FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Video sažetak utakmice Radnički - Metalleghe (2-1)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jeli Karačić vratio pare ovim iz Jajca?
Ja da sam na njegovom mjestu nebi. On je svoje uradio, iskljucio Kuduza, a ovi su sami krivi sto su primili dva gola sa igračem vise.

Ja da sam na njegovom mjestu nebi. On je svoje uradio, iskljucio Kuduza, a ovi su sami krivi sto su primili dva gola sa igračem vise.

Odlična tekma po ovom prikazanom na videu, a Metalleghe je napravio grešku kad se povukao u drugom poluvremenu, nisu imali potrebe za to, mogli su se komotno nadigravati i možda zabiti još koji. Svaka čast za pobjedu i preokret, sigurno da ova pobjeda još dobija na značaju kad se uzme u obzir da su Karačić i kompanija imali namjeru da naprave sve da bodovi ne ostanu u Lukavcu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ovo mi je možda i najdraži detalj utakmice. Gledati ovog hinju, koji je cijelim tokom utakmice provocirao i udarao Kuduza pa je naš kapiten zbog njega i dobio crveni karton, kako na kraju bespomoćno posmatra slavlje igrača i navijača Radničkog - PRICELESS!!!!

Inače, Metalleghe je odlična ekipa i da su uzeli bod ili sva tri ne bi bilo nezasluženo.

Inače, Metalleghe je odlična ekipa i da su uzeli bod ili sva tri ne bi bilo nezasluženo.
Komšije Vojvodić je vaš džoker za opstanak 

Vojvodić Darko
Mislim da je Maršalek privremeno rješenje, a osim Vojvode ne znam ko bi mogao nama..

Mislim da je Maršalek privremeno rješenje, a osim Vojvode ne znam ko bi mogao nama..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Uh kako bi nam godio Vojvodić,jedan od rijetkih koji zna raditi svoj posao,i kako se postaviti prema igračima,da ga hoće vratiti ne bi bilo sretnije osobe od mene 

a ono njegovo padanje na zadnjoj utakmici ovdje sa Goskom?!
ima li jos neki trener sa kantona a da nije bio kod nas! jel radi gdje Sadikovic?
ima li jos neki trener sa kantona a da nije bio kod nas! jel radi gdje Sadikovic?
Ko je bio blizu te situacije zna vrlodobro o čemu se radi,nego pojedina seljadija ne bi trebala biti na Jošiku,jer kvari ugled i kluba i ljudi koji dođu da prate ovaj klub
VOJVODIĆ DARKO!

VOJVODIĆ DARKO!
U svom komsiluku imate TOP trenera sa kojim je Bratstvo igralo najljepsi nogomet...Nusret Muslimovic-Nuće....on bi vas pa gotovo sigurno ostavio u ligi.....to sto ne vodi Bratstvo neznaci da na proljece neće......SP
Naš opstanak neće zavisiti od trenera jer mi smo u najboljoj situaciji od svih fenjeraša i po broju bodova i po igračima i po rasporedu, samo se treba maalo potrudit' i pokazat' to i gotovo.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Da ne pricamo o tome kako imate najbolju ekipu od svih iz donje polovine tabele..
⭐
Slazem se s tobom u potpunosti , Nuce je protekli period bio posvetioencco je napisao/la:U svom komsiluku imate TOP trenera sa kojim je Bratstvo igralo najljepsi nogomet...Nusret Muslimovic-Nuće....on bi vas pa gotovo sigurno ostavio u ligi.....to sto ne vodi Bratstvo neznaci da na proljece neće......SP
dobijanju licence , a kao trener je sigurno extra , dok je on bio na Lukama se igrao najljepsi nogomet ,
a vidio sam ga na tribinama protiv Podgrmeca , msm da bi on mogao biti sledeci trener u Bratstvu .
Bilo kako bilo nadam se da cete izboriti opstanak .
Al sta uradiste u nedelju , iskljuciste nam aparate "nacelniku "

-
- Kontakt:
Pa Radnički će završiti u gornjem dijelu tabele, kakva ba priča o opstanku 

Mislis na Huskici power? SLobodno reci m*** im s******uBrigada89 je napisao/la:Ko je bio blizu te situacije zna vrlodobro o čemu se radi,nego pojedina seljadija ne bi trebala biti na Jošiku,jer kvari ugled i kluba i ljudi koji dođu da prate ovaj klub![]()
VOJVODIĆ DARKO!
Nazalost, nista od Vojvode.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
To se pretpostavljalo ali eto nadali smo se, ko je najbliži kandidat za klupu ?Zoom088 je napisao/la:Nazalost, nista od Vojvode.
- 7aprildomemoj
Imal šanse da dovedete sir Irfana Džindu i spasite nas mukeIraola je napisao/la:To se pretpostavljalo ali eto nadali smo se, ko je najbliži kandidat za klupu ?Zoom088 je napisao/la:Nazalost, nista od Vojvode.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Kako bi lijepo bilo poceti razmisljati zrelije,u smijeru koji vodi ka dobrom....siguran sam da u nasem gradu ima jos pametnih,i onih koji vole nas klub,da stanu i zapitaju se gdje je mjesto Radnickom,i uopsteno sportu u Lukavcu...jaka sredina a nivo sporta????tu smo malo i mi krivi....boli kad vidim mladog fudbalera na pomocnom da jedva rukom izvadi loptu iz trave pored korner zastavice,a i jednako boli kad vidim da se i nasa dvorana polagano unistava...gledamo naprijed,zelimo naprijed,a nestvaramo uslove...ZASLUZUJEMO PLASTICNI TRAVNJAK???garancija buducnosti,ali osim jake sredine,moramo imati i zdravu sredinu...trebaju nam ljudi u upravi,zeljni da rade,zato sto vole Radnicki....docekat cemo i to...siguran sam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.