BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

smopiBVB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la smopiBVB » 28 nov 2012, 18:21

@saurman
Znamo da balite za Goetzeom ali od te pjesme nista,ako igdje predje to sigurno nece biti u yayu kod yayaraca ;)
@kralj
Za tvoju info radim,tako da mi ne moras davati strucni savjet za to...
Plitko razmisljas,imali smo mi uvijek trenera i sta su napravili??'(cast izuzecima)Ovaj se moze pohvaliti da je itekako napravio tako da ti i takvi ko ti samo stavljate mrlju na njegovo ime,sreca pa vam se misljenje ne broji(kao ni moje-svakako)! :? Znaci svaki trener prima platu i svaki trener mora pobjedjivati,prolaziti u LP i osvajati titule,jel?Ne smije gubiti,remizirati itd.A to da je zamjenjiv,za svakog igraca mogu reci(uvjerili smo se vise puta),a Klopp...i on je ali Boga pitaj sta bi bilo kad bi bilo...?Sumnjam da bi napredovali,mozda grijesim! :roll:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 nov 2012, 18:30

kraljttbvb je napisao/la: Da nije bilo Klopa, bio bi neki drugi trener, bez trenera sigurno ne bi bili :mrgreen: . Volim ja Klopa isto koliko i vi, ali ga nemojte braniti ako je pogrijesio.
Relativiziraš stvari. Mi od Kloppa boljeg trenera ne možemo imati. Ovi rezultati Borussije su najviše njegova zasluga. Zar misliš da bi s Dollom ili Roeberom ostvarili sve ovo?
kraljttbvb je napisao/la:Dat cu i ja hladno 30 komada sa onakvim veznim redom, a igram 2 termina sedmicno.
Eto riješili smo problem napadača nakon Lewe. :mrgreen: Javi se Buvaču.
kraljttbvb je napisao/la:Ko (ni)je pripremio ekipu za tekmu sa hsv-om? Ja ili Klop? Onakva arogancija nasih igraca se ne vidja svaki dan. Nisam ja bio ni prije tekme, a ni na poluvremenu u svlacionici i nisam ja nasim igracima trebao zavrnuti jaja i spustiti ih na zemlju...
A protiv frankfurta vodimo 2-0 i letamo po terenu i napadamo umjesto da smirimo tekmu i dotucemo ih kontrama.
Pa nije Klopp čarobnjak da nam svake godine donosi titule. Vidiš da i razvikani Mourinho ima problema. Mene osobno ovogodišnji rezultati zadovoljavaju i u granicama su očekivanog. Realno, nisam ni očekivao da ćemo i treću sezonu biti ispred Bayerna pošto su oni sigurno nabrijaniji na BL od nas. Ključno za klub u ovoj sezoni je da osigura direktan plasman u CL za dogodine i da ostvari iskorak u CL. Glede prvog smo na dobrom putu, a drugo je već ostvareno.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 nov 2012, 18:36

Mario Goetze je sam rekao da nikada neće zaigrati za Bayern.

Pogotovo neće iz Borussije preći u Bayern. Netko je rekao da mu je Bayern privlačan kako bi mogao osvajati najveće titule. Ako se ne varam Borussia u zadnje 2 sezone ima 3 titule više od Bayerna. Ako se ne varam Borussia je pokazala da itekako može konkurirati i za CL. Dakle, ta izjava nikako ne stoji.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 nov 2012, 18:48

Pa koja bi budala presla s konja na magarca, s naglaskom na magarca? :lol:

Ta se koljete :mrgreen: , nema nas jos uvik dovoljno za te rabote. :lol: Polahko mayka mu krnjava, neprijatelj prelazi reku. :lol: Zauzmite gard protiv Enesovaca, njih treba kljucat. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 nov 2012, 18:54

Ma ne vjerujem da ce u blizoj buducnosti biti vecih transfera na relaciji Dortmund-Bayern i obratno.

