Ako je tako svaka cast,al kazem opet sam skeptican,da ste medju boljima to stoji,jbga da niste ne bi bili sampioni par godina za redom,al opet i nije neki uspjeh u ovom sivilu biti medju boljima,jer se vecina klubova tako reci gase.OK, razumijem, ali da je kasnilo deset plata, nije nikako, nismo brate Somalija po tom pitanju, predsjednik kluba je iznio zvanične podatke, nije budala da laže javno o tolikim parama i vraćanju duga, sve je iznio crno na bijelo, Bože sačuvaj da nam cvjetaju ruže, daleko je to od toga, ali da smo među boljim klubovima u ligi po pitanju finansija (šta god to značilo) jesmo!Mi bi bili odron, ali se klub odnosno Amar dogovori fino sa igračima koji idu, oprosti dugovanja imaš papire, to je i pozitivno i negativno, negativno je sa te strane zato što klub ne zaradi niti marke od transfera, a pozitivno je što niko klub neće tužiti radi potraživanja, vidi Borac, sto tužbi imaju od igrača koji traže pare nazad!Nama još Mersin nije marke dao od Šehića, a isplatit će preko pola miliona sa kamatama!
A vejruj mi sto se tice Borca,situacija nije nimalo losija nego u vecini klubova,nije ni bolja naravno,samo u Borcu postoje unutrasnji neprijatelji kojima odgovara ovakvo stanje pa se igraci huskaju da tuze klub i slicno.U klubu i oko kluba nema dva covjeka koja vole Borac,ostalo su sve interesdzije i ubaceni faktori kojima je i cilj da se klub unisti,al jbga valjda ce nekad biti bolje