Trebao si Mesu pitati i DJE CIMIROT?
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
DMF u ovoj utakmici gdje napadamo se svejedno nema šta uigravati kad će nas u Belgiji stisnuti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trebao je onda i Barbareza malo ubaciti. I onima zasluga.jasmin10 je napisao/la:Djuric ima zasluga i zato je ušao.Unofficialpage je napisao/la:Nakon trećeg gola je Cimirot morao ući, ne vidim neku potrebu ubacivanja Đurića. Da se ne lažemo, s ovom igrom ne možemo ništa Belgiji, zatvorit će Pjanića i to je to. Ali vidjet ćemo...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Djuric je u zadnje dvije utakmice reprezentacije dao 4 gola, a Barbarez je prestao igrati prije 10 godina, a inace komentar ti je bas super, na nivou amebe.admirr je napisao/la:Trebao je onda i Barbareza malo ubaciti. I onima zasluga.jasmin10 je napisao/la:Djuric ima zasluga i zato je ušao.Unofficialpage je napisao/la:Nakon trećeg gola je Cimirot morao ući, ne vidim neku potrebu ubacivanja Đurića. Da se ne lažemo, s ovom igrom ne možemo ništa Belgiji, zatvorit će Pjanića i to je to. Ali vidjet ćemo...
-
- Kontakt:
Mesa svaka cast na Ibisevicevoj poziciji iza Dzeka. Estonci su ocekivali, da ce Dzeko se vracati po loptu na sredini. Ibisevic je dobro otvarao njihov bunker na novoj poziciji. Taktika je bila pun pogodak. Desna strana je radila kao sat.
Ljeva skripi, treba Lulica i Kolasinca bolje uigrati.
Desilo se dosta greski koje sreca Estonija nije znala kazniti.
Za sljedecu utakmicu valja naci dobar flaster za Lukakua...
Ljeva skripi, treba Lulica i Kolasinca bolje uigrati.
Desilo se dosta greski koje sreca Estonija nije znala kazniti.
Za sljedecu utakmicu valja naci dobar flaster za Lukakua...
Sad svi očekujemo da zovneš Ordagića i Krpića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako gledas na to, onda ibisevic u zadnjih 20 utakmica nije imao nikakav ucinak. Mogao je ''strucnjak'' Djurica staviti u prvih 11 umjesto njega.Pivopija je napisao/la:
Djuric je u zadnje dvije utakmice reprezentacije dao 4 gola, a Barbarez je prestao igrati prije 10 godina, a inace komentar ti je bas super, na nivou amebe.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
ma kakav flaster, ne znas odakle prijeti veca opasnostsamoposmatram je napisao/la:Za sljedecu utakmicu valja naci dobar flaster za Lukakua...
treba pokrivat prostor, al tesko ce biti, predobri su to igraci da bi ih nasa ekipa skroz ustopala
mozda mozemo jednog ili dva, al dzaba kada ce iskocit treci ili cetvrti
Ibisevic je standardan igrac Herthe, kapiten, postizao golove i asistencije u zadnjih mjesec dana, a Barbarez ne igra nikako ima vec 10 godina.admirr je napisao/la:Ako gledas na to, onda ibisevic u zadnjih 20 utakmica nije imao nikakav ucinak. Mogao je ''strucnjak'' Djurica staviti u prvih 11 umjesto njega.Pivopija je napisao/la:
Djuric je u zadnje dvije utakmice reprezentacije dao 4 gola, a Barbarez je prestao igrati prije 10 godina, a inace komentar ti je bas super, na nivou amebe.
A znas li koju poziciju igra u Herti?Pivopija je napisao/la:Ibisevic je standardan igrac Herthe, kapiten, postizao golove i asistencije u zadnjih mjesec dana, a Barbarez ne igra nikako ima vec 10 godina.admirr je napisao/la:Ako gledas na to, onda ibisevic u zadnjih 20 utakmica nije imao nikakav ucinak. Mogao je ''strucnjak'' Djurica staviti u prvih 11 umjesto njega.Pivopija je napisao/la:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kenana Horića i Darija Dumica pod hitno probati umjesto kabadahije Spahica, đe Cimirot umjesto invalida Medunjanina, kako te nije stid Mehmede staviti Ibisevica umjesto Bajica... Odlazi dok nije kasno !!!
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Samo sam čekao da se neko javi sa ovako glupim komentarom.admirr je napisao/la:Trebao je onda i Barbareza malo ubaciti. I onima zasluga.jasmin10 je napisao/la:Djuric ima zasluga i zato je ušao.Unofficialpage je napisao/la:Nakon trećeg gola je Cimirot morao ući, ne vidim neku potrebu ubacivanja Đurića. Da se ne lažemo, s ovom igrom ne možemo ništa Belgiji, zatvorit će Pjanića i to je to. Ali vidjet ćemo...
Zadnje dvije utakmice, 4 gola. Briljirao u Japanu i sad on treba da ispašta zbog Cimirota.
- Medikament
- Kontakt:
Na jednu izmjenu ga je natjerala povreda Vranjesa. Milicevic je morao debitovat da se vidi koliko moze. I Djuric je po svakom parametru zasluzio priliku. Treba ga drzat motivisanog i spremnog, jer zatrebat ce. Koja bi pljuska bila nakon onakvog Kirin Kupa da sad ne dobije sekunde. Za izmjene nemate sta prigovarat.
