MukiBek je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:50
Misljenja sam da bi vise ljudi kupilo desetegodisnju da znaju kako ce tribina izigledati. Sve je ovo malo nejasno, posebno ove od 1500KM. Kupis kartu a onda ne mozes da gledas utakmicu kako treba, stub ispred tebe. S druge strane dobijes kartu za 4 KM sto je isto prejftino. Eh sad...
.
Polako, tek je krenulo i za očekivati je da će se stvari vremenom uhodavati. Jug je dosta specifičan i ima dosta tih propremnih radnji, ono kad se uradi bruka posla, ali se na prvu ne vidi. Kada se dođe u fazu gdje će radovi biti vidljivi na dnevnoj bazi, moglo bi se nepšo pokušati s nekom kamerom 24h. Siguran sam da kako bude tribina rasla, tako će i rasti interesovanje ljudi za kartama. Bitno je da se sredtsva koja treba da obezbijedi klub ne odnose toliko na ovu fazu izgradnje. Razlika u cijeni karata je jer je skuplja karta i personalizirana, znači ona sa imenom i prezimenom,tako da je time i rezervisana na neki način, dok ove jeftinije nemaju tu opciju, logično zbog kopa.
Ne postoje idealna rješenja ali se prilagođavaš situaciji. Za sada na FB stranici kluba ima dnevni presjek prodatih karata što je ok za ovu fazu, a kasnije bi možda trebao brojač i na zvaničnoj stranci, Ja sam uspio da uzmem kartu među prvih pet kupaca, ali još nisam potpisao ugovor, tako da ako se bude gledalo članstvo po potpisivanju ugovara, a ne samoj kupovini, biću među zadnjima