Nasi najbolji igraci ako budu isli ici ce vani dok s druge strane nama njihovi igraci i ne trebaju...iako ne bi bilo lose da nam posalju jos jednog Hummelsa.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 nov 2012, 19:15

slika

Dobra mu je ova čkapi, definitivno bolja od Reusa. 8-)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 nov 2012, 19:20

Od Reusa je svaka bolja.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 nov 2012, 19:21

adnan24 je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce u blizoj buducnosti biti vecih transfera na relaciji Dortmund-Bayern i obratno.

Nasi najbolji igraci ako budu isli ici ce vani dok s druge strane nama njihovi igraci i ne trebaju...iako ne bi bilo lose da nam posalju jos jednog Hummelsa.
Nadam se.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2012, 19:24

Moc i uticaj koji ima Bayern je mamac za svakog igraca pa tako i Gotzea ionako je rodjen u Bavarskoj brzo bi se uklopio :)

Kao sto rece Ulinator - mnogi su govorili da nikad ne bi dosli u FCB ali,..:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 nov 2012, 09:34

Sto se tice Gotze-a ja sam davno rekao za prave pare svi su na prodaju....
Za njega prave pare su 45-50 miliona....nek ide gdje mu je volja ! ( proFCB jesi zadovoljan ? )

@Adnan
Druze sta se sikiras ? Vidis da smo postali ko Porto....kod nas Schieber kad bi igrao koliko igra Lewat dabio bi isto golova, iscupat ce nekog...
I jos jedna stvar nije Lewat od krucialne vaznosti za nasu igru, BvB bez njega nece biti nista slabija...
Naravno da on i nije los koliko ga ja prozivam, ali ja njegove blamaze i gluposti koje je radio kad je tek dosao NECU NIKAD ZABORAVIT tad mi nije lego i ajd druze vidimo se ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 nov 2012, 10:58

Otkud sad to da bi Gotze mogao napustiti klub ?
Pa zar nije trebao zavrsiti karijeru u BvB-u .. il sam ja nesto pogresno skontao ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 29 nov 2012, 11:22

Malo sam listao prve postove ove teme i nasmijale su me 2 činjenice - (1.) kako nas je ovaj Štrumpf @Zdena prtcao dok nismo počeli kharati sve živo i (2.) kako smo bili simpatični Bavarcima dok im nismo počeli nabijati komplekse. :lol:

Vidim da sa pokretačem ovog topica (adnan24) dijelim avatar. 8-) Uz njega, koliko sam pohvatao, prvoborci su bili Klopp, Damir i Hare. Danas nas ima 15-20, a kako smo trenutno globalni hit nadam se da će se brojka još više povećati.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 nov 2012, 17:18

KSIVLE je napisao/la:slika

Dobra mu je ova čkapi, definitivno bolja od Reusa. 8-)
Lud si @KSIVLE ko struja,samo da nam se Rojsonja ne naljuti pa pocne lose igrati :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 nov 2012, 19:55

Hare_BvB je napisao/la:Pa koja bi budala presla s konja na magarca, s naglaskom na magarca? :lol:

Ta se koljete :mrgreen: , nema nas jos uvik dovoljno za te rabote. :lol: Polahko mayka mu krnjava, neprijatelj prelazi reku. :lol: Zauzmite gard protiv Enesovaca, njih treba kljucat. :lol:
penga, its tajm :twisted: :twisted:
dedera da vidimo uslove kladjenja, pa da bacimo potpise na ugovor :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 nov 2012, 22:25

Semir bvb je napisao/la: @ostali
Kiksali smo sinoć, ali ćemo pobijedit' u subotu. 8-) Štaš bolje? :D 8-)
Mi cemo osvojiti, eto ga bolje!!
KSIVLE je napisao/la:Mario Goetze je sam rekao da nikada neće zaigrati za Bayern.

