NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moras uzeti u obzir da svi oni imaju najbolju mogucu medicinsku pomoc na dunjaluku. Pa ljudi se ibrete kako je Juka vec na nogama i normalno hoda bez staka. Volio bih da se vrate, ali ovi Warriorsi bez njih dvojice opet igraju onu prelijepu njihovu kosarku od prije par godina.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja sam imao istu povredu, 3 puta je obnavljao zbog preranog povratka fudbalu. Vukao sam je godinu dana dok nisam mogao ponovo igrati normalno. Naravno ne može se to porediti, ali bojim se i ako se vrati da će to biti rizično. Ja više računam na rođu.Justin je napisao/la:Drastican pad Lillarda u odnosu na seriju protiv Oklahome. Jos uzima zavrsne suteve boljem igracu.
Kad se Zmija vraca?
Pa. Imao sam istu reakciju kao KD, i krećem se gledam ko me pogodio kamenčićem i tek nakon 3-4 sekunde skontaš da je mišić u pitanju, čak sam i na forumu postavljao pitanje o toj povredi i čini mi se da mi je nezalaganje dao odgovor
I dan danas mišić nije na100%
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je Juka igrao 3-1 za blazerse ne bi bilo iskljuceno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma naravno, zato i rekoh da se ne može porediti, ali ipak je mišić u pitanju. A kod mišića je najgora stvar preranipovratak, ali vidjet ćemo, nisu oni ludi da rizikuju bilo što.Ziggs je napisao/la:Moras uzeti u obzir da svi oni imaju najbolju mogucu medicinsku pomoc na dunjaluku. Pa ljudi se ibrete kako je Juka vec na nogama i normalno hoda bez staka. Volio bih da se vrate, ali ovi Warriorsi bez njih dvojice opet igraju onu prelijepu njihovu kosarku od prije par godina.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja sam imao istu povredu, 3 puta je obnavljao zbog preranog povratka fudbalu. Vukao sam je godinu dana dok nisam mogao ponovo igrati normalno. Naravno ne može se to porediti, ali bojim se i ako se vrati da će to biti rizično. Ja više računam na rođu.Justin je napisao/la:Drastican pad Lillarda u odnosu na seriju protiv Oklahome. Jos uzima zavrsne suteve boljem igracu.
Kad se Zmija vraca?
Pa. Imao sam istu reakciju kao KD, i krećem se gledam ko me pogodio kamenčićem i tek nakon 3-4 sekunde skontaš da je mišić u pitanju, čak sam i na forumu postavljao pitanje o toj povredi i čini mi se da mi je nezalaganje dao odgovor
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Barbarossa
- Kontakt:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Mislim da bez njega nemaju sanse u finalu. Pogotovo ako Bucksi budu tamo.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja sam imao istu povredu, 3 puta je obnavljao zbog preranog povratka fudbalu. Vukao sam je godinu dana dok nisam mogao ponovo igrati normalno. Naravno ne može se to porediti, ali bojim se i ako se vrati da će to biti rizično. Ja više računam na rođu.Justin je napisao/la:Drastican pad Lillarda u odnosu na seriju protiv Oklahome. Jos uzima zavrsne suteve boljem igracu.
Kad se Zmija vraca?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Barbarossa
- Kontakt:
Dupli gubitak ,nemaju kog na Giannisa stavi, nemaju 35 ppg koje on obicno sipa u finalima uz nenormalan %.Justin je napisao/la:
Mislim da bez njega nemaju sanse u finalu. Pogotovo ako Bucksi budu tamo.
Nisu Bucski Portland da tri puta u nizu ispustaju vodstvo od 15 +

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ma Bucksi imaju visinu. Giannis je za glavu visi od Greena. Jos imaju i Lopeza, Mirotica, Ilyasovu i Middletona. Bas nezgodan matchup za Warriorse. Dok im je Portland bio idealan.Barbarossa je napisao/la:Dupli gubitak ,nemaju kog na Giannisa stavi, nemaju 35 ppg koje on obicno sipa u finalima uz nenormalan %.Justin je napisao/la:
Nisu Bucski Portland da tri puta u nizu ispustaju vodstvo od 15 +
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E upravo je ova recenica opis mentalne slabosti ekipe POR.Totalno su me razocarali u ovoj seriji.TonySosa je napisao/la:Kako je moguće da tri tekme zaredom popušiš 15+ prednosti?
Hajde sto roster ima mana i fali kvaliteta spram GSa,ali da gubis 3 utakmice zaredom ozbiljnu dvocifrenu prednost je komicno,da ne kazem tragicno.
