FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 16 feb 2011, 11:54

Vec kad smo kod toga,dal je Sloboda dobila pare od saveza,sto su pokradeni za izlazak na evropsku scenu,zaboravio sam na to ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 feb 2011, 11:56

harry_90 je napisao/la:Vec kad smo kod toga,dal je Sloboda dobila pare od saveza,sto su pokradeni za izlazak na evropsku scenu,zaboravio sam na to ?
Sloboda je dobila bitku na Sudu protiv Saveza ali znas kad ce dobit te pare od njih ? NIKAD
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 feb 2011, 12:01

To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 feb 2011, 12:06

harry_90 je napisao/la:To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.
Ma pao je neki dogovor 100 % izmedju uprave Slobode i Nogometnog saveza sad sta je tu upitanju to niko ne moze da sazna izgleda
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2011, 12:23

ma kakav ce dogovor pasti, kada dolazi nam neka nova upava i sta oni znaju sta su oni prije muljali... ma tu lovu je neko drugi vec pokupio garant :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 feb 2011, 12:28

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.
Ma pao je neki dogovor 100 % izmedju uprave Slobode i Nogometnog saveza sad sta je tu upitanju to niko ne moze da sazna izgleda
I to sto kazes,znas da se spominjale neke kazne,pa licenca za nastup u ligi zbog stadiona.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 feb 2011, 15:37

slika
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 feb 2011, 16:19

Stigla ispisnica za Mesanovica,jos se ceka sa Nikolica,Gradu i Bosnjaka.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 feb 2011, 17:05

fukara87 je napisao/la:
Haman da je dog da se pare vrate kroz uplatu kotizacije za takmicenje kako prvog tima tako i mladjih uzrasta a izgleda da ce i nesto para dobiti,barem sam tako ja cuo...

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 16 feb 2011, 19:04

harry_90 je napisao/la:Stigla ispisnica za Mesanovica,jos se ceka sa Nikolica,Gradu i Bosnjaka.
to mi se svida :D :D jos samo da rjese i za ovu trojicu i Sloboda ce bit kao nova :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 16 feb 2011, 20:09

[quote="harry_90"]Sloboda - Ferencvaros 0:0

Sastav Slobode: Mujkić, Nikolić, Crnogorac, Raca Jogunčić, Zoletić, Bošnjak, Murselović, Halilović, Čehajić, Mujić. U drugom dijelu šansu su dobili, Gavarić, Malkić, Hasanović, Kitić, Aljukić. Zbog lakših povreda u sastavu nije bilo, Alena Mešanovića i Amera Bekića.[/quote
kako sam cuoda je nas Salihovic igrao za Ferencvaros na ovoj utakmici i pruzio odlicnu partiju za ekipu madjara...!..kako saznajem raspitivali su se za ovog naseg juniora :D

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 16 feb 2011, 21:48

solar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sloboda - Ferencvaros 0:0

Sastav Slobode: Mujkić, Nikolić, Crnogorac, Raca Jogunčić, Zoletić, Bošnjak, Murselović, Halilović, Čehajić, Mujić. U drugom dijelu šansu su dobili, Gavarić, Malkić, Hasanović, Kitić, Aljukić. Zbog lakših povreda u sastavu nije bilo, Alena Mešanovića i Amera Bekića.[/quote
kako sam cuoda je nas Salihovic igrao za Ferencvaros na ovoj utakmici i pruzio odlicnu partiju za ekipu madjara...!..kako saznajem raspitivali su se za ovog naseg juniora :D
da i ja sam cuo slicne informacije za Adnana Salihovica ,Aldena Aljukica,Almira Halilovica kao da su ih zadivili igrom i da su se raspitivali za njih ali neznam tacno ko i da li je to tacno samo znam da se tako prica po gradu..... nasi momci su danas dosli kuci sa priprema i kako sam cuo odma su krenuli u provod da slave :D :D ...zasluzili su :D
SLOBODA do groba .

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 16 feb 2011, 22:18

SaLL/ihovic je napisao/la:
solar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sloboda - Ferencvaros 0:0

da i ja sam cuo slicne informacije za Adnana Salihovica ,Aldena Aljukica,Almira Halilovica kao da su ih zadivili igrom i da su se raspitivali za njih ali neznam tacno ko i da li je to tacno samo znam da se tako prica po gradu..... nasi momci su danas dosli kuci sa priprema i kako sam cuo odma su krenuli u provod da slave :D :D ...zasluzili su :D
Ja sam cuo ovo za malog Salihovica...ako je istina, a mislim da jeste, onda je to dobra stvar i za njega a i za klub :D..samo mu treba onda dati i priliku i ovdje da se dokaze..

