FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vec kad smo kod toga,dal je Sloboda dobila pare od saveza,sto su pokradeni za izlazak na evropsku scenu,zaboravio sam na to ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sloboda je dobila bitku na Sudu protiv Saveza ali znas kad ce dobit te pare od njih ? NIKADharry_90 je napisao/la:Vec kad smo kod toga,dal je Sloboda dobila pare od saveza,sto su pokradeni za izlazak na evropsku scenu,zaboravio sam na to ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.
Ma pao je neki dogovor 100 % izmedju uprave Slobode i Nogometnog saveza sad sta je tu upitanju to niko ne moze da sazna izgledaharry_90 je napisao/la:To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakav ce dogovor pasti, kada dolazi nam neka nova upava i sta oni znaju sta su oni prije muljali... ma tu lovu je neko drugi vec pokupio garant 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I to sto kazes,znas da se spominjale neke kazne,pa licenca za nastup u ligi zbog stadiona.fukara87 je napisao/la:Ma pao je neki dogovor 100 % izmedju uprave Slobode i Nogometnog saveza sad sta je tu upitanju to niko ne moze da sazna izgledaharry_90 je napisao/la:To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Stigla ispisnica za Mesanovica,jos se ceka sa Nikolica,Gradu i Bosnjaka.
Haman da je dog da se pare vrate kroz uplatu kotizacije za takmicenje kako prvog tima tako i mladjih uzrasta a izgleda da ce i nesto para dobiti,barem sam tako ja cuo...fukara87 je napisao/la:Ma pao je neki dogovor 100 % izmedju uprave Slobode i Nogometnog saveza sad sta je tu upitanju to niko ne moze da sazna izgledaharry_90 je napisao/la:To si upravu,vidim i nasi se usutili,niko vise to ne spominje,haman im ne trebaju pare od kriminalnog saveza,sramota.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
to mi se svidaharry_90 je napisao/la:Stigla ispisnica za Mesanovica,jos se ceka sa Nikolica,Gradu i Bosnjaka.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
[quote="harry_90"]Sloboda - Ferencvaros 0:0
Sastav Slobode: Mujkić, Nikolić, Crnogorac, Raca Jogunčić, Zoletić, Bošnjak, Murselović, Halilović, Čehajić, Mujić. U drugom dijelu šansu su dobili, Gavarić, Malkić, Hasanović, Kitić, Aljukić. Zbog lakših povreda u sastavu nije bilo, Alena Mešanovića i Amera Bekića.[/quote
kako sam cuoda je nas Salihovic igrao za Ferencvaros na ovoj utakmici i pruzio odlicnu partiju za ekipu madjara...!..kako saznajem raspitivali su se za ovog naseg juniora
Sastav Slobode: Mujkić, Nikolić, Crnogorac, Raca Jogunčić, Zoletić, Bošnjak, Murselović, Halilović, Čehajić, Mujić. U drugom dijelu šansu su dobili, Gavarić, Malkić, Hasanović, Kitić, Aljukić. Zbog lakših povreda u sastavu nije bilo, Alena Mešanovića i Amera Bekića.[/quote
kako sam cuoda je nas Salihovic igrao za Ferencvaros na ovoj utakmici i pruzio odlicnu partiju za ekipu madjara...!..kako saznajem raspitivali su se za ovog naseg juniora

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
da i ja sam cuo slicne informacije za Adnana Salihovica ,Aldena Aljukica,Almira Halilovica kao da su ih zadivili igrom i da su se raspitivali za njih ali neznam tacno ko i da li je to tacno samo znam da se tako prica po gradu..... nasi momci su danas dosli kuci sa priprema i kako sam cuo odma su krenuli u provod da slavesolar je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sloboda - Ferencvaros 0:0

SLOBODA do groba .
Ja sam cuo ovo za malog Salihovica...ako je istina, a mislim da jeste, onda je to dobra stvar i za njega a i za klubSaLL/ihovic je napisao/la:da i ja sam cuo slicne informacije za Adnana Salihovica ,Aldena Aljukica,Almira Halilovica kao da su ih zadivili igrom i da su se raspitivali za njih ali neznam tacno ko i da li je to tacno samo znam da se tako prica po gradu..... nasi momci su danas dosli kuci sa priprema i kako sam cuo odma su krenuli u provod da slavesolar je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sloboda - Ferencvaros 0:0
kako sam cuoda je nas Salihovic igrao za Ferencvaros na ovoj utakmici i pruzio odlicnu partiju za ekipu madjara...!..kako saznajem raspitivali su se za ovog naseg juniora![]()
...zasluzili su

