Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2019, 20:05

redbull93 je napisao/la:
Litmanen je napisao/la:Koliko je realno da Celik zavrsi kao treci?
Mozda cetvrti budemo, ocekujem da ce sarajevo duplu krunu uzeti, tako da i 4. mjesto vodi u europu. Pitanje je ko ce zijaniti ako tako bude. Zeljo ili siroki, a zadnje kolo Čelik-siroki, mozda bude direktni okrsaj za europu.
De vi uzmite mladost sljedece kolo pa cemo onda o europi :thumbup:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 16 mar 2019, 20:08

redbull93 je napisao/la:
Mozda cetvrti budemo, ocekujem da ce sarajevo duplu krunu uzeti, tako da i 4. mjesto vodi u europu. Pitanje je ko ce zijaniti ako tako bude. Zeljo ili siroki, a zadnje kolo Čelik-siroki, mozda bude direktni okrsaj za europu.
Ne leti puno da ne bi trosno od zemlju :D
SAMO ŠIROKI!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 mar 2019, 20:10

since1948 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:
Ne leti puno da ne bi trosno od zemlju :D
Ma mi mastamo, tesko da izborimo Evropu al nismo daleko. :D nije nam lagan raspored.
Al definitivno imamo beki kvalitet.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 mar 2019, 20:12

Sve je to do Jamaka
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 mar 2019, 20:13

Ovo je bilo, sta bi bilo kad bi bilo. Ali moguc scenario, prvo mladost da se dobije. Mislim sutra da ce kiksat jedna od ekipa. ( zeljo il siroki)
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 mar 2019, 20:14

Rokoko87 je napisao/la:Sve je to do Jamaka
JAMAKje igracina, steta sto se covjek nije poesvetio karijeri. Umjetnik sa pivom u ruci, i cigarama u ustima :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2019, 20:29

Rano ste nas otpisali
#SamoKažem :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 mar 2019, 20:32

wobly92 je napisao/la:Rano ste nas otpisali
Cisto sumnjam da ce te izdrzat borbu za europu. Nije provokacija ili neka zla namjera, ali prvo cijela situacija u i oko kluba, a drugi razlog pojacanja niste doveli u zimskom roku, ubjedljivo najveca greska.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 16 mar 2019, 20:34

wobly92 je napisao/la:Rano ste nas otpisali
Nismo vas mi otpisali, sami ste se otpisali, a realno nemate kvalitet za vece domete. Budite sretni da vas Gosk ne sustigne.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 mar 2019, 20:43

wobly92 je napisao/la: Rano ste nas otpisali
Adilovića za Smajića ?

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2019, 20:51

Cestitke Celiku i Robiji. :salut:
tuzlanska Sloboda

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 mar 2019, 20:55

Dobar Celik. Izgleda da je ovaj trener unio mnogo pozitivnog u ekipu. Sretno u nastavku :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 mar 2019, 21:00

zlajci je napisao/la: Cestitke Celiku i Robiji. :salut:
Žalosno je zlaja to što je gradska struktura Tuzle na šipove za imaginarnu tribinu potrošila jedan kvalitetan i nov teren na Tušnju, bila bi puno sadržajnija utakmica danas da su te pare potrošene na nešto smisleno i valjda primarno u nekom logičnom slijedu izgradnje jednog funkcionalnog stadiona.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 16 mar 2019, 21:03

Opstanak je osiguran sto je konacno dobro.Pa umro bi da je i ova sezona borba za opstanak.A sve ostalo sto dodje,dobro i jest.Fina je ekipa,dobra atmosfera pa sta bude bude.Svakako su vec nalozili raju,kojoj malo fali.Produzit ugovore,otkupit ove iz Sarajeva,pojacat jos malo i sljedecu napast Evropu.
!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2019, 21:22

Litmanen je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:
Kvalitetom Celik pripada medju 3 ekipe
Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 16 mar 2019, 21:26

MortemHz je napisao/la: Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.
Ma sumnjamo i mi ali se nadamo. Prvenstveno što nam Široki dolazi u Zenicu. Naravno, sad bismo potpisali da ta utakmica odlučuje putnika, bilo bi svega. :beba:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Litmanen
Kontakt:

Post Postao/la Litmanen » 16 mar 2019, 21:27

Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.[/quote]
Za vas i zrinjskog se slazem, za sirokog i ne bas jer kod njih su neke cudne struje u klubu sto se i osjeti na igrackom kadru.
Nas problem je neuigranost, ali otop potom

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 mar 2019, 21:34

Ma polako ljudi sve ce se znat za jedno 10 kola

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 mar 2019, 21:40

MortemHz je napisao/la: Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.
Pa Željo i Široki su svakako u prednosti bez da ulazim u obzir na sam roster i kvalitet ekipe, pogotovo ako dobiju sutra svoje utakmice, idu na + 4 uz utakmicu više kod kuće.

Čeliku ostaje samo da igra utakmicu po utakmicu i gleda gdje će ga to odvesti do same završnice kad imamo četri vezana kola sa Željom u gostima, Zrinjskim kod kuće, Sarajevom u gostima i Širokim zadnju na Bilinom. Za ligu je ovo svakako dobro što su Čelik i Radnik namirisali tu "evropu", Sloboda je svakako još uvijek tu u igri, opet imaju dvije sak kod kuće vezane sa Azmir City-em i Brgule star, bit će zanimljivih utakmica do kraja sezone,.

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 16 mar 2019, 22:02

Mozda cetvrti budemo, ocekujem da ce sarajevo duplu krunu uzeti, tako da i 4. mjesto vodi u europu. Pitanje je ko ce zijaniti ako tako bude. Zeljo ili siroki, a zadnje kolo Čelik-siroki, mozda bude direktni okrsaj za europu.[/quote]
Kvalitetom Celik pripada medju 3 ekipe[/quote]
Ja sumnjam u to iskreno. Mislim da su Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg jači od vas a da ste sa Željom tu negdje. Između ostalih ekipa nema puno razlike i sljedeće kolo recimo Radnik može biti treći vjerovali ili ne. Pretpostavljam da se to neće desiti ali nije nemoguće, bit će tu dosta borbe za treće i četvrto mjesto ali morao bi dati tu prednost Širokom, Želji pa onda vama, makar nešto minimalno.[/quote]
Ne slazem se bas imamo mi ekipu dobru cekamo jos selima aydemira i amita Azarbejdzanskog reprezentativca da budu gotovi papiri ako oni budu na nivou jer karijere i igre koje su prikazivali u dobrim klubovima da su igraci top za ovu ligu .
Mislim da ce ipak trener sa svojim znanjem i autoritetom dignuti ekipu bar 30%iznad svojih mogucnosti tako ti dodze da je samo Sarajevo bolje od nas ovo niko ne moze racunat unapred bodove protiv nas

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.