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 16 feb 2011, 22:32

ma Adnan je kralj znam ga ja par puta smo izlazili zajedno ....rastura fudbal...mi jednom igrali fudbala i moj brat zvao njega ,Amera i Almira Bekica i ja nisam mogo igrat imo gips na ruci pa sjedio i gledo kako oni igraju ...ismio sam se haha u mene brat nikad vise s njima nije igrao fudbala ...sutradan dobio upalu misica ....a dobro ipak nije igro fudbal 3 godine imao zafrkanu operaciju ....i nakon tri godine basss je izabro ekipu protiv koje ce jgrat :lol:
SLOBODA do groba .

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 16 feb 2011, 22:40

SaLL/ihovic je napisao/la:ma Adnan je kralj znam ga ja par puta smo izlazili zajedno ....rastura fudbal...mi jednom igrali fudbala i moj brat zvao njega ,Amera i Almira Bekica i ja nisam mogo igrat imo gips na ruci pa sjedio i gledo kako oni igraju ...ismio sam se haha u mene brat nikad vise s njima nije igrao fudbala ...sutradan dobio upalu misica ....a dobro ipak nije igro fudbal 3 godine imao zafrkanu operaciju ....i nakon tri godine basss je izabro ekipu protiv koje ce jgrat :lol:
vidim poznajes momka dobro..:)

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 16 feb 2011, 22:48

solar je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:ma Adnan je kralj znam ga ja par puta smo izlazili zajedno ....rastura fudbal...mi jednom igrali fudbala i moj brat zvao njega ,Amera i Almira Bekica i ja nisam mogo igrat imo gips na ruci pa sjedio i gledo kako oni igraju ...ismio sam se haha u mene brat nikad vise s njima nije igrao fudbala ...sutradan dobio upalu misica ....a dobro ipak nije igro fudbal 3 godine imao zafrkanu operaciju ....i nakon tri godine basss je izabro ekipu protiv koje ce jgrat :lol:
vidim poznajes momka dobro..:)
pa moze se rec :D
SLOBODA do groba .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 feb 2011, 11:04

Nadam se da ce nasa djeca se naci u prvom sastavu protiv Slavije,a vidim dosta ih hvalite,i vec su se neki raspitivali za njih,nadam se da ce ostati u klubu,a ne da Slobodu napuste veoma rano.Jos je malo ostalo do meca sa Slavijom,Mesanovic i Bekic da se oporave,i da se Bosnjak,Grado i Nikolic registruju za mec sa Slavijom.

EDIT: 19.02.2011 Sloboda - Zvijezda,generalna proba pred nastavak prvenstva.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 feb 2011, 12:28

Crnogorac napustio pripreme i otisao za Antaliju na probu za jedan klub.

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 17 feb 2011, 12:30

evo ovako: što se tiče Salihovića, znam čitavu situaciju, momak je odigrao odličnu utakmicu za Ferencvaroš (njihov trener je rekao da je bio medju tri najbolja igrača na utakmici) i rekli su mu da ostaju u kontaktu za ljeto. Dan prije te tekme Sadiković mu je rekao da se vrati u juniore jer kao nije igrač za njega (šta god to značilo), a poslije tekme sa ferencvarošom mu je rekao da mu je krivo što ga je posudio njima i da je bio neprolazan i čak mu je govorio u toku utakmice da pusti neku loptu i pogriješi :) ... Što se tiče momka, on ima tri otvorene ponude da dodje u jednog hrvatskog prvoligaša i jednog švicarskog drugoligaša, a treća je iz rusije u jednog njihovog prvoligaša na probu, a evo sad se pojavljuje i ferencvaroš. Ostaće tu do ljeta radi škole da bi završio četvrti razred (momak je odličan u gimnaziji) a poslije će vidjeti sta će... Po mom mišljenju momak ima mjesto u prvom timu, možda nema iskustva ali vremenom će stići i to iskustvo, mislim da je najborbeniji igrač Slobode a i fizički najspremniji, samo mu treba dati šansu...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 feb 2011, 13:11

harry_90 je napisao/la:Crnogorac napustio pripreme i otisao za Antaliju na probu za jedan klub.
svasta majkemi nigdje veze ebiga...prodje covjek citave pripreme sa nama i onda ode ebiga ...sta sad trebamo traziti drugog stopera koji nece proci pripreme i onda opet patnja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.