FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne valja ni glavni ni pomocni. utakmice na stranu, treniraju na losim podlogama svaki dan.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ni pod razno. Ne mogu da vjerujem da prizivaš povratak jednog od dvojice koji su suspendovani, a njihovom suspenzijom mi prodisali, i bukvalno vidiš da su baš svi opušteni, sretni i zadovoljni...
Vjerujem da ćemo u narednom periodu često gledati Pejića sa Jaganjcem.. eventualno Miloševića na polušpicu, mada mi prva opcija izgleda realnije.
Ima Gojak, mali je potencijal i nas buduci milionski transfer.
Zao mi je Madzida kao brata rodjenog, nije to lako psihicki podnijeti pogotovo njemu koji ima takav pobjednicki mentalitet, uvijek radi na tome da bude bolji i doceka ga ovo.
U muci se poznaju junaci, zajedno do kraja pa kako bude
Zao mi je Madzida kao brata rodjenog, nije to lako psihicki podnijeti pogotovo njemu koji ima takav pobjednicki mentalitet, uvijek radi na tome da bude bolji i doceka ga ovo.
U muci se poznaju junaci, zajedno do kraja pa kako bude
- NerminFatic
- Kontakt:
Tuga zbog Madzida, ali valja dalje.
Nego, zna li neko da li na Jugu buse shipove i vikendom ili samo radnim danima? Rekli su da sada izbuse i 4 dnevno.

Nego, zna li neko da li na Jugu buse shipove i vikendom ili samo radnim danima? Rekli su da sada izbuse i 4 dnevno.
-
- Kontakt:
Adija Nalića potpisati…
Umjesto Madžida, treba Pjanića potpisati....
-
- Kontakt:
Madzidu brz oporavak al sad mislim da je pravo vrijeme za sansu Gojaka,Koningsa, vratit neko krilo s posudbe? Bolju na desetku? Ima sirine,nesto imam osjecaj da ce momci nadomjestiti ovaj hendikep. Glava gore
Težak gubitak.Nas najbolji igrac.Koji Radovac sta je vama taman se kotarisali belaja.Krpa Radovac i ja bi im još Bolju dodo pa nek igraju na male.