Od toga jedna i po u njihovom vlasništvu. Nažalost ni teren nije otplaćen, samim tim to nije stadion, već jedna vrsta amfiteatra.redbull93 je napisao/la:Grbavica je stadion sa 2 i po tribine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Dokoljenko"[/size]Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Protiv Radnika tri penala nam nisu svirana. Protiv Slobode penal i dva crvena kartona.
Cetiri utakmice, osam kardinalnih gresaka sudija na stetu najveceg kluba u drzavi. U dvije su nas kostale bodova u dvije na srecu ne.
Da ne nabrajam greske iz jesenjeg dijela. Nema dovoljno slova na tastaturi.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.[/quote]
Protiv Radnika tri penala nam nisu svirana. Protiv Slobode penal i dva crvena kartona.
Cetiri utakmice, osam kardinalnih gresaka sudija na stetu najveceg kluba u drzavi. U dvije su nas kostale bodova u dvije na srecu ne.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.[/quote]
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 19 mar 2019, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Dokoljenko
- Kontakt:
1/1
Cvilite vijetnamaci i turci. Kuje prodane.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ma samo da imam slova na tastaturi,sam bih ti priznao koliko sam ogranicen,ali nema jbg...Dokoljenko je napisao/la:1/1

ZAKON...Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.

Hahah yebala ga slova, nema on dovoljan fond rijeci da sta pametno napise.
Yebali bi se vi za kakvog milionera, pusti suplje bolan. Gledaj ovi iz vijetnama sta rade jbt, ako ti je sta ostalo slova ukucaj ih na google pa provjeri. Svaka cast ljudima.
Yebali bi se vi za kakvog milionera, pusti suplje bolan. Gledaj ovi iz vijetnama sta rade jbt, ako ti je sta ostalo slova ukucaj ih na google pa provjeri. Svaka cast ljudima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
redbull93 je napisao/la:Hahah yebala ga slova, nema on dovoljan fond rijeci da sta pametno napise.

antologijskaDokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Jači od ratova, režima i partija!
Ali ne i od Senada i Amara, jedan vas unazadio 15 godina, a drugi će vam dušu iscijediti finansijskiDokoljenko je napisao/la:Jači od ratova, režima i partija!

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Vala ces ih ti dokusuriti...Poceli ste medjusobno da se tulehate,a od tvog pisanja infarkte ce doživljavati...Dokoljenko je napisao/la:Jači od ratova, režima i partija!

Ja mislim da si ti teski troler,dosao i ovo malo Skretnicara da rastjeras...

- Zenicanin988
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.

Ne vjerujem ovo hahahahahahahahahahaha
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako se priblizava ova dupla kruna tako vec polako i komsinice pocinju pucat po savovima 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imas li mi koje slovo pozajmiti,majke ti,htio sam nesto napisati,ali ne mogu nedostaje mi slova na tastaturi...Vracam odmah ,kunem ti se...Zenicanin988 je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem ovo hahahahahahahahahahaha

Pa zar kod njih ima vise sta da pukne...Kad im je @Kratkokoljenko udarna pesnica,sve je krajnje jasno...FrancescoTotti je napisao/la:Kako se priblizava ova dupla kruna tako vec polako i komsinice pocinju pucat po savovima

-
- Kontakt:
Za pojedine nije na odmet kod prijavljivanja na forum kakav mini psiho test osmisliti plus jos dvojica normalnih da garantuju za istoga da nece pisati nebuloze ili nedaj Boze da mu nece zafaliti slova na tastaturi
samo kazem

Teško bi za @Dokoljenka nasao dva normalna da posvjedoce to...BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Za pojedine nije na odmet kod prijavljivanja na forum kakav mini psiho test osmisliti plus jos dvojica normalnih da garantuju za istoga da nece pisati nebuloze ili nedaj Boze da mu nece zafaliti slova na tastaturisamo kazem

- KongrateUK
- Kontakt:
dokoljenko je gospodinVanja8 je napisao/la:Teško bi za @Dokoljenka nasao dva normalna da posvjedoce to...BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Za pojedine nije na odmet kod prijavljivanja na forum kakav mini psiho test osmisliti plus jos dvojica normalnih da garantuju za istoga da nece pisati nebuloze ili nedaj Boze da mu nece zafaliti slova na tastaturisamo kazem
![]()
![]()

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Je li se javljas da posvjedocis za njega...???KongrateUK je napisao/la:dokoljenko je gospodinVanja8 je napisao/la:Teško bi za @Dokoljenka nasao dva normalna da posvjedoce to...BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Za pojedine nije na odmet kod prijavljivanja na forum kakav mini psiho test osmisliti plus jos dvojica normalnih da garantuju za istoga da nece pisati nebuloze ili nedaj Boze da mu nece zafaliti slova na tastaturisamo kazem
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.