Niđe veze, lopta je išla u gol u istom smjeru u kojem je i zavrsila nakon odbitkaHenderson je napisao/la:Debili iz FA oduzeli go Sturidgu i pripisali ga kao autogol.

http://instagram.com/p/nvFprUHXiA/#
Look who's baaack

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Niđe veze, lopta je išla u gol u istom smjeru u kojem je i zavrsila nakon odbitkaHenderson je napisao/la:Debili iz FA oduzeli go Sturidgu i pripisali ga kao autogol.
daj nemoj ni ti zezat cisto se vidi da je autogol i bez sumnje dobra odluka "debila iz FA".Henderson je napisao/la:Debili iz FA oduzeli go Sturidgu i pripisali ga kao autogol.
Automatski se briše i Gerardu asistencija.gaston je napisao/la:Niđe veze, lopta je išla u gol u istom smjeru u kojem je i zavrsila nakon odbitkaHenderson je napisao/la:Debili iz FA oduzeli go Sturidgu i pripisali ga kao autogol.![]()
Look who's baaack![]()
daj ne zezajte cist autogolHenderson je napisao/la:Automatski se briše i Gerardu asistencija.gaston je napisao/la:Niđe veze, lopta je išla u gol u istom smjeru u kojem je i zavrsila nakon odbitkaHenderson je napisao/la:Debili iz FA oduzeli go Sturidgu i pripisali ga kao autogol.![]()
Look who's baaack![]()
Ako se da 20+ miliona na Lallanu, ja ne vjerujem da ce iko vise dolaziti za neke vece pare u napad ili odbranu. Ostalo ce biti pojacanja po desetak miliona.Liverpool want to sign Adam Lallana from Southampton before start of World Cup. (Sky Sports)
Da ti pravo kazem, kada sam procitao za njega tek tada sam ga nasao na youtube. Moze igrati lijevog stopera i lijevog beka, univerzalan defanzivac. Podsjeca dosta na Aggera.moj uzor-S.G je napisao/la:Ko je taj Rojo, vidim cesto se spominje na ovoj temi ??
Ovo ako budu ta "pojacanja" opet od sljedece sezone je borba za EL.keno94 je napisao/la:Najvjerovatnije ce doci Lallana. Dosta se pominje Tello za nekih 8 mil funti. Vrlo moguc je i transfer Caulkera, on ne bi trebao biti skup, do 8mil. Za Konoplyanku su se mediji usutili i imam neki osjecaj da ce otici u Tottenham. Marcos Rojo iz Sportinga se dosta pominje, lijevi bek, moze igrati i stopera. Pitanje je cijena, s obzirom da Portugalci skupo prodaju igrace. Naravno dovest ce i jednog ili dva mlada igraca, povezivat ce nas sa Ardom, vrlo vjerovatno i sa Torresom, ali za razliku od prethodnih prelaznih rokova, ovaj ce proci bez moguceg povratka Xabia na Anfield.
a ko su te tvoje realne željeSTEVEN je napisao/la:Ovo ako budu ta "pojacanja" opet od sljedece sezone je borba za EL.keno94 je napisao/la:Najvjerovatnije ce doci Lallana. Dosta se pominje Tello za nekih 8 mil funti. Vrlo moguc je i transfer Caulkera, on ne bi trebao biti skup, do 8mil. Za Konoplyanku su se mediji usutili i imam neki osjecaj da ce otici u Tottenham. Marcos Rojo iz Sportinga se dosta pominje, lijevi bek, moze igrati i stopera. Pitanje je cijena, s obzirom da Portugalci skupo prodaju igrace. Naravno dovest ce i jednog ili dva mlada igraca, povezivat ce nas sa Ardom, vrlo vjerovatno i sa Torresom, ali za razliku od prethodnih prelaznih rokova, ovaj ce proci bez moguceg povratka Xabia na Anfield.
Ne mora to biti Reus al ima dobrih igraca koji se mogu dovesti, nije mi samo jasno gdje nacu ove klosare. Ko je zaduzen za taj skauting sjeme mu se zatrlo
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, JayCatwright, Nerminator77, Venom i 24 gosta.