RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

chily-rz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 02:53

Ma niste namjestili,samo vas je sudija malo pogurao zebom(citaj penal),.Nije to nista novo za nasu ligu,Zrinjskom su svirana dva takva i svi ste pricali kako se Zrinjskom štima(ne kazem da nema istine u tome),sad kad vas sudija pogura nekim penalom,onda je to sudijska procjena,kao sto rece Musa,mislim da se tako preziva objektivni trener Zrinjskog,.Ovo je CIRKUS liga,koja ce se ove godine okoncati,s novim ljudima u savezu ili suspenzijom,nije ni bitno,jer gore od ovoga sto imamo sad ne moze biti..

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 02:57

chily-rz je napisao/la:Ma niste namjestili,samo vas je sudija malo pogurao zebom(citaj penal),.Nije to nista novo za nasu ligu,Zrinjskom su svirana dva takva i svi ste pricali kako se Zrinjskom štima(ne kazem da nema istine u tome),sad kad vas sudija pogura nekim penalom,onda je to sudijska procjena,kao sto rece Musa,mislim da se tako preziva objektivni trener Zrinjskog,.Ovo je CIRKUS liga,koja ce se ove godine okoncati,s novim ljudima u savezu ili suspenzijom,nije ni bitno,jer gore od ovoga sto imamo sad ne moze biti..
Ma nemoj mi reci, kažeš pogurao Zebu :lol: :lol: i to je bilo za 1-2 (a ni golman nije htio braniti penal iako je mogao garant ;) ), za razliku do Zrinjskog kojem sviraju penal u 85 minutu...a šta sa 2-2 i 3-2 veceras?? i tu je bilo guranje ,jelde...jel to igrac Veleža (cini mi se Škaljic) malo pogurao Želju sa autogolom kad vec sudija nece :lol: :lol: ...dobro si ti to skonto ,svi nas poguraše u 8 minuta da se zabije 3 gola :lol: :lol: šteta što nas nisu gurali protiv Slobode i Širokog, tu je zakazalo guranje totalno.
Ofiran si sa tom pricom buraz ;)

debilizam
Kontakt:

Post Postao/la debilizam » 24 apr 2011, 03:03

MostaracVelezovac je napisao/la: A sljedece godine na Grbavicu poslati pionire da se djeca uce i treniraju - a odmarat igrace za neke utakmice gdje ce se igrat fudbal a ne Grand Theft Auto.
GTA, jesi li to pogledao utakmicu u međuvremenu?! Na šta tačno imaš zamjerke? Šta ti je bilo k'o GTA?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 03:06

izzo je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Ma niste namjestili,samo vas je sudija malo pogurao zebom(citaj penal),.Nije to nista novo za nasu ligu,Zrinjskom su svirana dva takva i svi ste pricali kako se Zrinjskom štima(ne kazem da nema istine u tome),sad kad vas sudija pogura nekim penalom,onda je to sudijska procjena,kao sto rece Musa,mislim da se tako preziva objektivni trener Zrinjskog,.Ovo je CIRKUS liga,koja ce se ove godine okoncati,s novim ljudima u savezu ili suspenzijom,nije ni bitno,jer gore od ovoga sto imamo sad ne moze biti..
Ma nemoj mi reci, kažeš pogurao Zebu :lol: :lol: i to je bilo za 1-2 (a ni golman nije htio braniti penal iako je mogao garant ;) ), za razliku do Zrinjskog kojem sviraju penal u 85 minutu...a šta sa 2-2 i 3-2 veceras?? i tu je bilo guranje ,jelde...jel to igrac Veleža (cini mi se Škaljic) malo pogurao Želju sa autogolom kad vec sudija nece :lol: :lol: ...dobro si ti to skonto ,svi nas poguraše u 8 minuta da se zabije 3 gola :lol: :lol: šteta što nas nisu gurali protiv Slobode i Širokog, tu je zakazalo guranje totalno.
Zar je toliko tesko priznati ono sto smo svi vidjeli,da vam je sviran nepostojeci penal,.Ako pratis nogomet,ili si nekad igrao,znas da nije isto imati sigurnih 2-0,igrati smireno,i onda iz vedra neba sudiji prahne da pogura tvog protivnika kako bi vratio neizvjesnost u utakmicu,.Cinjenica je da taj penal je najvise doprinjeo pobjedi Zelje,.Onim cime bi se pametan postidio,budala se ponosi,.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 03:10

