Nije bilo službenog saopštenja pa gledam utakmicu po utakmicu.FaraonTM je napisao/la:Mjesec dana pauze tako rekoše, to je negdje otprilike do kraja februara.HankMoody je napisao/la:Nema ga ni sutra.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije bilo službenog saopštenja pa gledam utakmicu po utakmicu.FaraonTM je napisao/la:Mjesec dana pauze tako rekoše, to je negdje otprilike do kraja februara.HankMoody je napisao/la:Nema ga ni sutra.
Šteta stvarno, mada u ono malo utakmica što je odigrao je pokazao da je sjajan i da je budućnost Evertona. Nadam se da će fino zacijeliti ta povreda i da neće biti ponovo nekih sranya.unhallowed je napisao/la:http://www.clickliverpool.com/sport/eve ... ng-injury/?
Nisi u pravu. Everton je imo rinaku od rezultata prvi dio sezone kad Besic i nije imao minutazu. Onda su proigrali pred njegov oporavak i on dolazi imaju tu seriju i povrijedjuje se.Ramiz88 je napisao/la:Ne zelim biti hejter ali nevjerovatno koliko Everton ima bolje rezultate kad nema Besica. I prosle i ove sezone.
“People see me as a role model in Bosnia as well. I didn’t realise that when I was 18 or 19. I didn’t ask for it, but it has happened.
“Back home in Bosnia, after Edin Dzeko, Miralem Pjanic and Asmir Begovic it’s me. So I have to change, because the kids are looking at what I am doing. It’s good to have that fight in you, but I have to make sure there are no more red cards.”
Ma bravo Muhamede! Vidi se na njemu da pokusava da se kontrolise (ovih nekoliko tekmi sto je odigrao prije povrede). Sad ne strahujem 90 minuta da ce ubiti nekoga na terenu. Samo 40ak.BaDa12 je napisao/la:Nisam na ovo naišla ranije“People see me as a role model in Bosnia as well. I didn’t realise that when I was 18 or 19. I didn’t ask for it, but it has happened.
“Back home in Bosnia, after Edin Dzeko, Miralem Pjanic and Asmir Begovic it’s me. So I have to change, because the kids are looking at what I am doing. It’s good to have that fight in you, but I have to make sure there are no more red cards.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 16 gostiju.