Nadalje,ekipe imaju neki strah,neku blokadu ili jednostavno ne znaju kad igraju protiv GS.Pa potpuno je neshvatljivo da ljudima fale igraci i da se to ne zna iskoristiti.Da se ne znaju iskoristiti situacije kad ovi bukvalno imaju samo jednog covjeka u petorci koji moze dati kos itd itd.Zalosno je ovo jutros bilo gledati.Gledam tekmu i tacno se osjeti da ce se POR kad tad raspasti.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dijelimo mišljenje, nebitno ko bude protivnik. Jesu dobri ali jednostavno Steph sam ne može iznijeti, pretanka je klupa za Toronto i Buckse. Jedino im ide u korist ova pauza da se Iggy odmori pa da eventualno on može čuvati grka/Kawhia.Justin je napisao/la:
Ali generalno ne vidim igrača koji bi sa ovom ekipom mogao uzeti u finalu. Kad skontaš da kod njih u petorci igra G-league igrač sve ti je jasno kakva im je klupa.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Gledao sam ovaj Portland cijelu sezonu prvenstveno radi Jusufa, imali su vise od 10 tekmi gdje su gubili po 10-15 razlike i onda, vec sam pisao ponavljam se, odbranu igraju onda pocnu sutevi ulaziti i vrate se na kraju i onda vazda se rijesava utakmica u zadnjih par minuta. Ovo su radili i u plejofu par puta, ne vjerujem da imaju strah ili tu neku blokadu. Sta mislim da je problem bio, a i Lillard je spomenuo u intervju poslije, ovdje nikad nismo bili, sve se podize nivo vise, kondicija, koncentracija, sprema ma sve. Znaci tu je Golden bio 100 puta vise, u takvim situacijama, jednostavno receno drugi su nivo. A i falio im je Jusuf pogotovo u ovoj seriji. Za taj sljedeci nivo im treba krilo koje je sposobno uvezati par dobrih utakmica(Hood je uspio povezati jednu seriju i malo jos jedne ali on je nekonstantan) jer su Aminu, Harkless i Turner realno slabi za taj sljedeci nivo.NEZALAGANJE je napisao/la:E upravo je ova recenica opis mentalne slabosti ekipe POR.Totalno su me razocarali u ovoj seriji.TonySosa je napisao/la:Kako je moguće da tri tekme zaredom popušiš 15+ prednosti?
Hajde sto roster ima mana i fali kvaliteta spram GSa,ali da gubis 3 utakmice zaredom ozbiljnu dvocifrenu prednost je komicno,da ne kazem tragicno.
Nadalje,ekipe imaju neki strah,neku blokadu ili jednostavno ne znaju kad igraju protiv GS.Pa potpuno je neshvatljivo da ljudima fale igraci i da se to ne zna iskoristiti.Da se ne znaju iskoristiti situacije kad ovi bukvalno imaju samo jednog covjeka u petorci koji moze dati kos itd itd.Zalosno je ovo jutros bilo gledati.Gledam tekmu i tacno se osjeti da ce se POR kad tad raspasti.
Jbg ako cemo govorit da im je neko falio, a goldenu falilo vise od pola startne petorke.
Mentalna blokada jednostavno, vidjelo se u 4/4 kad 5 minuta napada nisu znali kreirat
Mentalna blokada jednostavno, vidjelo se u 4/4 kad 5 minuta napada nisu znali kreirat
BosniaBoston je napisao/la:Da je Juka igrao 3-1 za blazerse ne bi bilo iskljuceno

Sa Jukom bi to umjesto 4-0 bilo 4-1, a sa Durantom i Jukom opet bi bila metla...
41 posjed
4 poena
2/12 iz igre
0/3 trojke
1 asistencija
2 izgubljene lopte
Antetokounmpo kada ga čuva leonard
4 poena
2/12 iz igre
0/3 trojke
1 asistencija
2 izgubljene lopte
Antetokounmpo kada ga čuva leonard
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da li si ti gledao utakmice i rezultate ili samo se.res.Bilo bi 4-2 za GSW da je juka igrao,samo kazem da 3-1 ne bi bilo 100% iskljucenojapa je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Da je Juka igrao 3-1 za blazerse ne bi bilo iskljuceno![]()
ne bi ko sto nije iskljuceno da Musa bude ROY
Sa Jukom bi to umjesto 4-0 bilo 4-1, a sa Durantom i Jukom opet bi bila metla...
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 21 maj 2019, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
vidjet ces ga, nosi broj 30 na ledjimaTracy3McGrady je napisao/la:Ali generalno ne vidim igrača koji bi sa ovom ekipom mogao uzeti u finalu. Kad skontaš da kod njih u petorci igra G-league igrač sve ti je jasno kakva im je klupa.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema teorije da GS moze uzeti MIL u finalu bez Duranta i Iguodale.KK_Bosna je napisao/la:vidjet ces ga, nosi broj 30 na ledjimaTracy3McGrady je napisao/la:Ali generalno ne vidim igrača koji bi sa ovom ekipom mogao uzeti u finalu. Kad skontaš da kod njih u petorci igra G-league igrač sve ti je jasno kakva im je klupa.
- ultrabosnia
- Kontakt:
Realno, Nurkic je odbrambeni zid Portlanda kroz citavu sezonu, a cesto je nezaustavljiv bio i u napadu. Da je igrao protiv mocnog Goldena 100% bi im napravio probleme u oba pravca jer sa izostankom Cousinsa oni nemaju alternativu koja bi mu se mogla suprostaviti. Od 4 utakmice, u 3 je Portland prokockao dvocifrenu prednost, a manjak opcija je presudio u korist GSWa. Pogledajte ucinak Kantera i sve ce biti jasno
I kad ti budu svi leđa okrenuli
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve je tacno sto si naveo,ali pod pretpostavkom da su igrali protiv GS bez Duranta.Sa njim,ne bi nista od ovog bilo bitno,jer je prevelika razlika u kvalitetu.ultrabosnia je napisao/la:Realno, Nurkic je odbrambeni zid Portlanda kroz citavu sezonu, a cesto je nezaustavljiv bio i u napadu. Da je igrao protiv mocnog Goldena 100% bi im napravio probleme u oba pravca jer sa izostankom Cousinsa oni nemaju alternativu koja bi mu se mogla suprostaviti. Od 4 utakmice, u 3 je Portland prokockao dvocifrenu prednost, a manjak opcija je presudio u korist GSWa. Pogledajte ucinak Kantera i sve ce biti jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.