Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Devi1
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Devi1 » 22 maj 2016, 10:19

Budi realan, biti novi Young vjerovatno nije ničiji san. Normalno da volimo Lingarda, ali dosta nas je nervirao ove sezone.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 22 maj 2016, 10:50

@Asteriks, budi pošten i zahvali se LvG-u na Lingardu. :-P Isforsir'o ga je vala i kad je trebalo, i kad nije.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 maj 2016, 10:50

Biti novi Young znaci biti jedan od najspremnijih igraca, takticki na visokom nivou, obavljati defanzive zadatke, te u sustini taj prljavi pos'o, kojeg ima na svim dijelovima terena.

Sigurno da nije najjaci dribler, finisher, itd., ali sve segmente ima na jednom vise neg solidnom nivou, na kojem opet konstantno igra.

Takvih igraca nikad dosta.

Ozb klub ne moze imati tri Neymara u napadackoj liniji ispod spica, a to zna i ublehas Lujo.

Bit cu posten pa cu se zahvaliti Gaalu na tituli kupa, iako necemo o procentima, tj. koliko kome pripada zasluge. :kafa:
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 22 maj 2016, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 22 maj 2016, 10:55

Nema se tu sta ko ljutit koliko god nam bio drag neće on nikad biti toliko važan za United, sa klupe sigurno da moze al da bude dio prve postave to teško, evo već kod Mourinja će se preseliti na klupu al et dobro ga je imat ovako rastrcanog za izmjene

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 22 maj 2016, 12:51

United je uvijek bio pun igrača kao što je Lingard i nikad nam to nije smetalo. Jeste da znaju često nervirati, ali kad se iskupe za te greške budeš duplo sretniji i ponosan. Sigurno potrebni igrači za ekipu, naravno ne kao igrači na koje ćeš se osloniti da budu glavni iako nekad odigraju i takvu ulogu baš kao sinoć.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 maj 2016, 13:05

Moje čestitke gospodi sa ove teme na osvojenom trofeju. Drago mi je da ste uzeli zbog Asteriksa, jer bi od tuge zbog Tottenhama i Uniteda u kaburu od muke završio.

Također izjednačili smo se sada, 12 puta United 12 puta Arsenal. Moram priznati da mi zbog toga nije drago jer sam uživao u činjenici da je Arsenal najtrofejniji tim tok takmičenja ali sada predstoje nove bitke. Uživjate u ovoj pobjedi i u uzbudljivim vremenima koja predstoje vašem klubu. Lijep pozdrav.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 maj 2016, 13:12

Marsal je napisao/la:Moje čestitke gospodi sa ove teme na osvojenom trofeju. Drago mi je da ste uzeli zbog Asteriksa, jer bi od tuge zbog Tottenhama i Uniteda u kaburu od muke završio.

Također izjednačili smo se sada, 12 puta United 12 puta Arsenal. Moram priznati da mi zbog toga nije drago jer sam uživao u činjenici da je Arsenal najtrofejniji tim tok takmičenja ali sada predstoje nove bitke. Uživjate u ovoj pobjedi i u uzbudljivim vremenima koja predstoje vašem klubu. Lijep pozdrav.
Jesi to izgubio opkladu s @Belmom? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 maj 2016, 13:14

Rooney88 je napisao/la: Jesi to izgubio opkladu s @Belmom? :mrgreen:
Ma jok, respektujem ja United jer su uz Arsenal jedini veliki klub u Engleskoj ostali do dan danas. Zapravo bolje rečeno, oni su najveći pa par stepenica pa Arsenal i Liverpool. Treba biti realan :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 maj 2016, 13:15

Eto ga. Van Gaal po izlasku iz hotela: ''Its over''. [Sky sports]
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 maj 2016, 13:15

Moje čestitke gospodi sa ove teme na osvojenom trofeju. Drago mi je da ste uzeli zbog Asteriksa, jer bi od tuge zbog Tottenhama i Uniteda u kaburu od muke završio
Odluci se il od tuge il muke. :)

Aj recemo da ovo smatram gospodskim potezom, jer nije mala stvar kleknuti pred velikim klubom. :kafa:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 22 maj 2016, 13:25

