Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

LvG
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la LvG » 23 maj 2016, 21:36

Devi1 je napisao/la:LOUIS VAN GAAL LEAVES MANCHESTER UNITED

Executive vice chairman Ed Woodward said: "I would like to thank Louis and his staff for their excellent work in the past two years culminating in winning a record-equalling 12th FA Cup for the club (and securing him a title in four different countries). He has behaved with great professionalism and dignity throughout his time here. He leaves us with a legacy of having given several young players the confidence to show their ability on the highest stage. Everyone at the club wishes him all the best in the future."

A decision on a successor as manager will be announced soon.

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ign=ManUtd

To je to
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 23 maj 2016, 21:38

Gotovo je.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 23 maj 2016, 21:39

LOUIS VAN GAAL STATEMENT
It has been an honour to manage such a magnificent club as Manchester United FC, and in doing so, I have fulfilled a long-held ambition.

I am immensely proud to have helped United win the FA Cup for the 12th time in the club's history. I have been privileged during my management career to have won 20 trophies but winning the FA Cup, which is steeped in so much history, will always be one of the most special achievements of my career.

I am very disappointed to be unable to complete our intended three-year plan. I believe that the foundations are firmly in place to enable the club to move forward and achieve even greater success.

I hope that winning the FA Cup will give the club a platform to build upon next season to restore the success that this passionate set of fans desire.

Having managed in Holland, Spain and Germany, I had always hoped for the opportunity to manage in English football and be part of English culture. Both of these experiences have lived up to expectations and been fantastic.

I thank my players and wish them well for next season. It has been a pleasure to work with them and it has been particularly rewarding to see so many young players take their chance to break into the first team and excel. I look forward to watching the continued development of these young players next season.

Thank you to the owners and board of Manchester United for giving me the opportunity to manage this great club.

I would also like to express my gratitude to the amazing United supporters. They are truly the best fans in the world.

I am indebted to my support and coaching staff, who have given me their all during their time at the club.

I am deeply grateful to each and every member of the club’s staff - the sports science team, the medical team, the kit and laundry department, club administration, the press office, the manager's team, the Academy team, ground staff and the catering team, both at Old Trafford stadium and Carrington training ground, all of whom have given me their unwavering support in my time at United. Never in my 25 years as a manager have I been so well supported in my role.

Finally, my special thanks go to Sir Alex Ferguson and Sir Bobby Charlton for always making me and my family feel so welcome throughout my time as Manchester United manager.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 23 maj 2016, 21:40

Treba zalit´ :tokralju:

Njemu sve najbolje, kako na službenom planu, tako i na privatnom :kafa:

Format
Kontakt:

Manchester United FC

Post Postao/la Format » 23 maj 2016, 21:41

Boze hvala Ti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Format, dana/u 23 maj 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 maj 2016, 21:42

Craig Norwood ‏@CraigNorwood
Mourinho, along with agent Jorge Mendes, will meet again with Ed Woodward in next 48 hours to finalise his management contract at #MUFC
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 23 maj 2016, 21:47

nista neocekivano, slijede price kako Mourinho nije dobar trener, ima gadnu narav, tesko se prilagodjava sredinama jer ocekuje obratno, ne radi sa mladim itd itd al to sve kako se povezuje sa Unitedom, a mnogi zaboravljaju da je on digao onu ekipu Porta i odveo je prvo do Kupa Uefa pa onda i Lige prvaka a i da je kasnije slozio sve ekipe koje je vodio i osvajao trofeje !!!

da ima nedostataka ima, ali ima neku harizmu, izrazen pobjednicki mentalitet, volju za dokazivanjem i predanim radom sto ide uz United, jos ako bi se poklopilo da uz par provjerenih igraca isforsira nekolicinu izuzetno mladih igraca koji su se nasli u rosteru ove godine to bi bila win win situacija, a sam po sebi donosi rezultate sto svi i ocekuju !!!

nadam se da ce biti novi trener !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 23 maj 2016, 21:55

Mou-ov motiv je neupitan. Znamo da je klupa Uniteda njegov vlazan san vec odavno. Oni koji zele da dokazu da su najbolji se hvataju najvecih izazova a to je upravo United.

Takodjer, s obzirom kako je drugi mandat na klupi Chelsea zavrsio imat ce on i motiv vise da se dokaze.