chily-rz je napisao/la:
izzo je napisao/la:
Zar je toliko tesko priznati ono sto smo svi vidjeli,da vam je sviran nepostojeci penal,.Ako pratis nogomet,ili si nekad igrao,znas da nije isto imati sigurnih 2-0,igrati smireno,i onda iz vedra neba sudiji prahne da pogura tvog protivnika kako bi vratio neizvjesnost u utakmicu,.Cinjenica je da taj penal je najvise doprinjeo pobjedi Zelje,.Onim cime bi se pametan postidio,budala se ponosi,.
Ja te pitam jeli sudija pogurao Želju i kod 2-2 i kod autogola Škaljica...odgovori na ta pitanja.
Kad izgubimo od Slobode i Širokog na svom terenu pišete da je prodano, kad pobjedimo u Trebinju i Zvorniku pišete da je kupljeno...evo sad kad pobjedimo na svom terenu, treba da se stidimo...pa ima li ikad išta pošteno u vezi Želje, po tim vašim bolesnim sistemima vrijednovanja :?: šta god da se desi u vezi Želje ,to su odmah neka mutna posla...a zaboravljaš penale u 93 minuti u Zenici protiv Želje ili u Vrapčićima, tad nisi moralisao kao sad, jelde ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 03:22

Ja ti kazem da penal nije bio,ostalo je reguralno,.Ja ne mogu reci da li je sudija svirao penal,znajuci da grijesi,ili je pak nasjeo na Viscino simuliranje..Sto se tice Celika,ne znam na koji tacno jedanesterac mislis,jer je bilo mnogo smjesnih penala koje sam imao priliku vidjeti na Bilinom,i to ne osporavam,.Mnogo puta je sudija dobijao utakmice Celikove,a ne sami igraci na terenu,.ali moram reci da to nije slucaj ove godine,gdje su na Bilinom barem do sada gosti imali korektno sudjenje,.jbg Velezovci,izvinite na off topic,valjda ce naletit neki moderator pa pocistit ovu suvisnu raspravu..

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 03:29

chily-rz je napisao/la:Ja ti kazem da penal nije bio,ostalo je reguralno,.Ja ne mogu reci da li je sudija svirao penal,znajuci da grijesi,ili je pak nasjeo na Viscino simuliranje..Sto se tice Celika,ne znam na koji tacno jedanesterac mislis,jer je bilo mnogo smjesnih penala koje sam imao priliku vidjeti na Bilinom,i to ne osporavam,.Mnogo puta je sudija dobijao utakmice Celikove,a ne sami igraci na terenu,.ali moram reci da to nije slucaj ove godine,gdje su na Bilinom barem do sada gosti imali korektno sudjenje,.
Pa baš za to te i pitam...to je bilo za 1-2 i ko je branio igracima Veleža da napadaju i zabiju još koji gol u nastavku?? sudija im branio??' :o :shock: ili je Šehić skinuo zicer Rovcaninu?? ko je kriv za 2-2 i za 3-2?? to je kljucno pitanje....Velež je i sa golom Zebe opet vodio i nemoj kriviti sudiju za njihov poraz, vec iskljucivo njihove igrace koji su od gotovine napravili veresiju...i nemoj nama željovcima nabijati na nos kao neku bruku i sramotu...cuj budala se ponosi, cega se pametan stidi :oops: e jeb.ote price, a Velež sam sebi zabio gol i dozvolio da primi 3 gola u 8 minuta...i sad mi treba da se stidimo zbog toga :o :shock: e moj jarane, ta prica je presmiješna.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 03:35

Ocigledno je da me ne razumijes,ili ne zelis da shvatis,pa cu ti postaviti jedno kontra pitanje:Vjerujes li da je Zeljo bio u stanju okrenuti utakmicu,da vam sudija nije svirao taj penal?