"It's over" - Louis van Gaal's words as he leaves Manchester United team hotel.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 maj 2016, 15:27

Hvala bogu lvg odlazi i unaprijed zelim dobro doslicu novom menageru jose- u i zelim mu uspjeha i da vrati nas klub tamo gdje i pripada a to je sami vrh i u LP. :)
04.10.2009 !!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 maj 2016, 15:38

Nije to nikakvo klečanje Marsala bilo nego jedan gospodski potez kakav rijetko možemo vidjeti. U ime gospode iz Manchestera ti zahvaljujem i želim svako dobro.

Mi ovdje uživamo u obostranom poštovanju. :kafa:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 22 maj 2016, 16:18

Baader je napisao/la:slika

Iskreno mi je drago zbog njega, čovjek je generalno govoreći trenerčina, a posao u Unitedu mu je došao u pogrešno vrijeme i sve je pogrešno radio. Ne može mu se osporiti trenerska veličina i uticaj koji je ostavio u fudbalu.

Inače, mahanje za sve kmečavce sa teme koji su nas obasipali kuknjavom zbog ostanka Van Gaala. :wave: Kad niste htjeli slušati.
A jes mu i tesko bilo sa Bayernima, Barcelonama, Ajaxima u naponu snage itd. Ko da je osvojio FA Cup sa Millwalom jbt.
Nisam navijac Man Utd-a ali fakat mi je drago da ce rasteretiti vec jednom stolicu ovog renomiranog kluba.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 22 maj 2016, 18:26

Jednog dana cemo se prisjecati ovog Lujine borbe s medijima i strateske tisine Uniteda s jedne, i Moua s druge strane.

Ja cu se sjecati Gaalove grcevite borbe za ostanak na klupi, s trofejom ispred sebe kao posljednjim bastionom odbrane na, vrlo vjerovatno, njegovoj posljednjoj presici.

Nije gotovo dok nije gotovo ali po medijima stvar je vec gotova. Mou je nas iako u utorak tek, navodno, pocinju pregovori.

S Mouom izlazimo iz ere filozofije-procesa i ulazimo u eru spektakla koju ne otjelovljuje niko do on sam. Ali ako mu Zlatan bude pomocnik to ce biti travestija.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 22 maj 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 22 maj 2016, 18:30

Nitro je napisao/la:Eto ga. Van Gaal po izlasku iz hotela: ''Its over''. [Sky sports]
Procitajte tekst do kraja. Rekao je It's over kad su ga pitali za slavlje trofeja, tj. nece biti parade danas. Samo sto im mediji sve izvrcu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 maj 2016, 20:18

20le je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Eto ga. Van Gaal po izlasku iz hotela: ''Its over''. [Sky sports]
Procitajte tekst do kraja. Rekao je It's over kad su ga pitali za slavlje trofeja, tj. nece biti parade danas. Samo sto im mediji sve izvrcu.
Novinar sky sports-a ga je pitao da prokomentariše svoju budućnost na Old Traffordu, na šta je on odgovorio ''Its over''. To su svi živi mediji tako prenijeli, a i sam sky sports koji je to naglasio. Ne znam gdje si ti to iskopao za slavlje, a i zašto bi rekao tako kratko ''Its over'' za slavlje. Nema logike to tvoje nikako. Poz

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2016, 20:31

United insist, however, Van Gaal's comments on Sunday were referring purely to the season being "over" - not his reign as United boss.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 maj 2016, 20:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
United insist, however, Van Gaal's comments on Sunday were referring purely to the season being "over" - not his reign as United boss.
Onda Van Gaal ne razumije engleski. Novinar ga pita za budućnost u Unitedu, on odgovara da je kraj sezone. :urnebes: :urnebes:

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 22 maj 2016, 20:44

Nitro je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Onda Van Gaal ne razumije engleski. Novinar ga pita za budućnost u Unitedu, on odgovara da je kraj sezone. :urnebes: :urnebes:
Nije nego ne citas do kraja tekst. Sve vi znate i nikad ne grijesite ovdje na forumu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.