Jesam, izbaci samo opciju share. Ne mogu ih ni pomjerat nit koji klinac. Obične bookmarke, tj one koje sam ja dodao mogu i pomjerati i brisati.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jesi li probao press and hold i trebalo bi da se pojavi opcija delete/removeDonnie Darko je napisao/la:Mogul se ikako ukloniti ovi retardirani default bookmarksi? Jbt nisu im dovoljna dva ili tri morali su ih milion stavit.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jel na rate? Koliko te izadje mjesecno ako jeste?Donnie Darko je napisao/la:Legao je J5. Napokon.
I to crni sreća, da je zlatni bio ranio bih se.
- Donnie Darko
- Kontakt:
27 KM rataSlevinKelevra je napisao/la:Jel na rate? Koliko te izadje mjesecno ako jeste?Donnie Darko je napisao/la:Legao je J5. Napokon.
I to crni sreća, da je zlatni bio ranio bih se.

Prezadovoljan sam. Jedina mana je u biti mala memorija, ali to se može riješiti karticom tako da nije puno ni bitno.
De bacite koju preporuku.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vrijeme pregazilo moju masinu, moram nesto uzimati a zao mi kesirati.Donnie Darko je napisao/la:
27 KM rata![]()
Prezadovoljan sam. Jedina mana je u biti mala memorija, ali to se može riješiti karticom tako da nije puno ni bitno.
LG G4 stylus za tacno 100km skuplji u Sarajevu nego u New Yorku. Jos je kod mene MS631 koji je duplo bolji od standardne verzije.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sarajevo, Čaršija druže.Federer17 je napisao/la:Cekaj, je l' ono Hustel ima i u Tz, u robotu? Ili si ti kupio negdje drugo...koalem je napisao/la:Uzeo starom Lumiu 640 XL prije mjesec-dva u Hustelu. Nek dan, dok mu je bio u futroli, kucnuo ivicom od stol i poludio ekran. Nekakve linije se pojavile po njemu. Odnese čovjek kod njih, kažu oko 100 maraka popravak, sutra da dođe. Otišao dan poslije, likovi napravili i kažu ne treba ništa platiti.![]()
Sve pohvale.
4.10.2009.
- AshburtonG
- Kontakt:
vozdra raja,
gledam malo po amazonu ove telefone,i kontam sebi narucit Iphone 5s.Da li ce biti previse zavrzlama oko otkljucavanja telefona,i koliko to otprilike kosta,ako je neko imao iskustva?
gledam malo po amazonu ove telefone,i kontam sebi narucit Iphone 5s.Da li ce biti previse zavrzlama oko otkljucavanja telefona,i koliko to otprilike kosta,ako je neko imao iskustva?
Imas x sim za otkljucavanje, on je nekih 30 maraka a cijena za fabricko otkljucavanje mreze zavisi od one na koju je zakljucan (najjeftinije mreze za unlock su Americke koliko ja znam).AshburtonG je napisao/la:vozdra raja,
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel narucujes u Bosnu??? Znas da ces morat platit carinu 30% od ukupne cijene telefona kad ti shipuju jelda? Ako si u Bosni otidji na pik i kupuj.AshburtonG je napisao/la:vozdra raja,
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AshburtonG
- Kontakt:
Narucujem u Bosnu,al narucujem preko baze u Butmiru,tako da nema postarine ni carineFrancescoTotti je napisao/la:Jel narucujes u Bosnu??? Znas da ces morat platit carinu 30% od ukupne cijene telefona kad ti shipuju jelda? Ako si u Bosni otidji na pik i kupuj.AshburtonG je napisao/la:vozdra raja,

Pozz
Aj ovi koji imaju A5 2016 jel istina da ovaj kortex procesor se bolje pokazao od ovog snapdragona na istom telefonu.
Telefon mi se pravo sviđa pa eto ako imate kakva iskustva podjelite
Aj ovi koji imaju A5 2016 jel istina da ovaj kortex procesor se bolje pokazao od ovog snapdragona na istom telefonu.

Arsenal All The Way !
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pazi da ne narucis samo CDMA, uzmi normalnu GSM/CDMA verziju kao kod nas i otidji na iphoneimei.info, imas tamo u factory unlock dijelu cijene fabrickog otkljucavanja ako telefon nije SIM free.. mozda je jeftinije ovdje da ga otkljucas, ali ko zna je li pouzdano 100%, s druge strane kad to sve uracunas ne znam je li ti to isplativije nego da ga ovdje vakuumiranog uzmes za 550-600 KM..AshburtonG je napisao/la:Narucujem u Bosnu,al narucujem preko baze u Butmiru,tako da nema postarine ni carineFrancescoTotti je napisao/la:Jel narucujes u Bosnu??? Znas da ces morat platit carinu 30% od ukupne cijene telefona kad ti shipuju jelda? Ako si u Bosni otidji na pik i kupuj.AshburtonG je napisao/la:vozdra raja,
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pozdrav ljudi , ima li neko kakvu preporuku za neki android telefon do 350 KM ?!
Samsung j5EdoBa je napisao/la:Pozdrav ljudi , ima li neko kakvu preporuku za neki android telefon do 350 KM ?!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pozdrav, imam M4 Aqua Xperiu i na stranici pise da je 6.0 android dostupan za ovaj mobitel, zna li slucjano iko kada ce ovo biti u Bosni dostupno ?
LG g3EdoBa je napisao/la:Pozdrav ljudi , ima li neko kakvu preporuku za neki android telefon do 350 KM ?!
Ništa Samsung jarane.Barcod je napisao/la:Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk
eh ovako mala pomoc, gledam abd uzeti neki telefon (na rate naravno
nemam za kesirati) pa mi treba vasa pomoc sta odabrati..
Lg, Sony i Iphone do sada nisam nikad imao, vecinom sam uvijek koristio samsung do sada...
LG G5
Sony Z5
Iphone 6S
Samsung s7 ili s7 edge (koja je razlika osim u ivicama
eh sada znam da cete svi reci eeeej sve su to dobri telefoni, ali me interesuje iskustva korisnika i sve ostalo, jer ipak na kraju nisu male pare kad vec uzimam.......

Lg, Sony i Iphone do sada nisam nikad imao, vecinom sam uvijek koristio samsung do sada...
LG G5
Sony Z5
Iphone 6S
Samsung s7 ili s7 edge (koja je razlika osim u ivicama

eh sada znam da cete svi reci eeeej sve su to dobri telefoni, ali me interesuje iskustva korisnika i sve ostalo, jer ipak na kraju nisu male pare kad vec uzimam.......
Ja koristim 6s a prije njega sam imao S6 Edge.
To su sve beton telefoni ali vjeruj mi da je razlika u tome samo sta se tebi vise svidja, jer sam ja presao sa Edgea na Iphone samo iz razloga sto mi se Iphone vise svidja iako je Edge perverzija od telefona.
Imas na youtubeu reviewa pa pogledaj ali kazem ti, svi telefoni su medju najjacim na trzistu i samo je stvar Iphone/Samsung/LG/Sony ukusa.
To su sve beton telefoni ali vjeruj mi da je razlika u tome samo sta se tebi vise svidja, jer sam ja presao sa Edgea na Iphone samo iz razloga sto mi se Iphone vise svidja iako je Edge perverzija od telefona.
Imas na youtubeu reviewa pa pogledaj ali kazem ti, svi telefoni su medju najjacim na trzistu i samo je stvar Iphone/Samsung/LG/Sony ukusa.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.