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 03:38

chily-rz je napisao/la:Ocigledno je da me ne razumijes,ili ne zelis da shvatis,pa cu ti postaviti jedno kontra pitanje:Vjerujes li da je Zeljo bio u stanju okrenuti utakmicu,da vam sudija nije svirao taj penal?
Nemam šta ja vjerovati, svojim ocima sam se uvjerio veceras...Željo je preokrenuo utakmicu - cinjenice.
Ali ne smije Željo ni preokrenuti utakmicu na svom terenu, ako to slucajno uspije onda su to odmah mutna posla, raznim teoreticarima ljubiteljima urota i zavjera...pun je forum takvih.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2011, 03:49

izzo je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Ocigledno je da me ne razumijes,ili ne zelis da shvatis,pa cu ti postaviti jedno kontra pitanje:Vjerujes li da je Zeljo bio u stanju okrenuti utakmicu,da vam sudija nije svirao taj penal?
Nemam šta ja vjerovati, svojim ocima sam se uvjerio veceras...Željo je preokrenuo utakmicu - cinjenice.
Ali ne smije Željo ni preokrenuti utakmicu na svom terenu, ako to slucajno uspije onda su to odmah mutna posla, raznim teoreticarima ljubiteljima urota i zavjera...pun je forum takvih.
Neda mi se vise ponavljati jedno te isto.,pozz tebi i laku noc,skoro pa jutro.. :oops:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 apr 2011, 09:10

Nebih da umanjujem kvalitet Želje, ali po meni je ova utakmica bila čista namještaljka. Prvo poluvrijeme smo ih doslovno pojeli, pa da onda toliko padnemo na kraju da primimo 3 gola za 8 minuta. Pa nije Željo Barcelona. bote život. Još uvijek nemogu doći sebi od onog trenutka kada sam vidio da je Željo preokrenuo, grizem sve oko sebe.

Ipak, sve čestitke našoj djeci koji su sinoć odradili lijep posao, ali šteta što su morali biti dio ovoga.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 24 apr 2011, 09:27

Penal nije bio! Dovoljno o tome govori i stav publike koja je nakon postignutog pogotka izvizdala isti... Istina je da je to unijelo neizvjesnost i paniku medju igrace Veleza dok je kod igraca Zelje unijela zivost i snagu da pokusaju postici jos koji gol u cemu su i uspjeli... Dovoljno govori i to da sudija nakon dosudjenog penala NIJE SMIO svirati jedno 1000% ocigledniji penal nad Viscom, umjesto kad shvati da je pogrijesio da pokusa nastaviti suditi sto bolje, on to pokusava kompenzirati time sto ne svira ocigledan penal pri rezultatu 3:2, ali to je nas mentalitet sudija... Ja mislim da je Visci lik uklizo s dvije noge s ledja on tada vise ne bi smio svirati penal... kako god Zeljo je ipak pobjedio zasluzeno ili ne, po mom skromnom misljenju Velez je zasluzio u najmanju ruku bod. Mnogo srece zelim Velezu u nastavku sezone.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 24 apr 2011, 09:35

Jarane kad se utakmice štele,šteli se da bude 1:0,ili ako odgovara 0:0 (zrinjski : borac) dakle sa malo golova ili nikako.
TM87

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 24 apr 2011, 09:39

Ma namjesteno 100% , sad ko je uzeo pare, sudija ili neko iz veleza to cemo viditi!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 apr 2011, 09:43

imal slika RA?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 apr 2011, 10:02

Zeljo je pobijedio i to je zavrsena prica ali ako mislite vi navijaci Zelje koji govorite da je penal bio onda ste u zabludi kako je Zeljo dobra ekipa i kako je bila u stanju,pogotovo sinoc,da preokrene rezultat.eljoDa nije sviran penal,Zeljo ne bi pobijedio.
Sto se tice nase ekipe,ne vidim ko bi mogao namjestit utakmicu od onih mladih igraca koji su se borili citavu utakmicu i da li je znaju namjestit???
Na upravi je da napravi potez i postavi klub na zdrave noge a na to mislim da sa pojedincima rascisti a da se potpisu ugovori sa pojedincima uz par pojacanja ali pravih pojacanja

