Kasne vam plate u klubu, a nesto za Celik pricas. U vecim wte dugovanjima nego mi

Imas li slova na tastaturi da napises?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smijesan si lik. Sta Zeljo ima sa vasim dugovanjima prema igracima i prijetnjama da ce otici ako ga ne isplatite? Odgovorno tvrdim sat vremena prije polaska na pripreme donosite nesto para, ostatak obecavate u Turskoj isplatiti.prisonbreak je napisao/la:Itekako ste nudili. Ne Celiku, nego Jamaku, stvarali ste pritisak. Al od Celika nije dobio papire tako da ste ispusili.![]()
Kasne vam plate u klubu, a nesto za Celik pricas. U vecim wte dugovanjima nego mi![]()
Za koje trofeje, Bajramski turnir?Dokoljenko je napisao/la:Smijesan si lik. Sta Zeljo ima sa vasim dugovanjima prema igracima i prijetnjama da ce otici ako ga ne isplatite? Odgovorno tvrdim sat vremena prije polaska na pripreme donosite nesto para, ostatak obecavate u Turskoj isplatiti.prisonbreak je napisao/la:Itekako ste nudili. Ne Celiku, nego Jamaku, stvarali ste pritisak. Al od Celika nije dobio papire tako da ste ispusili.![]()
Kasne vam plate u klubu, a nesto za Celik pricas. U vecim wte dugovanjima nego mi![]()
Ovo za nas dugovanja ne bi komentarisao. Mi cemo se boriti za trofeje, vi za opstanak kao i u zadnjih dvadesetak godina.
Strasno se borite za trofeje, ne znam kakveDokoljenko je napisao/la:Smijesan si lik. Sta Zeljo ima sa vasim dugovanjima prema igracima i prijetnjama da ce otici ako ga ne isplatite? Odgovorno tvrdim sat vremena prije polaska na pripreme donosite nesto para, ostatak obecavate u Turskoj isplatiti.prisonbreak je napisao/la:Itekako ste nudili. Ne Celiku, nego Jamaku, stvarali ste pritisak. Al od Celika nije dobio papire tako da ste ispusili.![]()
Ovo za nas dugovanja ne bi komentarisao. Mi cemo se boriti za trofeje, vi za opstanak kao i u zadnjih dvadesetak godina.
Ne navijam ja za Slobodu stari, zamijenio si me sa nekim.bhpremierliga12 je napisao/la:Za koje trofeje, Bajramski turnir?Dokoljenko je napisao/la:Smijesan si lik. Sta Zeljo ima sa vasim dugovanjima prema igracima i prijetnjama da ce otici ako ga ne isplatite? Odgovorno tvrdim sat vremena prije polaska na pripreme donosite nesto para, ostatak obecavate u Turskoj isplatiti.prisonbreak je napisao/la:Itekako ste nudili. Ne Celiku, nego Jamaku, stvarali ste pritisak. Al od Celika nije dobio papire tako da ste ispusili.![]()
Nek bude hairli.Dokoljenko je napisao/la:Mastamo o Dilaveru. I ja njemu objasnjavam nesto.
Ovako. Igra kod vas sada jedan igrac koji je na ljeto nas. Zapamti sta sam ti rekao, pa se cujemo za vrijeme prelaznog, da se ne peglam vise.
Sta je nemas sva slova da napises imeDokoljenko je napisao/la:Mastamo o Dilaveru. I ja njemu objasnjavam nesto.
Ovako. Igra kod vas sada jedan igrac koji je na ljeto nas. Zapamti sta sam ti rekao, pa se cujemo za vrijeme prelaznog, da se ne peglam vise.
Ti igraci "ja samo u Çeliku mogu igrati", nas ne interesuju. Tako je i Horic rekao pa je poslije moljakao i spustao uslove.prisonbreak je napisao/la:Nek bude hairli.Dokoljenko je napisao/la:Mastamo o Dilaveru. I ja njemu objasnjavam nesto.
Ovako. Igra kod vas sada jedan igrac koji je na ljeto nas. Zapamti sta sam ti rekao, pa se cujemo za vrijeme prelaznog, da se ne peglam vise.![]()
Livaji istice ugovor, Dilaveru.
I posudbe iz Sarajeva, halal vam bilo sve.
Za Dilu znam da nece u Zelju
Sa duplo vecim tastaturama koje ce imati duplo vise slovaredbull93 je napisao/la:Jel to zato sto ce te biti duplo najveci i duplo najposjeceniji klub?
Ja i dalje vjerujem da je ovo neki troll, ne mozes ovoliko glup biti jbt. Tamo nabrijo one na zeljinoj temi haos jbt. Isto misketovi sto su ih nafuravali sad i ovaj amawow dosao. Samo u krug se vrte i sebe uvjeravaju h nesto sto i oni znaju da nije tako.TamniVilajet je napisao/la:Sa duplo vecim tastaturama koje ce imati duplo vise slovaredbull93 je napisao/la:Jel to zato sto ce te biti duplo najveci i duplo najposjeceniji klub?
To ti je kod njih uvjek bilo tako, jer ovce moraju imati cobana kojeg slijede. Zar bi neko normalan mogao za najvecu legendu proglasiti covjeka koji je na sudu priznao da je prodavao utakmice svog voljenog kluba i zbog toga imao zabranu bavljenja fudbalom a klub zbog toga izbacen u nizi rang takmicenja. Da ne pricamo o tome gdje i sa kim je najveca legena bila dok je gorjela Grbavica.redbull93 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem da je ovo neki troll, ne mozes ovoliko glup biti jbt. Tamo nabrijo one na zeljinoj temi haos jbt. Isto misketovi sto su ih nafuravali sad i ovaj amawow dosao. Samo u krug se vrte i sebe uvjeravaju h nesto sto i oni znaju da nije tako.TamniVilajet je napisao/la:Sa duplo vecim tastaturama koje ce imati duplo vise slovaredbull93 je napisao/la:Jel to zato sto ce te biti duplo najveci i duplo najposjeceniji klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.