Pogotovo neće iz Borussije preći u Bayern. Netko je rekao da mu je Bayern privlačan kako bi mogao osvajati najveće titule. Ako se ne varam Borussia u zadnje 2 sezone ima 3 titule više od Bayerna. Ako se ne varam Borussia je pokazala da itekako može konkurirati i za CL. Dakle, ta izjava nikako ne stoji.
Pretpostavljam da za takvu izjavu sigurno imas i neki link, koji potvrdjuje tvoju konstataciju?!?!
HzBvB je napisao/la:
Sto se tice Gotze-a ja sam davno rekao za prave pare svi su na prodaju....
Za njega prave pare su 45-50 miliona....nek ide gdje mu je volja ! ( proFCB jesi zadovoljan ? )
Prva pametna tvoja za dvije godine i nesto od kako si aktivan na forumu.
Stern des Südens

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 nov 2012, 22:54

HzBvB je napisao/la:@Adnan
Druze sta se sikiras ? Vidis da smo postali ko Porto....kod nas Schieber kad bi igrao koliko igra Lewat dabio bi isto golova, iscupat ce nekog...
I jos jedna stvar nije Lewat od krucialne vaznosti za nasu igru, BvB bez njega nece biti nista slabija...
Naravno da on i nije los koliko ga ja prozivam, ali ja njegove blamaze i gluposti koje je radio kad je tek dosao NECU NIKAD ZABORAVIT tad mi nije lego i ajd druze vidimo se ;)
I mene je znao strasno iznervirati a znas i sam da sam bio vise za Barriosa ali cinjenica je da je momak strasno napredovao a ne mislim da je ovo njegov maksimum...bice on i bolji.

S druge strane ne smeta meni ako on ode(za odgovarajuce novce) vec samo ne vidim ko ce ga zamijeniti...u Bundesligi nema igraca koji moze odigrati kao on a za slican kvalitet vani nemamo novce...produzenje ugovora s njim je najbolja opcija za klub.(iako sam siguran da ce otici).
KSIVLE je napisao/la: Vidim da sa pokretačem ovog topica (adnan24) dijelim avatar. 8-)

E kako sam se ja borio da tema prezivi...a sad frca na sve strane :D
P.S.Dobar ovaj avatar :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2012, 00:32

secer je napisao/la:penga, its tajm :twisted: :twisted:
dedera da vidimo uslove kladjenja, pa da bacimo potpise na ugovor :twisted:
Cakani, slijedi ponuda koju ne smijes odbiti: :twisted:

- Pobjeda Zutih: zutalj si u naredna tri mjeseca (oblacis novo ruho i pecatiras krilaticu koja ce stajti ispod tvojih e-umotvorina, naravo oboje po mojoj zelji; pripremas detaljne pre i post match analize svih Dortmundovih meceva u tom periodu i azurno izvjestavas o stanju u ekipi, oboje propraceno uz izrazitu zutu pristrasnost; zabrana pisanja na crvenoj temi osim kad je u pitanju ismijavanje malog bavarskog kluba - duzan si to uraditi barem 2 puta sedmicno, ili kad se Dortmund minimizira na istoj - tad si duzan u maniru lukavog i prepredenog forumaskog veterana uzemljiti sve bestidne pokusje da se ukalja obraz najjaceg njemackog kluba.

- Pobjeda Crvenih ili remiJ: ceka me ista kazna. Ako zelis jos stosta dodati, be my guest, pristajem na sve. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 00:43

Kvota na Bayern 1.20 a na BvB 5.50 :lol:
K'o da igraju Bayern-Celik ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 nov 2012, 00:49

Götze smatra da posebnu pažnju treba posvetiti Francku Riberyju, francuskom reprezentativcu u dresu Bayerna: "Kada god izađe na terena, impresivan je. Pokazuje koliko je važan svojoj momčadi. Dobar je i ne bi bilo loše da Ribery protiv Borussije malo stisne kočnicu. Naravno, mene raduje što ću se suprotstaviti tako izvanrednom igraču" :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 nov 2012, 01:53

Lijepo se svadjate oko Gotzea :lol:

Ne znam sta su se svi nalozili,cak i ako postoji klauzula od 37 mil €,ne mora znacit' da i igrac mora preci u klub koji ga zeli.

Gotze u Bayernu,ja bih to volio da vidim.

I nekako mi ulijeva nadu ona cijela saga o Neueru.Vecina Bavaraca je htjela taj transfer,ali kapiten Schalkea da predje u Bayern :o

I sta bi na kraju...nikad ne reci nikad :)
#miasanmia

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.