Zato sto su ljudi gospoda...kod njih nema vrijedjanjaNerminovic je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:31ali zasto bi sudija zbog yebenog glupog transparenta zaustavio tekmu?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
-
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:31ali zasto bi sudija zbog yebenog glupog transparenta zaustavio tekmu?
Možda zato što drže do sebe i poštovanja drugih?
- Omerbavarac
- Kontakt:

Fakat da ne povjerujes.
Vidi se da je ovo svima tesko palo, ljudi su na pola puta od suza.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 29 feb 2020, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zato sto su civilizovani. Eto zašto.Nerminovic je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:31ali zasto bi sudija zbog yebenog glupog transparenta zaustavio tekmu?
- Nerminovic
- Kontakt:
Igraci Hoffenheima prestali igrati, nadali se ljudi pobjedu na laganski nacin
yebo vas transparent glupi, nista ozbiljno

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nije to BiH da velicas na stadionu Ratka Mladica a utakmica se najnormlanije odigraNerminovic je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:31ali zasto bi sudija zbog yebenog glupog transparenta zaustavio tekmu?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa i kod nas se čak zaustavljaju utakmice za uvredljive sadržaje na tribinama (ne uvijek, iz znamo kojih razloga) a da ne prekidaju u Njemačkoj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
I ne trebaju dopustati, ali zasto nisu odmah ispraznili citavu tribinu i otjerali majmune? Ovo je sramota. Vidi se da je stid svih i u Bayernu i Hoffenheimu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pitanje je sta nas sad ceka?
Koliko su u savezu rigorozni ostaje da vidimo ali oduzimanje bodova, utakmice bez navijaca i finansijski udarac su tombole pa vidjecemo sta cemo izvuci.
Koliko su u savezu rigorozni ostaje da vidimo ali oduzimanje bodova, utakmice bez navijaca i finansijski udarac su tombole pa vidjecemo sta cemo izvuci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Al mogao bih se kladit da kod ove grupe navijaca je vodja ili balkanac ili poljak? Cim su ovako glupi..
Ne zaustavljaju, nemojmo se lagati. Zaustave kad se izbace ljiljani u Sarajevu i Tuzli al u Sirokom i BL se velicaju ratni zlocinci svako malo.
Mada ne bih nasu ligu ( a i drzavu ) koristio kao primjer bilo cega.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Illmatic09
- Kontakt:
Protestuju protiv tog modernog fudbala kako oni kažu, recimo zadnje što je bilo aktuelno je da je Red Bull htio preuzeti Brondby i svi su se pobunili. Ovo vrijeđanje Hoppa je van svake pameti.
Bilo je ono sa Ozilom i **** goonersima pa se ne sjecam da je bilo kazne iz kluba, osim Uefine. I ocigledno je da isti ljudi i dan danas prave sranja. Zato treba stisnuti klub da se ogradi od ovakvih i odbiju od kluba.
Odlučeno je da će se utakmice prekidati kod rasistčkog vrijeđanja i ovakvih oblika vrijeđanja, jer su postali učestali i to se pokušava sasiječi odmah u korijenu. Kod Hoppa su znali biti i transparenti koji pozivaju na ubistvo. Zato je savez i DFL odlučio da tu bude rigorozan.
Ovo je danas od strane grupe naših navijača bilo idiotski, pogotovo što su dobri odnosi 2 kluba i naše uprave i Hoppa.
To što se Watzke plati investitora pa je jednim dijelom i potakao navijače na mržnju protiv Hoffenheima i prije svega Hoppa te protiv RB Leipziga. A što nama to treba jer Bayern je toliko dobro organizovan klub da se nema koga šta pribojavati.
A ovi neki pokušaji grupe naših ultrasa da se pokažu kao pobornici tradicionalnog fudbala je ispao obični jad i čemer i jedna velika SRAMOTA. Tako se pokvario utisak jedne sjane utakmice i igre našeg tima.
Ali respekt za oba tima i kluba i većinu nsvijača na stadionu koji su pokazali pravu reakciju.
Ovo je danas od strane grupe naših navijača bilo idiotski, pogotovo što su dobri odnosi 2 kluba i naše uprave i Hoppa.
To što se Watzke plati investitora pa je jednim dijelom i potakao navijače na mržnju protiv Hoffenheima i prije svega Hoppa te protiv RB Leipziga. A što nama to treba jer Bayern je toliko dobro organizovan klub da se nema koga šta pribojavati.
A ovi neki pokušaji grupe naših ultrasa da se pokažu kao pobornici tradicionalnog fudbala je ispao obični jad i čemer i jedna velika SRAMOTA. Tako se pokvario utisak jedne sjane utakmice i igre našeg tima.
Ali respekt za oba tima i kluba i većinu nsvijača na stadionu koji su pokazali pravu reakciju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma nema oduzimanja bodova. Ovo sve ostalo je u igri.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:41Pitanje je sta nas sad ceka?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Oduzimanje bodova bi bilo da se nije zavrsila utakmica, ovako ce biti neka kazna i eto.
Man of the match:
Philippe Coutinho:
2 Goals
6 Shots (3 on target)
69 touches
49 passes
2 key passes
5 crosses
94% pass accuracy
2 dribbles completed
1 interception
9.3/10 rating
Philippe Coutinho:
2 Goals
6 Shots (3 on target)
69 touches
49 passes
2 key passes
5 crosses
94% pass accuracy
2 dribbles completed
1 interception
9.3/10 rating
Ma tad bi bila službeno registrovana pobjeda u njihovu korist.
Rummenigge rekao kako ovakvim navijačima nije mjesto na stadionima. Vidjet ćemo hoće li se šta učiniti da se ova grupica isključi skroz sa Bayernovih utakmica.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma da, izgubili bi ove bodove od danas, na to sam mislio. Utakmica je bila rijesena puno prije svakako

Zamisli dobijes utakmicu na terenu 0-6 i registruju je 3-0 zbog klosara na tribinama i to u ovoj situaciji gdje je jos uvijek tijesno za titulu... pa streljati gamad, yebo ih Hopp.
KHR ce to gospodski srediti i izvinuo mu se vec ali pokvarila se jedna jako lijepa utakmica ruznim scenama za koje nije bilo potrebe realno, pogotovo jer je Bayern u dobrim odnosima sa Hoffom i Hoppom.
-
- Kontakt:
Koji su to idioti. Ne samo da su nastetili klubu vec su i syebali savrsenu atmosferu u timu. Ako im je do protestovanja neka se okupe na Marienplatzu pa nek urlicu kao majmuni dok ih policija ne rastjera. Nasli su gdje ce protestovati, na fudbalskoj utakmici 

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 29 feb 2020, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.