Sto se tice prvih 11: I ja sam prizeljkivao Cimirota od pocetka, no rezultat i tok utakmice je pokazao da je Mehmed ispravno uradio sto je izabrao Medunjanina. Kontrolisali smo utakmicu totalno. Izmejdu ostalog zbog sjajne pas igre, segment gdje je Medo daleko jaci od Cimirota. Estonija ocito nije bila u stanju nikakvu kontru istrcat. Mesa je to znao, jer ih je analizirao. Nemam problem priznat da covjek bolje zna od mene, mada je to nekima ovdje nezamislivo izgleda. Uz to stavljaju klub ispred repke i forsiraju svoje neke nebitne igrace.
Imamo konacno ozbiljnog selektora. Nije Mourinho, ali covjek mukotrpno radi i njegove odluke dolaze nakon razumnih analiza i dosta razmisljanja. Nema ko u Safeta "imao sam osjecaj" i ostale floskule.
Sto se tice prvih 11: I ja sam prizeljkivao Cimirota od pocetka, no rezultat i tok utakmice je pokazao da je Mehmed ispravno uradio sto je izabrao Medunjanina. Kontrolisali smo utakmicu totalno. Izmejdu ostalog zbog sjajne pas igre, segment gdje je Medo daleko jaci od Cimirota. Estonija ocito nije bila u stanju nikakvu kontru istrcat. Mesa je to znao, jer ih je analizirao. Nemam problem priznat da covjek bolje zna od mene, mada je to nekima ovdje nezamislivo izgleda. Uz to stavljaju klub ispred repke i forsiraju svoje neke nebitne igrace.
Imamo konacno ozbiljnog selektora. Nije Mourinho, ali covjek mukotrpno radi i njegove odluke dolaze nakon razumnih analiza i dosta razmisljanja. Nema ko u Safeta "imao sam osjecaj" i ostale floskule.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Upravo.Medikament je napisao/la:Na jednu izmjenu ga je natjerala povreda Vranjesa. Milicevic je morao debitovat da se vidi koliko moze. I Djuric je po svakom parametru zasluzio priliku. Treba ga drzat motivisanog i spremnog, jer zatrebat ce. Koja bi pljuska bila nakon onakvog Kirin Kupa da sad ne dobije sekunde. Za izmjene nemate sta prigovarat.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
A znas li koju poziciju igra u Herti?[/quote]admirr je napisao/la:Ibisevic je standardan igrac Herthe, kapiten, postizao golove i asistencije u zadnjih mjesec dana, a Barbarez ne igra nikako ima vec 10 godina.Pivopija je napisao/la: Ako gledas na to, onda ibisevic u zadnjih 20 utakmica nije imao nikakav ucinak. Mogao je ''strucnjak'' Djurica staviti u prvih 11 umjesto njega.
Ne znam.
I meni je klub ispred reprezentacije, ali to nema nikakve veze sa forsiranjem igraca. Cimirot je 10 klasa ispred Medunjanina kojeg menadzeri guraju u reprezentaciju i bio je standardan cak i dok nije imao klub. Niko nije ocekivao da ce Duljevic biti u prvih 11 ili da ce imati neku minutazu, ali od Visce bi sigurno bio bolji, a i Lulic je iz utakmice u utakmicu sve losiji. Djuric naravno da zasluzuje da igra, ali to se ne moze reci za Ibisevica koji zadnjih godinu-dvije poptuno beskoristan (mozda zato sto ne igra svoju prirodnu poziciju) itdMedikament je napisao/la:Na jednu izmjenu ga je natjerala povreda Vranjesa. Milicevic je morao debitovat da se vidi koliko moze. I Djuric je po svakom parametru zasluzio priliku. Treba ga drzat motivisanog i spremnog, jer zatrebat ce. Koja bi pljuska bila nakon onakvog Kirin Kupa da sad ne dobije sekunde. Za izmjene nemate sta prigovarat.
Ali po čemu bi Duljevic bio bolji od Visce ?
Ma pusti, ne loži ga, momak pere danima na ovim temama. Tačno će stvoriti animozitet prema Cimirotu i Duljeviću koliko su navalili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Čime je zaslužio stokilas Duljevic da igra? Nije zaslužio da bude pozvan, Ordagic je klasa za njega.admirr je napisao/la:I meni je klub ispred reprezentacije, ali to nema nikakve veze sa forsiranjem igraca. Cimirot je 10 klasa ispred Medunjanina kojeg menadzeri guraju u reprezentaciju i bio je standardan cak i dok nije imao klub. Niko nije ocekivao da ce Duljevic biti u prvih 11 ili da ce imati neku minutazu, ali od Visce bi sigurno bio bolji, a i Lulic je iz utakmice u utakmicu sve losiji. Djuric naravno da zasluzuje da igra, ali to se ne moze reci za Ibisevica koji zadnjih godinu-dvije poptuno beskoristan (mozda zato sto ne igra svoju prirodnu poziciju) itdMedikament je napisao/la:Na jednu izmjenu ga je natjerala povreda Vranjesa. Milicevic je morao debitovat da se vidi koliko moze. I Djuric je po svakom parametru zasluzio priliku. Treba ga drzat motivisanog i spremnog, jer zatrebat ce. Koja bi pljuska bila nakon onakvog Kirin Kupa da sad ne dobije sekunde. Za izmjene nemate sta prigovarat.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Evo milion za ordagica 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Nerminator77, Sheyi i 44 gosta.