U svakom slučaju, neka mu je sretno, dajte sad Ibru i desno krilo jako, pa da se Euro u miru pogleda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Vjerujem da će dovesti još jednog starijeg i iskusnijeg stopera (pa na zalasku karijere hajmo reći), sumnjam nekako da će se Mourinho zadovoljiti staklenim Jonesom i tarabom RojomRooney88 je napisao/la:Dobro odradjen transfer gledajuci onako povrsno, 30 miliona za mladog i navodno izuzetno kvalitetnog stopera. Nadam se da ce opravdati ocekivanja iako mi nije bio prvi izbor, nije doduse bio nikako ni u konkurenciji.
Klare je napisao/la: Još kad vidim da priželjkujete igrača od 35 godina.![]()
Klare je napisao/la: Kako je Manchester postao indisponiran i nemoćan za transfere, pa se i nedokazani igrači preplaćuju.
Klare je napisao/la:Za ovog stopera nikad čuo, ali 38 mil za stopera od 22 godine mi nešto nije uredu.
Vi sa dovođenjem ovako mladih i nedovoljno dokazanih stopera nećete usrećiti svoju defanzivu.
Još kad vidim da priželjkujete igrača od 35 godina.![]()
Hajde recimo da Ibra može još nešto kvalitetno ponuditi, ali odmah na ruke mu morate dati, a plata će prelaziti 10 mil.
On nije isplativ, kao što nije bio ni Falcao, ali vaši ni na greškama ne uče.
Kako je Manchester postao indisponiran i nemoćan za transfere, pa se i nedokazani igrači preplaćuju.
Vidjećemo šta će ishlapljeli Murinjo sa ovim nedorečenim sastavom moći, mislim ne puno, ali uvijek vam postoji nada, pa ćemo da vidimo.
Format je napisao/la:Kako citam momak je dobar i na desnom beku,mozda je i to plan Mourinha a da dovede jos Varanea.
Trebalo bi valjda biti dovoljno za top 4 (nadam se), al' hajd ga znaj, ove god će sigurno biti teže zbog konkurencije.suhi je napisao/la:
@rio
ocel moci jozo sta sklepati od ovih vasih muka ?
Ibra gdje god da ode, lagano će ići 30+ golova i 10+ asistencija, uz to donosi ne samo svoj bezobrazluk već i pobjednički mentalitet.On saigrače čini boljim.Čak i sa svojih 35 godina.516MK je napisao/la:Klare je napisao/la:Za ovog stopera nikad čuo, ali 38 mil za stopera od 22 godine mi nešto nije uredu.
Vi sa dovođenjem ovako mladih i nedovoljno dokazanih stopera nećete usrećiti svoju defanzivu.
Još kad vidim da priželjkujete igrača od 35 godina.![]()
Hajde recimo da Ibra može još nešto kvalitetno ponuditi, ali odmah na ruke mu morate dati, a plata će prelaziti 10 mil.
On nije isplativ, kao što nije bio ni Falcao, ali vaši ni na greškama ne uče.
Kako je Manchester postao indisponiran i nemoćan za transfere, pa se i nedokazani igrači preplaćuju.
Vidjećemo šta će ishlapljeli Murinjo sa ovim nedorečenim sastavom moći, mislim ne puno, ali uvijek vam postoji nada, pa ćemo da vidimo.![]()
Ovo je za rubriku "Za ne povjerovati"
BTW
Mišljenja sam da bi Eric mogao biti dobar transfer, nisam ga mnogo pratio ali ono što sam vidio je da je pravog stoperskog kova.
Ibro došao ili ne, meni je svejedno. Da ima šta ponuditi, ima! Da je star i često arogantan i bezobrazan, jeste! Da li bi se njegov transfer pozitivno odrazio na ostatak ekipe (prvenstveno mislim na mlađe) ne znam, i to je ono što najviše buni. Ja Blinda Jozi neću halaliti ako ode, ali to ne znači da nam ne treba veznjak, a oko krila je sasvim jasan stav - treba nam i to pod hitno.
De Gea (to @ellarguero ): "At United we've missed a manager like Mourinho. With personality and mindset of a winner. Getting him was right."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.