In this time two years ahead we will be champions! :-D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 23 maj 2016, 22:43

Devi1 je napisao/la:LOUIS VAN GAAL STATEMENT
It has been an honour to manage such a magnificent club as Manchester United FC, and in doing so, I have fulfilled a long-held ambition.

I am immensely proud to have helped United win the FA Cup for the 12th time in the club's history. I have been privileged during my management career to have won 20 trophies but winning the FA Cup, which is steeped in so much history, will always be one of the most special achievements of my career.

I am very disappointed to be unable to complete our intended three-year plan. I believe that the foundations are firmly in place to enable the club to move forward and achieve even greater success.

I hope that winning the FA Cup will give the club a platform to build upon next season to restore the success that this passionate set of fans desire.

Having managed in Holland, Spain and Germany, I had always hoped for the opportunity to manage in English football and be part of English culture. Both of these experiences have lived up to expectations and been fantastic.

I thank my players and wish them well for next season. It has been a pleasure to work with them and it has been particularly rewarding to see so many young players take their chance to break into the first team and excel. I look forward to watching the continued development of these young players next season.

Thank you to the owners and board of Manchester United for giving me the opportunity to manage this great club.

I would also like to express my gratitude to the amazing United supporters. They are truly the best fans in the world.

I am indebted to my support and coaching staff, who have given me their all during their time at the club.

I am deeply grateful to each and every member of the club’s staff - the sports science team, the medical team, the kit and laundry department, club administration, the press office, the manager's team, the Academy team, ground staff and the catering team, both at Old Trafford stadium and Carrington training ground, all of whom have given me their unwavering support in my time at United. Never in my 25 years as a manager have I been so well supported in my role.

Finally, my special thanks go to Sir Alex Ferguson and Sir Bobby Charlton for always making me and my family feel so welcome throughout my time as Manchester United manager.
Gospodski. :thumbup:

Pošto je zvanično, da i ja prokomentarišem. U gospodskom duhu, hvala mu na svim dobrim stvarima koje je uradio, ima ih, nema potrebe nabrajat (ponavljat), iako se cjelokupan mandat ne može okarakterisat uspješnim što je na kraju i dovelo do ovoga. U svakom slučaju, neka mu je sa srećom, nek' uživa u penziji i prepusti mlađim sad da provode svoje filozofije. :mrgreen:

Dajte tog Mourinha sad, da i sa njim propatimo sezonu-dvije makar. :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 23 maj 2016, 22:46

Osim što je dokazan trener, Mourinho je i veliki motivator tako da očekujem da ekipa bude snažnija na mnogim poljima aBd. Zna kako rasteretiti ekipu, i ono njegovo prepoznatljivo žaljenje sudijama, sukobi sa medijima mu služe da bi ekipu rasteretio pritiska, krivice i sličnih stvari samo što mnogi to ne razumiju.

Uvijek sam ga cijenio zbog više razloga i nadam se da će srediti Manchester kako treba.
''Neka me mrze samo da me se boje''

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 23 maj 2016, 23:35

Jedva čekam da vidim Murinja u odelu sa grbom Mančestera i crveno-crno-belom kravatom. :njanjanja:

Poyy Van Gale, i hvala na svim ribama.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

BoltDevil
Kontakt:

Post Postao/la BoltDevil » 23 maj 2016, 23:40

Nakon mjeseci čekanja, dočekasmo i ovaj dan :clap: :clap:

Eh sad, da sam novi trener, doveo bih Wijnalduma najradije, vjerujem da mu je opala cijena ispadanjem Svraka a po meni je igrač svjetske klase .. Sad o drugim imenima ne bih, nisam dovoljno razmislio :lol: Po meni prioriteti su nam dobar štoper uz Smallinga i napadač koji će dati preko 20 golova u sezoni (jesam ovo pametno rekao kao da to svi navijači Uniteda ne znaju) .. Očekuje nas novo burno ljeto i bezbroj špekulacija, ne vjerujem nikome dok ne vidim na oficijalnoj stranici kao večeras :D
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 23 maj 2016, 23:45

Noćna mora svih hejtera Uniteda: Mourinho u Unitedu.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 maj 2016, 00:13

