NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Prem informacijama iz FK rudar Kakanj, Tarik Zukić je pristupio NK Čelik.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-rudar-k ... ric/443990
27 godina, centralni vezni, odigrao sve utakmice u prosloj polusezoni. Valjao bi nam jos jedan veznjak, pored Zune, Skolsa i Arezine.Bandit88 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:37Prem informacijama iz FK rudar Kakanj, Tarik Zukić je pristupio NK Čelik.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Potrebnije je krilo, i to bas. Mozda cak i stoper.Truhlo je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:4327 godina, centralni vezni, odigrao sve utakmice u prosloj polusezoni. Valjao bi nam jos jedan veznjak, pored Zune, Skolsa i Arezine.Bandit88 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:37Prem informacijama iz FK rudar Kakanj, Tarik Zukić je pristupio NK Čelik.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Zukić je i u Bosni Visoko, a i u Rudaru Kakanj, igrao krilne pozicije. To što negdje piše vezni igrač ne mora tačno da znači, ipak su to neke statistike iz nižih rangova, a kod nas je u drugi rang (Prva liga FBiH) nizak rang takmičenja.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
To je onda sasvim okej, potrebno je krilo, jer velike oscilacije imaju Durmis i Karalic.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Medjuselac Ali?Truhlo je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:4327 godina, centralni vezni, odigrao sve utakmice u prosloj polusezoni. Valjao bi nam jos jedan veznjak, pored Zune, Skolsa i Arezine.Bandit88 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:37Prem informacijama iz FK rudar Kakanj, Tarik Zukić je pristupio NK Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima momak osjecaj za loptu, vidjet cemo kako ce se snaci kod nas.Vidi se da voli igrati naprijed i da postigne pogodak,nesto poput Aurnautovica sto voli naprijed da igra.Vjerovatno je ovo zamjena za Salkica.
Po meni je trebao jedan stoper kvalitetan uz Isakovića al eto valjda znaju gdje škripi.
Po meni je trebao jedan stoper kvalitetan uz Isakovića al eto valjda znaju gdje škripi.
-
- Kontakt:
Momak je krilni igrac i nije zamjena za Salkica. Arezina igra na poziciji Salkica
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Džaba ja pišem da momak igra krilodinodino2019 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:10Momak je krilni igrac i nije zamjena za Salkica. Arezina igra na poziciji Salkica

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Odlican prijelazni rok. Klupa nam je sad pravo pojacana.
Ovako nekako sad izgledamo:
Golmani: Durmo, Mlaco
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic, Muslic
Bekovi: Sivac, Arnautovic, Mujic, Sehic
Centralni vezni: Zuna, Skols, Arezina, Sibalo, Pasalic
Ofanzivni vezni: Ali, Feno
Krila: Durmis, Karalic, Zukic, Huzbasic
Napad: Sijerkic, Karic, Kolic
Imamo sad jako dobre opcije sa klupe: Smajic, Mujic, Arezina, Feno, Zukic, Karic
Ovako nekako sad izgledamo:
Golmani: Durmo, Mlaco
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic, Muslic
Bekovi: Sivac, Arnautovic, Mujic, Sehic
Centralni vezni: Zuna, Skols, Arezina, Sibalo, Pasalic
Ofanzivni vezni: Ali, Feno
Krila: Durmis, Karalic, Zukic, Huzbasic
Napad: Sijerkic, Karic, Kolic
Imamo sad jako dobre opcije sa klupe: Smajic, Mujic, Arezina, Feno, Zukic, Karic

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ja sam unio nemir sa dezinformacijom sa transfermarktalaudrop je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:11Džaba ja pišem da momak igra krilodinodino2019 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:10Momak je krilni igrac i nije zamjena za Salkica. Arezina igra na poziciji Salkica![]()

-
- Kontakt:
Nisu ljudi upuceni, Zukic je doveden da bude konkurencija na krilnim pizicijama Durmisu i Karalicu
Ovaj Zukic kad je igrao u Bosni Visoko nas je ubio po krilu. Spominjali sno ga tad.
Fin igrač. Što kaže @nickiZe88 ubijao nas je dok je bio u Bosni. Brz, eksplozivan, dobar dribler, može igrati i lijevo i desno krilo, dobar šut ima, extra igrač!
-
- Kontakt:
Zna li se šta za prenos iz Graza. Naši neće raditi,to je sigurno, a domaćini . . .
Ako nista očekujemo barem dobre snimke utakmice, ali i druzenja ispred i na stadionu. Sretno svima koji idu
Ako nista očekujemo barem dobre snimke utakmice, ali i druzenja ispred i na stadionu. Sretno svima koji idu

Nadam se da ce biti reportaza iz Graza kao sto sad gledamo sad protiv genta i nekad prije dok je bio korteo. U kafani se snimali videi prije tekme i kako je to izgledalo. Nadam se da ce na taj fazon biti.
-
- Kontakt:
Ma bice raje asikat ce postavljat videa imat cemo potpuni ugodjaj jer dize se prasina za Robijasima...
Valjalo bi dobar stream napravit, jer ne igramo protiv čekrćića.Sto kaze onaj, tamo imas internet u rudniku da nemas na stadionu, nisi dosao u neku vukojebinu.Tako da trebalo bi nasi da vide ako se moze stream realizovati ako ne budu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.