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ma Adnan je kralj znam ga ja par puta smo izlazili zajedno ....rastura fudbal...mi jednom igrali fudbala i moj brat zvao njega ,Amera i Almira Bekica i ja nisam mogo igrat imo gips na ruci pa sjedio i gledo kako oni igraju ...ismio sam se haha u mene brat nikad vise s njima nije igrao fudbala ...sutradan dobio upalu misica ....a dobro ipak nije igro fudbal 3 godine imao zafrkanu operaciju ....i nakon tri godine basss je izabro ekipu protiv koje ce jgrat 

SLOBODA do groba .
vidim poznajes momka dobro..SaLL/ihovic je napisao/la:ma Adnan je kralj znam ga ja par puta smo izlazili zajedno ....rastura fudbal...mi jednom igrali fudbala i moj brat zvao njega ,Amera i Almira Bekica i ja nisam mogo igrat imo gips na ruci pa sjedio i gledo kako oni igraju ...ismio sam se haha u mene brat nikad vise s njima nije igrao fudbala ...sutradan dobio upalu misica ....a dobro ipak nije igro fudbal 3 godine imao zafrkanu operaciju ....i nakon tri godine basss je izabro ekipu protiv koje ce jgrat

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
pa moze se recsolar je napisao/la:vidim poznajes momka dobro..SaLL/ihovic je napisao/la:ma Adnan je kralj znam ga ja par puta smo izlazili zajedno ....rastura fudbal...mi jednom igrali fudbala i moj brat zvao njega ,Amera i Almira Bekica i ja nisam mogo igrat imo gips na ruci pa sjedio i gledo kako oni igraju ...ismio sam se haha u mene brat nikad vise s njima nije igrao fudbala ...sutradan dobio upalu misica ....a dobro ipak nije igro fudbal 3 godine imao zafrkanu operaciju ....i nakon tri godine basss je izabro ekipu protiv koje ce jgrat

SLOBODA do groba .
Nadam se da ce nasa djeca se naci u prvom sastavu protiv Slavije,a vidim dosta ih hvalite,i vec su se neki raspitivali za njih,nadam se da ce ostati u klubu,a ne da Slobodu napuste veoma rano.Jos je malo ostalo do meca sa Slavijom,Mesanovic i Bekic da se oporave,i da se Bosnjak,Grado i Nikolic registruju za mec sa Slavijom.
EDIT: 19.02.2011 Sloboda - Zvijezda,generalna proba pred nastavak prvenstva.
EDIT: 19.02.2011 Sloboda - Zvijezda,generalna proba pred nastavak prvenstva.
Crnogorac napustio pripreme i otisao za Antaliju na probu za jedan klub.
evo ovako: što se tiče Salihovića, znam čitavu situaciju, momak je odigrao odličnu utakmicu za Ferencvaroš (njihov trener je rekao da je bio medju tri najbolja igrača na utakmici) i rekli su mu da ostaju u kontaktu za ljeto. Dan prije te tekme Sadiković mu je rekao da se vrati u juniore jer kao nije igrač za njega (šta god to značilo), a poslije tekme sa ferencvarošom mu je rekao da mu je krivo što ga je posudio njima i da je bio neprolazan i čak mu je govorio u toku utakmice da pusti neku loptu i pogriješi
... Što se tiče momka, on ima tri otvorene ponude da dodje u jednog hrvatskog prvoligaša i jednog švicarskog drugoligaša, a treća je iz rusije u jednog njihovog prvoligaša na probu, a evo sad se pojavljuje i ferencvaroš. Ostaće tu do ljeta radi škole da bi završio četvrti razred (momak je odličan u gimnaziji) a poslije će vidjeti sta će... Po mom mišljenju momak ima mjesto u prvom timu, možda nema iskustva ali vremenom će stići i to iskustvo, mislim da je najborbeniji igrač Slobode a i fizički najspremniji, samo mu treba dati šansu...

- SaltCityAttack
- Kontakt:
svasta majkemi nigdje veze ebiga...prodje covjek citave pripreme sa nama i onda ode ebiga ...sta sad trebamo traziti drugog stopera koji nece proci pripreme i onda opet patnjaharry_90 je napisao/la:Crnogorac napustio pripreme i otisao za Antaliju na probu za jedan klub.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.