ne mozemo mi sada sliniti na svakog lika koji izadje na sportskom pregledu zbog ekstra poteza. Treba znati sta zelis igrati i onda slagati slagalicu u tom pravcu, tj traziti igrace koji mogu to da rade. Cini mi se da Mou upravo radi tako i na tome mu svaka castAsteriks je napisao/la:Ne ide to tako, evo ga Payet, daj ga oma, idemo dalje ko Dier moze i on itd. Igrace kupiti dobrim skautingom, vezom uprave, managera i ljudi koji odredjuju takticke varijante itd.
Jednostavno za takvim metama ce biti opasne ponude a United ce opet opasno morati preplatiti igrace tek pribliznog kvaliteta. Naravno, mozemo dovesti klasu ali takva klasa ce nas izabrati tek kada ponovo budemo igrali vaznu ulogu u Evropi, jer ce na stolu imati tri - cetiri identicne ponude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Džaba Englezima svi talenti koje oni furaju, tata Wayne jedini zna loptu podvaliti kako treba, ovo sve ostalo taraba. Small korektan za sad.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Rooney's game by numbers:al... je napisao/la:Džaba Englezima svi talenti koje oni furaju, tata Wayne jedini zna loptu podvaliti kako treba, ovo sve ostalo taraba. Small korektan za sad.
Sent from mTalk
2 key passes
2 take-ons
2 clearances
3 shots
43 passes completed
86% pass accuracy

100% sportski i krajnje opušten potpis
stari sam clan ali rijetko se javljam a redovno citam...moram prokomentarisati ove trensfer spekulacije vezane za nas klub ne samo za vaj prelazni rok nego opcenito.ja stvarno neznam u cemu je problem sa nama sto se tice transfera?
prvo cu navest par igraca sto su bili 99% presli u man utd: Hazard,Gaitan,Ronaldinho,Rodwel,Pedro,Alcantara,Hummels,Coentrao,Samir Nasri,Modric,Bale,Dembele,Branislav Ivanovic,Fernando Torres,Mikel, ima ih jos al ne mogu se sad sjetiti.imam 26 godina i pratim transfer politiku man utd od svoje 15 god aktivno i vjerujte da su ovi svi igraci nabrojani 99% BILI U UNITEDU ali sta se desi stvarno neznam. a u to vrijeme smo doveli gledajte sad young (lik starno nema kapaciteta da igra za nas)rafael i fabio (ostase na rijeci talenat i nista vise)fellaini (nema kapaciteta da igra za nas ja tako jaku ekipu) anderson(valika nada i ....) butner(zamjena za evru ali...) svajni ( potrosen igrac ima 3 god a otkad se zaljubio u anu i ne igra fudbal) rodrigo posebon (sezonu na klupi i nidje ga) markos rojo(kad sam ga vidio kako igra na svjetskom mislio sam evo ga ) juan mata (haha lik sve radi osim svoj poso) kagawa (u dortmundu haro a kod nas nije imao 3 utakmice u nizu) zaha(za njega stvarno ne znam zasto nikad nije dobio sansu) zorn tosic ( nikad se nije ni mislilo da moze igrati u velikom klubu)manucho(svi su znali da nece igrat) I ima jos ali necu dalje..da nam nije bilo nasih igraca tipa Giggs,scholes,geri i phill nevile,butt, ali ruku na srce bilo je i dobrih transfera bas dobrih, NEMANJA VIDIC,RIO FERDINAND,PATRICE EVRA,KERIK,RUNI,RONALDO,PARK JI SUNG,...
prvo cu navest par igraca sto su bili 99% presli u man utd: Hazard,Gaitan,Ronaldinho,Rodwel,Pedro,Alcantara,Hummels,Coentrao,Samir Nasri,Modric,Bale,Dembele,Branislav Ivanovic,Fernando Torres,Mikel, ima ih jos al ne mogu se sad sjetiti.imam 26 godina i pratim transfer politiku man utd od svoje 15 god aktivno i vjerujte da su ovi svi igraci nabrojani 99% BILI U UNITEDU ali sta se desi stvarno neznam. a u to vrijeme smo doveli gledajte sad young (lik starno nema kapaciteta da igra za nas)rafael i fabio (ostase na rijeci talenat i nista vise)fellaini (nema kapaciteta da igra za nas ja tako jaku ekipu) anderson(valika nada i ....) butner(zamjena za evru ali...) svajni ( potrosen igrac ima 3 god a otkad se zaljubio u anu i ne igra fudbal) rodrigo posebon (sezonu na klupi i nidje ga) markos rojo(kad sam ga vidio kako igra na svjetskom mislio sam evo ga ) juan mata (haha lik sve radi osim svoj poso) kagawa (u dortmundu haro a kod nas nije imao 3 utakmice u nizu) zaha(za njega stvarno ne znam zasto nikad nije dobio sansu) zorn tosic ( nikad se nije ni mislilo da moze igrati u velikom klubu)manucho(svi su znali da nece igrat) I ima jos ali necu dalje..da nam nije bilo nasih igraca tipa Giggs,scholes,geri i phill nevile,butt, ali ruku na srce bilo je i dobrih transfera bas dobrih, NEMANJA VIDIC,RIO FERDINAND,PATRICE EVRA,KERIK,RUNI,RONALDO,PARK JI SUNG,...

