FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ok. hvala vam, evo i txt prenos drugog tima na fb. stranici 
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;bogy_tm87 je napisao/la:e ljudi jel mi moze neko pomoc , sjecam se da je bila ona tema grafiti navijaca ? ne mogu da je nadjem , il sam ja pogrijesio ?
NO PYRO NO PARTY
'1: Rovinj - Željezničar: Za Željezničar će u ovoj utakmici igrati: Bukvić - Marković G, Hasahodžić, Ćutuk, Marković S. - Stančeski, Hajradinović, Čolić E, Bešlija - Pehilj, Ramić.
FKŽ !
TeaM87 je napisao/la:'1: Rovinj - Željezničar: Za Željezničar će u ovoj utakmici igrati: Bukvić - Marković G, Hasahodžić, Ćutuk, Marković S. - Stančeski, Hajradinović, Čolić E, Bešlija - Pehilj, Ramić.
gledaj imena, pa ovaj tim bi se u nasoj ligi borio sa nama za prvo mjesto hahahahha
Buu je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;bogy_tm87 je napisao/la:e ljudi jel mi moze neko pomoc , sjecam se da je bila ona tema grafiti navijaca ? ne mogu da je nadjem , il sam ja pogrijesio ?
hvala puno
grmilo bi otići do Pazaranime_tm87 je napisao/la:Hoomer je napisao/la:Koliko ima jos prijateljskih do kraja priprema ?? jeli jos aktuelno gostovanje u Novom Pazaru ??
Na njihovoj oficijalnoj FB stranici
DRUG NEBI TI PUNCA
ah lijepi vijesti,zahuktavamo se polako,a bice ih abd jos lijepi nadam se uskoro.

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
'70: Željezničar je poveo protiv Rovinja, strijelac gola bio je Šaban Pehilj.
FKŽ !
2/0 elvir colicTeaM87 je napisao/la:'70: Željezničar je poveo protiv Rovinja, strijelac gola bio je Šaban Pehilj.
Izgleda da se E. Čolić polahko vraća u formu, vrijeme mu je da pokaže zašto je doveden kao pojačanje.
DRUG NEBI TI PUNCA
- plava laguna
- Kontakt:
Ma jarane ako misli da igra onda se mora i uozbiljiti jer konkurencija u timu velika.
HADIS ZUBANOVIC
- SarajlijaTM
colic je trebao biti fino pojacanje i on i perica i selimovic koji je jedini nesto pokazao,ali moze to mnogo bolje od sve trojice.bice abdbagrcavi je napisao/la:Izgleda da se E. Čolić polahko vraća u formu, vrijeme mu je da pokaže zašto je doveden kao pojačanje.
Čolićev problem je što nije sportski živio, on i Vladavić su obilazili kafane ali Vladavić ode a Elvir se oženi.Nadam se da će ga žena smiriti i da će ga motivirati da igra boljeSarajlijaTM je napisao/la:colic je trebao biti fino pojacanje i on i perica i selimovic koji je jedini nesto pokazao,ali moze to mnogo bolje od sve trojice.bice abdbagrcavi je napisao/la:Izgleda da se E. Čolić polahko vraća u formu, vrijeme mu je da pokaže zašto je doveden kao pojačanje.
DRUG NEBI TI PUNCA
- plava laguna
- Kontakt:
Meni je najvise cudno za Pericu,covjek je odigrao dosta dobro u Borcu a narocito protiv nas.Licno sam mislio da ce biti standardan i jedan od vaznijih igraca.
HADIS ZUBANOVIC
- plava laguna
- Kontakt:
- zubanovic89
- Kontakt:
mislim da se drugi colic ozenio, jedino ako mi sta nije promalklo XD
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Oba Colica su se ozenila..zubanovic89 je napisao/la:mislim da se drugi colic ozenio, jedino ako mi sta nije promalklo XD
obojicazubanovic89 je napisao/la:mislim da se drugi colic ozenio, jedino ako mi sta nije promalklo XD
DRUG NEBI TI PUNCA
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
samo da pozdravi boccacioa, pileta, seyu, krvotoka i dr oldtimere na forumu i da ih "nagovorim" da i dalje pišu kao i do sada...bez tendencije, sa uvažavanjem onih koji to zaslužuju i kvalitetnim info (koji ne moraju uvijek biti tačni) i da zamolim ove naše mališane da kultura dijaloga ne podrazumjeva nužno i cinizam u svakoj prilici.
pozdrav i: ž. z. ž. c!
pozdrav i: ž. z. ž. c!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.