samo njega mona banov'o od seove garde ocmfsdghdsfs je napisao/la:Ja sam mu rek'o da ce ih banovat' Oprase sa Sejom vise .

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samo njega mona banov'o od seove garde ocmfsdghdsfs je napisao/la:Ja sam mu rek'o da ce ih banovat' Oprase sa Sejom vise .
S'a bilo ba?Semsudin je napisao/la:samo njega mona banov'o od seove garde ocmfsdghdsfs je napisao/la:Ja sam mu rek'o da ce ih banovat' Oprase sa Sejom vise .
Mislim da je uputio neprimjerenu rijec nekom forumasu. Nije zbog Sea, znas da ne smije. Uhvatit ce ga za uho.Greivis je napisao/la:S'a bilo ba?Semsudin je napisao/la:samo njega mona banov'o od seove garde ocmfsdghdsfs je napisao/la:Ja sam mu rek'o da ce ih banovat' Oprase sa Sejom vise .
EdenHazard je napisao/la:
Reci mi molim te, ko je ta hinja, koja ide na jedinu Vedinu slabu tacku?Semsudin je napisao/la:Bezobrazna momcina je izvukao zivac Vedi blaćenjem Seovog imena. Jeste fin, ali Sea mu ne smijes dirati. Sto je najgore izgleda da je trajno... Ustvari, to ga nikad nije sprecavalo.
Obrisao je Monolog te postove, inace toliko je nebitan bezobraznik da sam mu i nick zaboravio.Greivis je napisao/la:Reci mi molim te, ko je ta hinja, koja ide na jedinu Vedinu slabu tacku?Semsudin je napisao/la:Bezobrazna momcina je izvukao zivac Vedi blaćenjem Seovog imena. Jeste fin, ali Sea mu ne smijes dirati. Sto je najgore izgleda da je trajno... Ustvari, to ga nikad nije sprecavalo.![]()
Ocekujem ovaj put povratak sa ljepse odabranim nickom.
Ma nije ga banov'o trajno ba .Semsudin je napisao/la:Obrisao je Monolog te postove, inace toliko je nebitan bezobraznik da sam mu i nick zaboravio.Greivis je napisao/la:Reci mi molim te, ko je ta hinja, koja ide na jedinu Vedinu slabu tacku?Semsudin je napisao/la:Bezobrazna momcina je izvukao zivac Vedi blaćenjem Seovog imena. Jeste fin, ali Sea mu ne smijes dirati. Sto je najgore izgleda da je trajno... Ustvari, to ga nikad nije sprecavalo.![]()
Ocekujem ovaj put povratak sa ljepse odabranim nickom.
Samo je pitanje vremena... Tipujem na "Rusilac".
Tu sam tu samSheyi je napisao/la:Đesi Tufo advokatu buduci, ako ti ikad bude trebao tjelohranitelj javi se
Bio si dobar momak .Sheyi je napisao/la:Ma Monolog ceka samo sitnicu, ne bi me cudilo da on nije napravio onaj acc i metno onu sliku "Rusilac Seo na ***** mi sjeo"![]()
samo da isprovocira.
Jel Bgt? Oca mi kako sam ga ja skont'o trajno je zijanio.fsdghdsfs je napisao/la: Ma nije ga banov'o trajno ba .
Ne vjerujem .Za ono se ne ide trajno .Ako je trajno onda je ovo bas neozbiljan forum .Semsudin je napisao/la:Jel Bgt? Oca mi kako sam ga ja skont'o trajno je zijanio.fsdghdsfs je napisao/la: Ma nije ga banov'o trajno ba .
Pa znaš da njega Mona jako voli. Ne bi me cudilo da je trajno.fsdghdsfs je napisao/la:Ne vjerujem .Za ono se ne ide trajno .Ako je trajno onda je ovo bas neozbiljan forum .Semsudin je napisao/la:Jel Bgt? Oca mi kako sam ga ja skont'o trajno je zijanio.fsdghdsfs je napisao/la: Ma nije ga banov'o trajno ba .
Ne vjerujem .Za ono se ne ide trajno .Ako je trajno onda je ovo bas neozbiljan forum .Semsudin je napisao/la: Jel Bgt? Oca mi kako sam ga ja skont'o trajno je zijanio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.