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 24 apr 2011, 10:04

demamo je napisao/la:Ma namjesteno 100% , sad ko je uzeo pare, sudija ili neko iz veleza to cemo viditi!!
jarane kad se šteli mora biti malo režije,a to ne podrazumjeva puno golova.Pogotovo da se rezultat mora preokrenuti.
TM87

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 apr 2011, 10:17

Odgledao sam nekih 25 min utakmice, drugog poluvremena i ne mogu se oteti utisku da je Zeljeznicar bio totalno bezopasan, bezidejan, da ste imali utakmicu potpuno u svojim rukama, sve do penala. To su cinjenice.
Penal? Nista cudno za nasu ligu ;)

Iznenadila me je onako dobra igra Velaza moram priznati

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 apr 2011, 10:25

:D ma sigurno je stela pa 5 golova palo :)
ono za psovanje... vecina je psovala nase igrace xD ( Lazu kao i obicno najvise xD)
nije gostovanje kao odlazak u pozoriste... uvijek ce biti psovanja zajebavanja, al vas niko nije taknuo , i imali ste sansu da odnesete sva 3 boda bez obzira jel bilo penala ili ne
cim je željo u pitanju mi stelimo il ako izgubimo na domacem onda smo prodali.... pa dokad vise tih gluposti, to vazi samo za travnik ^^

i ono valjanje po terenu... licili ste mi na travnik majke mi :)

mogli bi se sad vratit na temu ovog topica, a to je Velež
(realnost je da su ta dva željina igraca donijela prevagu , tako da vam je opstanak siguran) a sad amar je ta ista dva igraca koja su za nase uslove bolji malkice od prosjeka mogao dati zvijezdi itd

nazalost ja bi najradije da se mi sad borimo sa veležom za prvo mjesto a da Borac i njanje se bore za opstanak...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 apr 2011, 10:30

Ma smijesan penal ali to je nasa liga i ako se zavrsi sve kako treba sa savezom,ako Ivica Osim i drustvo skinu suspenziju,treba iducu sezonu igrat ali da sude strane sudije pa neka se ovi nasi malo zapitaju pa da vidim bas ko bi bio u vrhu a ko pri dnu.Krivo mi je radi penala jer ne bi ni Amar Osim onaj penal svirao i to je toalno " pregazilo " igrace Veleza i onda me i ne cudi sto su izgubili.Sjetite se samo utakmice u Vrapcicima i isto dosudjenog nepostojeceg penala.Ako zelimo naprijed,onda ova liga treba postat sto je vise profesionalnija i postenija a pogotovo od strane sudija.Meni niko ne mora govorit je li bio penal ili ne kad sam svojim ocima vidio da nije jer je momak sam pao i zvizdanje tribina za dosudjen isti taj penal.Za mene ko god nesto drugo kaze je suvisno.Treba jednom zauvijek zavrsit sa sudijama i lakrdijama koje oni prave jer je liga puno losija zbog sudija a ne zbog igraca ili ekipa.Sudije direktno uticu na rezultate u pojedinim ili skoro svim utakmicama.
Pitao je jedan momak sta da nije sviran penal,kaze,opet Zeljo ne bi izgubio.
Da nije sviran penal,nasi bi igraci izdrzali i ne bi izgubili jer do tad Zeljo nije imao ozbiljnije sanse a za to svijedoci i zvizdanje navijaca Zeljinim igracima a kad je sviran penal,nasi igraci su toliko razocarani nastavili utakmicu i nisu mogli vjerovat sta je sudija uradio a to se moglo i vidit a to je komentar i jednog dijela Zeljinih navijaca.
Cestitam Zelji na pobijedi ali ako zelimo dobro BH Fudbalu kao sto svi govorimo onda je vrijeme da se nesto konkretnije uradi a ne da se utakmice dobivaju na poluvremenu u svalcionicama kod sudija i sl.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.