Ili nesto tipa 'govorio sam da trebamo igrati ABA 2, da nismo spremni ali narod je trazio ABA ligu'

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ili nesto tipa 'govorio sam da trebamo igrati ABA 2, da nismo spremni ali narod je trazio ABA ligu'
Ali ovo samo kod nas ima da se neko ostavi jer eto on je zaslužan a taj neko nema kvalitet za to više.Velizar je napisao/la: ↑17 okt 2025, 19:24Ma jelde...Brani jos Dubravka...
Ko je pravio ovaj krš od ekipe, nek snosi odgovornost. Sto kasnije krenu u doselekciju, tim gore. Nisu doveli nijednu prvu opciju, koja ti garantuje 18 poena. Ostavili rukometasa Delalica jer je satro zasluzan za nesto. Ostavilo 1 na 5 Westa, koji u aba2 nije mogao dominirat svaku cetvrtu utakmicu. Ostavili nepokretnog Djoku. Ostavili Kovacevica, od kojeg je i Manjgafic bolji igrac. Za Younga im neki treneri u Turskoj rekli da je tip dileja...I td
Ovde vecina govorila da smo za top 5
Organizacijabordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2025, 19:28Nema ovdje dva bosnjaka od terena , klupe, uprave. ACO će nit brzo bivši.
Zrači pozitivom i energijom .VensanKasel je napisao/la: ↑17 okt 2025, 19:39Aco - ravna linija , kao da ga je neko natjerao da dođe na utakmicu ...
Probudio se , kao da je pročitao moj komentar - dobio tehničkubordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2025, 19:45Zrači pozitivom i energijom .VensanKasel je napisao/la: ↑17 okt 2025, 19:39Aco - ravna linija , kao da ga je neko natjerao da dođe na utakmicu ....
Persosns prosle godine 15 poena i 8 asistencija u prosjeku u aba ilgi ocigledno da ga se pogresno koristibordobijeli je napisao/la: ↑17 okt 2025, 20:00Kad sam čitao kad su doveli Personsa ja mislio nba potencijal. Sut ,asistencija sve živo kaže. Frajer spor ko puž , zdepnjast i ne može ništa pogoditi , ne znam u sta su gledali kada su njeg dovodili.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.