Hoomer je napisao/la:"Nuto vodimo protiv želja !!!! u pripremnoj utakmici !! nemoze nam niko nistta ljudi, nema im komiteta i Ivice u Rovinju da stele im utakmice samo napred !! likche !!! "![]()
![]()
![]()
malo im treba da budu sretni i da ih euforija spuca pa makar u pripremnoj protiv Želje koji šabani jbt
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
'53: Kakav gol najmlađeg Željinog prvotimca iz slobodnjaka s neki 25 metara. Kakvu ljevicu ima taj dečko!avlami97 je napisao/la:55. minut - GOLL Željin pritisak je urodio plodom. Pogodio je Hajradinović iz slobodnjaka iskosa sa desne strane.
Mnoštvo šansi, ali realizacija nije baš na nivou.
FKŽ !
-
old school
- Kontakt:
Ono sto me najvise raduje na ovim utakmicama jeste sto igraci iz sjene ako mogu tako reci po meni pruzaju dosta dobre partije, selimovic, stanic,hajro,pehilj donekle.Zaista kad pogledam da je mali hajro 94. godiste onda jos se ljepse osjecam,imamo jake mlade igrace,samo se nadati da ce nastaviti ovim tempom i mozda na proljece budemo imali nekog igraca iz sjene
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Pa to i jeste ono naj bolje..poceli smo te mladje igrace voditi na pripreme , da nesto vide i da nesto nauce i sa takvom praksom treba nastaviti. Nadam se da ce se situacija u drugom dijelu prvenstva nastaviti onako kako svi ocekujemo i da ce ti neki novi klinci vremenom imati priliku za dokazivanjem. Na njima je da rade i na treninzima i mimo toga i rezultat ne moze izostati.old school je napisao/la:Ono sto me najvise raduje na ovim utakmicama jeste sto igraci iz sjene ako mogu tako reci po meni pruzaju dosta dobre partije, selimovic, stanic,hajro,pehilj donekle.Zaista kad pogledam da je mali hajro 94. godiste onda jos se ljepse osjecam,imamo jake mlade igrace,samo se nadati da ce nastaviti ovim tempom i mozda na proljece budemo imali nekog igraca iz sjene
Kao i na temi Celiki ovdje sam obrisao kamaru gluposti, neka se svi koji su kenjali po temi na zadnje dvije stranice smatraju upozoreni pred ban!
AMAR OSIM!!!
http://desmond.imageshack.us/Himg9/scal ... res=medium" onclick="window.open(this.href);return false;
Naš Entoni Hopkins!
Naš Entoni Hopkins!
Osim - drugo ime za Želju !
Može li nam iko reći kako je igrao Ramić danas ? Nešto mi se čini da je slabo zadnjih nekoliko utakmica, ne znam šta se dešava sa njim. Hoće on da ga Brko na posudbu pošalje...
Osim - drugo ime za Želju !
DRUG NEBI TI PUNCA
hoce li jos iko igdje ici na posudbu ?? Baljić je višak vec odavno njega prvog poslati negdje uostalom nije ni za prvih 18. tu je vise zbog babuke
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Omar Baljić ima srčanih problema i moguće je da završi karijeru 
DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM

sjeca li se ko ovoga?
@SarajlijaTM
ma jarane kako se necu sjecati lijepih vremena,1981 sam imao jedanaest pogodaka(z....o me Dinamo Vinkovci danasnja Cibalija za pin pogodak) ali i sa 11 pogodaka sam dobru lovu dobio.
ma jarane kako se necu sjecati lijepih vremena,1981 sam imao jedanaest pogodaka(z....o me Dinamo Vinkovci danasnja Cibalija za pin pogodak) ali i sa 11 pogodaka sam dobru lovu dobio.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sportska prognoza
Znam da je 13 donosilo veliku lovu, naravno TESNA KOZA 
U pripremi treći broj magazina
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/u-p ... j-magazina" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/u-p ... j-magazina" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Zna li ko je li odkazana utakmica u Novom Pazaru?
da, utakmica je otkazana zbog vremenskih (ne)prilikaTyCobb je napisao/la:Zna li ko je li odkazana utakmica u Novom Pazaru?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ne vjerujte nista dok oficijelna stranica ne potvrdi pustite to sto pitarski sajt pisedeno_TM87 je napisao/la:da, utakmica je otkazana zbog vremenskih (ne)prilikaTyCobb je napisao/la:Zna li ko je li odkazana utakmica u Novom Pazaru?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.