Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koristio sam 6S i Z5, oba rade perfektno, ali sistem bi ti trebao biti glavni, tj. je li ti lakše raditi na Androidu ili iOSu, G5 mi je ružan, a S7 nisam imao priliku koristiti, ali Edge ne bih jer je skuplji a ne sviđa mi se ta ideja edge ekrana (iako je donekle korisna
), šta god da uzmeš nećeš zažaliti, ali ja bih ipak dilemu sveo na S7 vs 6S...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ta Ce Jabukaisx je napisao/la:Ništa Samsung jarane.Barcod je napisao/la:Pozz
Aj ovi koji imaju A5 2016 jel istina da ovaj kortex procesor se bolje pokazao od ovog snapdragona na istom telefonu.
Telefon mi se pravo sviđa pa eto ako imate kakva iskustva podjelite
Sent from my iPhone using Tapatalk

Arsenal All The Way !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad već imaš tolike pare, moj ti je savjet da pričekaš novi Nexus ili Note 7 koji nece biti nista skuplji od S7 Edgereeds je napisao/la:eh ovako mala pomoc, gledam abd uzeti neki telefon (na rate naravnonemam za kesirati) pa mi treba vasa pomoc sta odabrati..
Lg, Sony i Iphone do sada nisam nikad imao, vecinom sam uvijek koristio samsung do sada...
LG G5
Sony Z5
Iphone 6S
Samsung s7 ili s7 edge (koja je razlika osim u ivicama![]()
eh sada znam da cete svi reci eeeej sve su to dobri telefoni, ali me interesuje iskustva korisnika i sve ostalo, jer ipak na kraju nisu male pare kad vec uzimam.......
A i šta će ti 6s kad uskoro dolazi sedmica.
ja koristim Z5, fontele svakim apdejtom postaje sve bolji, i to je fakat, ali mana mu je sto nema pro mode u cameri, naravno ako si neko ko koristi pro mode to ce ti biti mana, ako ne onda ti ni on nije los izbor, al sa sonyem nikad ne znas, svako 6 mjeseci izlazi novi flagship, mada X perfomance nije nikakva odskocna daska od Z5, dapače, XP je samo upgrade procesora, a cijena žara, završiće ko Z3+
Kako na J5 instalirati Marshmallow? Preko software updatea i Smart Switcha ne pokazuje da ima novija verzija.
4.10.2009.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
samo azijski j5 ima marshmallow mislimkoalem je napisao/la:Kako na J5 instalirati Marshmallow? Preko software updatea i Smart Switcha ne pokazuje da ima novija verzija.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Hoce li ko kupiti slusalice Beats by dr Dre solo2, crvene. Ja ih dobio na nagradnoj igri, na njima cijena 449 KM. Zainteresovani inbox.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Ima na pijaci za 20 maraka.
Imaju al kakveisx je napisao/la:Ima na pijaci za 20 maraka.

Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Jel zna ko kakav je problem sa Xperiom XA i baterijom? Prazni se nenormalnom brzinom...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
DDixon je napisao/la:Imaju al kakveisx je napisao/la:Ima na pijaci za 20 maraka.

šta hiM fali?!

- Donnie Darko
- Kontakt:
25 komada sa pijace >>>>>>>>>> 1 original 

BordoArmy88 je napisao/la:DDixon je napisao/la:Imaju al kakveisx je napisao/la:Ima na pijaci za 20 maraka.
šta hiM fali?!

Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahah e vidi slusa bijesnih hahahaha
eh ovako raja, dobio sam iphone5 iz amerike tamo je koristen na verizon mrezi, pa me interesuje da li se on moze ovdje dekodirat na nasu mrezu i koliko bi to para bilo.. hvala
eh ovako raja, dobio sam iphone5 iz amerike tamo je koristen na verizon mrezi, pa me interesuje da li se on moze ovdje dekodirat na nasu mrezu i koliko bi to para bilo.. hvala

- Marsal
- Kontakt:
Nek ti amerikanci pošalju kod za otključavanje, trebao bi im biti u ugovoru a ako slučajno nema može se platit za 20 dolara, reci im nek se ne zayebavaju. I moja 5-ica je američka. Mislim da u nas to košta oko 50-ak maraka, makar meni tako jednom reče neki lik koji je otključavao. Btw petica je strašan telefon, ja sam rekao da mi više u životu ne pada na pamet imat bilo kakav telefon osim ajfona.QUARTERBACK je napisao/la:hahahah e vidi slusa bijesnih hahahaha
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a cuj to bi i oni mogli znaci imati.. ma meni haver govori lafo 150-200 maraka ma daj reko pa nije caj.. zadnje dvije godine sam koristio iphone 4s nije ni on los al njega nisam mogao ni dekodirat ni nista jer nema uopste ostavljeno mjesto za karticu nego mu je programin broj u americi na verizon mrezi isto bio.. a evo ovaj sto sam sad dobio ima mjesto za karticu pa kontam trebao bi se moci dekodirat.. ma ako je petoba al da nista ne carka tamo ono jailbreak kako to vec ide onda rega al nemoj da mi sjebe nesto hocu da ga uredno imam al eto da moze nas broj i da ga mogu koristit ovdje regularno.Marsal je napisao/la:Nek ti amerikanci pošalju kod za otključavanje, trebao bi im biti u ugovoru a ako slučajno nema može se platit za 20 dolara, reci im nek se ne zayebavaju. I moja 5-ica je američka. Mislim da u nas to košta oko 50-ak maraka, makar meni tako jednom reče neki lik koji je otključavao. Btw petica je strašan telefon, ja sam rekao da mi više u životu ne pada na pamet imat bilo kakav telefon osim ajfona.QUARTERBACK je napisao/la:hahahah e vidi slusa bijesnih hahahaha

- akisarajevo92
- Kontakt:
Raja kakva su vam iskustva sa HTC One M9, kontam uzeti
Don't believe the hype.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakva bi mogla bit iskusta sa flagshipom... Kod mene ga jaran ima, zvijer kao i svaki drugi u njegovom rangu. Baterija prosjek, kamera odlicna, izgled fenemenalan, ui po meni jedan od najboljih, uvijek sam volio onaj rust feel kod htc-a.akisarajevo92 je napisao/la:Raja kakva su vam iskustva sa HTC One M9, kontam uzeti
Sve u svemu neces se pokajat, ako imas love bujrum

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Kamera odlicna, tj. obje su odlicne. Display odlican, boje se super vide. Mislim da ima trenutno najjace zvucnike na trzistu. Jedina zamjerka mu je zagrijavanje kad se koriste zahtjevnije aplikacije i sto je malo veciakisarajevo92 je napisao/la:Raja kakva su vam iskustva sa HTC One M9, kontam uzeti

Ma da, ako ne ciljas samo na HTC, preporucio bi LG G5

Verizon telefoni su CDMA telefoni.QUARTERBACK je napisao/la:hahahah e vidi slusa bijesnih hahahaha
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta znaci to brate haha pojasni laikuisx je napisao/la:Verizon telefoni su CDMA telefoni.QUARTERBACK je napisao/la:hahahah e vidi slusa bijesnih hahahaha
Trenutno korisnika/ca: ASD, JackW, kraljttbvb, VivaLaStella i 14 gostiju.