Ko je bio na liniji? Ti mozda? Ivica Osim? Amar? Ko? Bili navijaci jednih i drugih. Ostavite se te patetike zivota vam, ako se vec ne znate zezati, onda se samo zahvalite na donaciji.Raonffa je napisao/la:Šta ćeš, nekom rat nekom brat. Neko na liniji, neko po Saudijskoj Arabiji širi istinu o Bosni pašagapasica je napisao/la:Sevap je sirotinji pomoci. Samo ona ponekad zna biti bezobrazna i nezahvalna.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Razočarala si me.rasavoje je napisao/la:Sram me bilo.shzna je napisao/la:
Sram te bilo.![]()
Drago ti jer je onakva gromada ljudska banovana.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Gdje se čuje? ? Odkad u Županji da se to čuje?mario11111 je napisao/la:Kažu da se takvi povici čuju u županijskim ligamaSariel je napisao/la:svi ste vi picke rezimskeee
picke rezimske
picke rezimske!

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ni'e on ni g a ni lj od gromada ljudska.shzna je napisao/la:
Razočarala si me.
Drago ti jer je onakva gromada ljudska banovana.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
- Kontakt:
Govedo ponesi jedno dnohla vopi.Rigoletto je napisao/la:bože sačuvaj, ovaj sariel je totalno pobenavio
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne govorim o navijačima, govorim o klubovima. Poznato je da su Željini igrači trenirali pod granatama, neki su bili i na linijama, dok su igrači i ljudi iz FK Sarajevo igrali utakmice po cijelom svijetu, i čisto sumnjam da se ijedan od tih vratio u BiH dok je rat trajao.pasica je napisao/la:Ko je bio na liniji? Ti mozda? Ivica Osim? Amar? Ko? Bili navijaci jednih i drugih. Ostavite se te patetike zivota vam, ako se vec ne znate zezati, onda se samo zahvalite na donaciji.Raonffa je napisao/la:Šta ćeš, nekom rat nekom brat. Neko na liniji, neko po Saudijskoj Arabiji širi istinu o Bosni pašagapasica je napisao/la:Sevap je sirotinji pomoci. Samo ona ponekad zna biti bezobrazna i nezahvalna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pasica je napisao/la:Sevap je sirotinji pomoci. Samo ona ponekad zna biti bezobrazna i nezahvalna.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MocMahale444
Nemoj biti zlobna, salio sam se za Rokokorasavoje je napisao/la:Allah dz.s. ga nagradio ko god ga je banov'o.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne mozete vi bez patetike, a? Sta je ba poznato? Ko su ti poznati fudbaleri na ratistima? Zahvalite se ba donaciji i u dure je.Raonffa je napisao/la: Ne govorim o navijačima, govorim o klubovima. Poznato je da su Željini igrači trenirali pod granatama, neki su bili i na linijama, dok su igrači i ljudi iz FK Sarajevo igrali utakmice po cijelom svijetu, i čisto sumnjam da se ijedan od tih vratio u BiH dok je rat trajao.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
- Kontakt:
Otkad*** ako ćemo se već glupi pravit, ili pametni ako potenciramo pricu o jeziku.. Kako ti je dražesviunapad1010 je napisao/la:Gdje se čuje? ? Odkad u Županji da se to čuje?mario11111 je napisao/la:Kažu da se takvi povici čuju u županijskim ligamaSariel je napisao/la:svi ste vi picke rezimskeee
picke rezimske
picke rezimske!

1905
Zeba samo sto nije umro, sekunda mu fali. Ovo bi mogla biti dobra godina za Siroki i ne bas za Zelju ako je suditi po ovome.
Pih.MocMahale444 je napisao/la: Nemoj biti zlobna, salio sam se za Rokoko

Samo činjenice pišem, žao mi je što te pogađa.pasica je napisao/la:Ne mozete vi bez patetike, a? Sta je ba poznato? Ko su ti poznati fudbaleri na ratistima? Zahvalite se ba donaciji i u dure je.Raonffa je napisao/la: Ne govorim o navijačima, govorim o klubovima. Poznato je da su Željini igrači trenirali pod granatama, neki su bili i na linijama, dok su igrači i ljudi iz FK Sarajevo igrali utakmice po cijelom svijetu, i čisto sumnjam da se ijedan od tih vratio u BiH dok je rat trajao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
rasavoje je napisao/la:Pih.MocMahale444 je napisao/la: Nemoj biti zlobna, salio sam se za Rokoko

Omrsi se bolan.MocMahale444 je napisao/la:

- MocMahale444
Nikad nisam kaHve probao.rasavoje je napisao/la:Omrsi se bolan.MocMahale444 je napisao/la:
![]()
-
- Kontakt:
Joj prepucavanja i qrca 

Prejaka ova Krupa 

- MocMahale444
Sta ti nije jasno 1010? Neck njoj valjda pametovati i prepucavati se s njom.
Dupe ti ko rupa..COYS je napisao/la:Prejaka ova Krupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.