Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanke igra u skladu ekipe. Na toj poziciji, i ako imas dobru ideju, neki pas, djaba ti ako citava ofanziva ne stima, i naravno, desava se greska. Nema nekih bezveze lopti, igra promisljeno. A Torino se dobro drzi, ocito se nabrijali.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ni prošle sezone u one nekolike utakmice koje je počeo kao polušpica nije odigrao ništa specijalno. A i ovi se sjajno brane, ne daju disat u posljednjem kvadrantu njihove polovine.
Helem, daj jedan slobodnjak da opali
Helem, daj jedan slobodnjak da opali

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- skyisthelimit
Kako mozes napisati ovo za izveden kornere i ostati ziv nisam svjestan. LJudi su imali dvije variante iz dva kornera. Prva varianta pjana lopta oko 30 metara perfektno covjeku na nogu kako je zamislio. Druga perfektna lopta na drugu stativu ocigledno iisto varianta covjeku pravo na glavu kako je i htjeo.aqarius je napisao/la:De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
Treci korner kratko dodavanje... .

Roma skupina pokretnih jakih igraca koji igraju fantasticno odbranu , al ova igra kosta puno bit ce ih puno povrijdjenih do kraj sezone. Tehnicki losi ofanzivno gube loptu bezze na sredini pri najjednostavnijim pasovima. Pokusavaju da budu neki kvazikreatoru par njih. Jedini Burdizo sto je skontao svoje mogucnosti i Pjanine mogucnosti, Uredno mu predaje loptu bas kako bi i svi trebali pri pocinjanju napada.
Trener pokusao Pjaniu da pomjeri blize golu i odma kriza pozadi ne mogu da iznedu loptu kako treba bez njega. Isto bi bi bilo i u repci mislim.
Kasnije ga je malo povukao unazad al ne dovoljon jer im igra jos ne funkcionise kako treba. Jes onaj Maicon pogubio lopti hejbet totalno izgubio osjecaj za loptu covjek.
Jedin lopte Pjana sto je izgubio je par lopti gdje je usao previse samopouzdano i opusteno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vrlo dobra partija u prvom poluvremenu, yebiga njegova pozicija na terenu zahtjeva i određeni broj grešaka. Vraća se i u odbranu što je potvrda i ona dva slobodnjaka za Torino, kod prvog je on napravio faul kod drugog je bio na igraču zajedno sa Balzaretijem. Očekujem jedan slobodnjak da vidimo jel' zaboravio šutati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma dobro ja to više onako kao što nadrealisti kažu figurativno...općenito za sve segmenta igre..Pjana je solidan ..imao je dosta izgubljenih duela i nešto više nego smo navikli pogrešnih dodavanja...ekipa kompletno igra ono više na rezultat,dali su taj gol i vjerovatno će i pobjediti..ali generalno Prvo poluvrijeme,dosadno ,traljavo,bez nekih dobrih poteza i šansi na obje strane....Rios je napisao/la:Odvadi i ti brate malo..Imao je nekoliko pogresnih pasova,istina..Korner nijedan lose izveden..Generalno nakon gola Roma je pocela da igra nekako nerevozno pa tako i on..aqarius je napisao/la:De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
- el-fighter
- Kontakt:
Ocito da mu pozicija nesto defanzivnije vise odgovara ili je to samo zbog nagle promjene. Nije bio najlosiji u prvom poluvremenu, ali nije ni briljirao. Ubiljezio asistenciju i ostatak vremena odradio solidno kao i ostatak ekipe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Consigliere
- Kontakt:
Sutni jednu. Imao je otvoren prostor 2-3 puta, svaki put gura loptu u for napadacu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Halo, Roma ne igra protiv Velike Obarske ili Viteza da moze da frcaju prelijepi potezi i razvaljivanje na sve strane.
A opet na putu su za jedanaestu uzastopnu pobjedu.I to na tamo u nekoj A seri.
Sto neko vec rece odvadite sa svih strana i gledajte tekmu.
Manite se pretjerivanja i gore i dole.
A opet na putu su za jedanaestu uzastopnu pobjedu.I to na tamo u nekoj A seri.
Sto neko vec rece odvadite sa svih strana i gledajte tekmu.
Manite se pretjerivanja i gore i dole.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kao u filmu Gladiator...ROMA VICTOR!
Uvijek sam bio simpatizer Rome...ali evo skoro pa sam postao njihov navijac
Naprijed Pjanicu i naprijed ROMA!
Uvijek sam bio simpatizer Rome...ali evo skoro pa sam postao njihov navijac

Naprijed Pjanicu i naprijed ROMA!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
oj odbrane De Sanctisa 

Ne mogu da vjerujem da ovaj Boriello ne zna ni jednu loptu primirit i iskontorlisat, pa profesionalni si igrac covjece
Pjanke kroz pisu onom za Bredlija 
Edit: Vidjelo se da ce pritimiti gol..Igraju pravo lose nakon sto su ga postigli..Benatija gluho bilo veceras.. Da ih ne cekam na kladionici ne bi mi bilo ni po muke,al ovako..

Edit: Vidjelo se da ce pritimiti gol..Igraju pravo lose nakon sto su ga postigli..Benatija gluho bilo veceras.. Da ih ne cekam na kladionici ne bi mi bilo ni po muke,al ovako..

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 nov 2013, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
drugi u sezoni

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
cisti penal?
cist penal
Ko suza 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
kakvi potezi..PJana daj ga sad
- Goalgetter
- Kontakt:
Al ih izvoza Pjanke..