MortemHz je napisao/la:
Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.
Pa Željo i Široki su svakako u prednosti bez da ulazim u obzir na sam roster i kvalitet ekipe, pogotovo ako dobiju sutra svoje utakmice, idu na + 4 uz utakmicu više kod kuće.
Čeliku ostaje samo da igra utakmicu po utakmicu i gleda gdje će ga to odvesti do same završnice kad imamo četri vezana kola sa Željom u gostima, Zrinjskim kod kuće, Sarajevom u gostima i Širokim zadnju na Bilinom. Za ligu je ovo svakako dobro što su Čelik i Radnik namirisali tu "evropu", Sloboda je svakako još uvijek tu u igri, opet imaju dvije sak kod kuće vezane sa Azmir City-em i Brgule star, bit će zanimljivih utakmica do kraja sezone,.