FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gojak pomalo treba početi dobijati minute
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Definitivno, sjajna sansa da zaigra je Kup. Bolji od svakog naseg omladinca.
Fk Željezničar.
Kakva golčina... prejako...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ja bi momku davao prilike pazi mi u ligi jest lijepo jos uvijek smo blizu prvog mjesta ali titule nece biti pored ove protekcije borca. A kad se odmaknemo jedno 10 bodova od ostatka treba dati priliku ovim mladim igracima kao gojaku da igraju po 90 minuta.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Istog sam misljenja da bi Lagumdzija mogao malo odmoriti i da bzvze gubimo krila tj zavaljujemo Sosica na krilo koji ne moze tu pokazati svoj puni potencijal jer nema bas brzinu za krila a i uvijek nesvjesno ulazi u sredinu(slucaj iz Bijeljine) i tu gubimo sirinu u napadu a pri tome Lagumudzija je poceo usporavat previse igru za nepotrebnim gradjenjem.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 15:28Ukratko gledo sam utakmicu, druga nasa postava ne bi da komentarisem nesto previse momci se trude pokazuju zelju volju borbu i to je ono najbitnije da prave konkurenciju prvom timu
A ovih 35min prve postave ima par zakljucaka
-Sedorf mora na klupu osmanovic i sukilovic su kvalitetniji od njega
-Joey ne moze igrat osim ako ne igramo visoki presing i opet nista nije pokazo
-Karamarku zabranit da organizuje igru
-Tarik lijepo igra nogom odbranio je dva penala
I jos nesto milosevic madzid dan i erick ni u jednoj formaciji je mogu funkcionisat zajedno zasto se zrtvuje krilo zbog lagumdzije?
Sve u svemu memorijalni turnir prijateljska sve to razumljivo samo par opaski sto je i u takmicenju vec vidjeno a nije se promjenilo
Ovi stranci u vukovaru posebno ovaj “leao” u spicu top igraci kod nas bi bili glavne karike
-
- Kontakt:
ja vjerujem da Bolja moze 10ku odigrat bas bas dobro, slicno nesto kao pejic
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ejnur je napisao/la: ↑10 okt 2025, 22:41Istog sam misljenja da bi Lagumdzija mogao malo odmoriti i da bzvze gubimo krila tj zavaljujemo Sosica na krilo koji ne moze tu pokazati svoj puni potencijal jer nema bas brzinu za krila a i uvijek nesvjesno ulazi u sredinu(slucaj iz Bijeljine) i tu gubimo sirinu u napadu a pri tome Lagumudzija je poceo usporavat previse igru za nepotrebnim gradjenjem.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 15:28Ukratko gledo sam utakmicu, druga nasa postava ne bi da komentarisem nesto previse momci se trude pokazuju zelju volju borbu i to je ono najbitnije da prave konkurenciju prvom timu
A ovih 35min prve postave ima par zakljucaka
-Sedorf mora na klupu osmanovic i sukilovic su kvalitetniji od njega
-Joey ne moze igrat osim ako ne igramo visoki presing i opet nista nije pokazo
-Karamarku zabranit da organizuje igru
-Tarik lijepo igra nogom odbranio je dva penala
I jos nesto milosevic madzid dan i erick ni u jednoj formaciji je mogu funkcionisat zajedno zasto se zrtvuje krilo zbog lagumdzije?
Sve u svemu memorijalni turnir prijateljska sve to razumljivo samo par opaski sto je i u takmicenju vec vidjeno a nije se promjenilo
Ovi stranci u vukovaru posebno ovaj “leao” u spicu top igraci kod nas bi bili glavne karike
Bitno je da imamo sirinu
Drago mi je da su Gojak i Dragovic jucer jako dobri bili
Imamo dosta igraca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.