Jbg ja sam ga mozda i najvise pljuvao jbvao i sve,malo mi ga sad zao al jedva cekam novu sezonu sa Jozom,kakvu sezonu pripreme,prosle sam ustajao u rane sate i patio se na poslu tek jedva cekam ove,konacno mi je dusa mirna,nisam ja zalio instant uspjeh al bar da se vidi da to necemu vodi a ono sto je radio luju vidilo se da nevodi dobru,ekipa koja iy utakmice u utakmicu treba da bude uigranija kod njega je bila ista i 1 i zadnja tekma bezidejna i dosadna sto ynaci da je negdje zapelo,tako idemo sa jozom u bolje sutra i sa jos vise mrzitelja uniteda jbg kad te se boje tad te i mrze

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 24 maj 2016, 01:24

Nek je i ova saga konacno zavrsila.
Luji hvala na svemu, naravno najvise na ovim omladincima. Sad se okrenut Mourinhu i prelaznom roku. Ocekuje nas vjerovatno i najburnije ljeto do sad. Bice tu svega, povezivat cemo se svim i svakim, svaki dan po pet potencijalnih transfera ali na to smo se vec navikli. Mou vjerovatno vec ima u planu par pojacanja koga god dovede ja vjerujem u njegov izbor.

Uglavnom, vec sada jedva cekam novu sezonu, nadam se i novi United i da vidim kako Mou poprima gospodske manire (s kim si takav si ) :kafa:

Smalling
Kontakt:

Post Postao/la Smalling » 24 maj 2016, 01:32

BoltDevil je napisao/la:Nakon mjeseci čekanja, dočekasmo i ovaj dan :clap: :clap:

Eh sad, da sam novi trener, doveo bih Wijnalduma najradije, vjerujem da mu je opala cijena ispadanjem Svraka a po meni je igrač svjetske klase .. Sad o drugim imenima ne bih, nisam dovoljno razmislio :lol: Po meni prioriteti su nam dobar štoper uz Smallinga i napadač koji će dati preko 20 golova u sezoni (jesam ovo pametno rekao kao da to svi navijači Uniteda ne znaju) .. Očekuje nas novo burno ljeto i bezbroj špekulacija, ne vjerujem nikome dok ne vidim na oficijalnoj stranici kao večeras :D
Imamo Martiala za 20+ golova :D Vjerujem da bi on i ove sezone dao ako nista priblizan broj golova da smo igrali neku razumnu taktiku, a ne neka izvlacenja sa krila i tako to..

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 24 maj 2016, 01:35

Kakav dan :bow: Jbt ko da smo osvojili titulu :) Lujo dovidjenja, hvala ti na svemu... Drugim rijecima hvala ti jedino na tome sto si progurao par talentovanih mladica na veliku scenu i vrijeme ti je bilo da ides ;)

PS Ima li iko od vas da nazdravlja ovu smjenu? Ja danas od kad sam cuo za ovu radosnu vijest se ne odvajam od pive i mastanja o sljedecoj sezoni ;)
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 24 maj 2016, 06:59

Gospodska izjava LVG-a za kraj, zagrljaj sa trofejom i SAF-om i "jahanje u zalazak sunca" ko' u maniru birvaktile kaubojskih filmova. Hvala mu za sve dobro što je uradio, a nije da nije. Danas, ako je vjerovati informacijama, počinje ono bitno - u Englesku dolazi dugo čekani Jorge Mendes (koji je usput agent i našeg Davida) da se stvar obavi. Ako bude odrađeno kako treba, možda danas popodne ili uveče padne kakva svečana presica. :pray: Nadam se sam da neće biti neki "last minute fuckup" i da ćemo dio oko struke završiti brzo i efikasno. Ko što @septerra reče, on ovo hoće, mi njega hoćemo, pa neka krene. A onda počinje Football Manager 2016 UTD edition... Biće ovo zabavno ljeto definitivno

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2016, 08:29

Manchester United are preparing to offer Michael Carrick a new one-year contract after José Mourinho is appointed as the club’s new manager. Carrick is likely to have to accept a pay cut to remain at a club he joined from Tottenham Hotspur in 2006, but that may not prove an insurmountable obstacle given his priority is to prolong his career at the highest level, while he may also be offered a testimonial to compensate for a reduction in salary.
:clap:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2016, 09:06

Simon Stone ‎@sistoney67
Ed Woodward to meet Jorge Mendes today but told Mourinho to @ManUtd unlikely to be concluded today due to contractual complexities.
THE TIMES: Giggs wants assurances from Mourinho before deciding his future
:kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.