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ed na putu da postane novi Spielberg

Blind like wind

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Vrijeme da se promijene ankete na ove dvije teme. Sta mislite.
Mozda na ovoj 'Sta ocekivati od Uniteda u narednoj sezoni' ili sta ocekivati od joze. a na drugoj kakva bi pojacanja prizeljkivali
Mozda na ovoj 'Sta ocekivati od Uniteda u narednoj sezoni' ili sta ocekivati od joze. a na drugoj kakva bi pojacanja prizeljkivali
⭐

Nije loše, lajkam raspored.
Protiv Pepa u cetvrtom kolu, 22.10. Jose se vraca na Mostic.
Odličan raspored.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Veoma zeznuta zavrsnica,obicno na kraju bude borba,a totenham i arsenal vani igramo..
A ja lika sto forsira tottenhemovce u repki.nigdje veze dele Ali prelos ali ne, njega ne vadi.slična scena i prošlo prvenstvo sto je radio sa liverpoolcima.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Meni je najkomičniji Smalling, ono "deer in a headlights" lice lika koji je upravo shvatio da u njegov avion ide projektil i da ima još otprilike sekund životario_Ferdy88 je napisao/la:https://twitter.com/ManUtd/status/742672947706351616
Ed na putu da postane novi Spielberg
Blind like wind

Sent from mTalk
Nisu meni loši ovi fazoni u saradnji sa Foxom. Ne znam da iko od drugih klubova ima ovakav komercijalni sporazum. Ed je mašina kad su ove stvari u pitanju i baš nam ovaj potez može donijeti dosta toga dobrog.
Upratio sam baš preko Kinja platforme da su postavili neki pljuvački tekst za ova tri trailera (X-Men, Deadpool, Independence Day 2) a u komentarima se Manchester United otkriva preko one famozne utakmice finala LP 1999. godine. Koji način promocije kluba it's unbeleivable.
Čudno mi je malo da pored živog i zdravog Mendesa mi ganjamo Raioline igrače ali vjerujem Jose-u pa da vidimo na šta će to ličiti.
Meni je Morata želja. Kako je bio dobar sinoć protiv Turaka i to isključujući ona dva gola.
Upratio sam baš preko Kinja platforme da su postavili neki pljuvački tekst za ova tri trailera (X-Men, Deadpool, Independence Day 2) a u komentarima se Manchester United otkriva preko one famozne utakmice finala LP 1999. godine. Koji način promocije kluba it's unbeleivable.
Čudno mi je malo da pored živog i zdravog Mendesa mi ganjamo Raioline igrače ali vjerujem Jose-u pa da vidimo na šta će to ličiti.
Meni je Morata želja. Kako je bio dobar sinoć protiv Turaka i to isključujući ona dva gola.
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... h-11493487
Pogledajte kako se Adnan i Timothy spremaju za pre-season. Za Timothya znamo da je zvijer ali Adnan ovdje kao da trenira da bude komandos s loptom
. Ništa se ne prepušta slučaju vidim.
Pogledajte kako se Adnan i Timothy spremaju za pre-season. Za Timothya znamo da je zvijer ali Adnan ovdje kao da trenira da bude komandos s loptom

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 8 gostiju.