RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Rizik je utakmicu sa Igmanom počinjati sa Muminovićem na beku, naročito kad se zna da Igman ima opasna krila.
Realno, iako dosta tanak, Mućaj je korisniji od Sijamije.
Imat ćemo dosta problema u odbrani, ali se nadam da će Ante sve pofatat.
Ne znam kakve su povrede zaradili Zvona i Edo, ali se nadam da će barem Edo moći stisnuti zube.
Mislim da ovu utakmicu počinjemo u sastavu:
................................Hadžikić..............
Dejanović......Zeljković.....Hrkać.....Ćuković
.........Vehabović...........Pršeš........Mućaj
............Lauš...............Haskić...........Anđušić
Realno, iako dosta tanak, Mućaj je korisniji od Sijamije.
Imat ćemo dosta problema u odbrani, ali se nadam da će Ante sve pofatat.
Ne znam kakve su povrede zaradili Zvona i Edo, ali se nadam da će barem Edo moći stisnuti zube.
Mislim da ovu utakmicu počinjemo u sastavu:
................................Hadžikić..............
Dejanović......Zeljković.....Hrkać.....Ćuković
.........Vehabović...........Pršeš........Mućaj
............Lauš...............Haskić...........Anđušić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
U kakvom je stanju Pavić, ima li šanse umjesto Ćukovića da startuje?
U videu prije treninga se vidi da trenira sa njima, Mika reče da su svi spremni, a onda ga nema ni na klupi...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
I neka su napisali saopštenje.
Zaboraviti 4R i bilo kakva udruženja,samo gledati svoje interese.
Sa kim ćeš ti u udruženje sa onim sinoć što skandiraju šta skandiraju, ovdje bi svak majku prodao za 2 milje a ne nešto više..
Samo svoj interes i sebe gledati i očito smo na dobrom putu jer smo postali svima mrski nismo više simpatični klub koji se bori za goli život.
Eto crvena noć je ove sedmice,nek se svi slože imamo sad i premijera i ostale.Nek daju pare,nek podignu klub ko nikad do sad,nek crknu ostali..
Mi gledamo nešto pošteno, opravdano se nekom ko nam je dao iz budžeta ko nije a 90 posto budžeta židovima iz naših dzepova i institucija.
Oni šute i lagano pare uzimaju,mi se ko navijači uvijek nekom pravdamo,ma boli nas briga više.
Kupit titulu,kup,europu,sudije koga god treba
Sa kim ćeš ti u udruženje sa onim sinoć što skandiraju šta skandiraju, ovdje bi svak majku prodao za 2 milje a ne nešto više..
Samo svoj interes i sebe gledati i očito smo na dobrom putu jer smo postali svima mrski nismo više simpatični klub koji se bori za goli život.
Eto crvena noć je ove sedmice,nek se svi slože imamo sad i premijera i ostale.Nek daju pare,nek podignu klub ko nikad do sad,nek crknu ostali..
Mi gledamo nešto pošteno, opravdano se nekom ko nam je dao iz budžeta ko nije a 90 posto budžeta židovima iz naših dzepova i institucija.
Oni šute i lagano pare uzimaju,mi se ko navijači uvijek nekom pravdamo,ma boli nas briga više.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
100%Espiritosanto je napisao/la: ↑08 maj 2023, 15:23I neka su napisali saopštenje.
Espiritosanto je napisao/la: ↑08 maj 2023, 15:23I neka su napisali saopštenje.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ja bih samo dodao ala Fiume: Krepat a ne molat.
Bez kmečanja.
Kao što je govorio naš Drug ne tražimo milost a niti ćemo je vama dati.
Navijač svetog kluba ne bi trebao da se prepucava po ovom tkz. portalu izvan ove stranice. Nemoguće je kretenu objasniti da je kreten. Uzalud. Ustanove su pune kraljeva, Napoleona, riječ razuma tu ne pomaže, samo prisilna sredstva.Ovo shvatiti samo kao zamolbu.
Bez kmečanja.
Kao što je govorio naš Drug ne tražimo milost a niti ćemo je vama dati.
Navijač svetog kluba ne bi trebao da se prepucava po ovom tkz. portalu izvan ove stranice. Nemoguće je kretenu objasniti da je kreten. Uzalud. Ustanove su pune kraljeva, Napoleona, riječ razuma tu ne pomaže, samo prisilna sredstva.Ovo shvatiti samo kao zamolbu.
Zagrijavanje pred finale
Subota - Old crew Gastro Pub
Dado Sejdievski i prijatelji
Subota - Old crew Gastro Pub
Dado Sejdievski i prijatelji
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tako je, sve od rijeci do rijeci, ko im hebe majku, kad je Velez dosao gdje treba, uvijek neka prepucavanja, napusite nam se crvene ćune svi redom.Espiritosanto je napisao/la: ↑08 maj 2023, 15:23I neka su napisali saopštenje.
Sa štovateljima Praljka nigdje ni u crkvu ni u džamiju, pogotovo štovateljima iz Sarajeva!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Neretva hladna, Stari Most, Velez i raja...
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
seljo gubi sigurno, pitari će ih rastavit ko "beba zvečku"...Što se tiče Širokog, nadam se da će opet bodove ispušit ili nerješeno odigrat. Rođeni abd pobjeda, zna i Husref da tu nema šta tražiti...treba u petak zagrmit jedno 5 hiljada duša i završiti posao u prvom poluvremenu...najvažnije će biti Ramica zaustaviti , a to će Ante odradit kako treba...Forzaaa...Deco je napisao/la: ↑08 maj 2023, 13:14Nadamo se kiksu zeljeznicara protiv Sarajeva (namjerno malim z, sjeme im se zatralo). Siroki je prelos da bi skidao bodove ovim ekipama sto se bore za opstanak, kad su ovi maksimalno nalozeni i i gori im pod nogama. Tako da to daje jos vise na vaznosti utakmici sa Igmanom. I prije smo znali rastavljati na proste faktore ekipe koje vodi Husref.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Kada pocinje prodaja karata u klubu? Hocemo li ih moci brojcano razvaliti na tribini, ne ocekujem njih vise od 2000.
Zbog specifičnosti utakmice, i zbog bezbjednosnih uslova s obzirom na to da se radi o gradskim rivalima, karte za utakmicu neće biti u slobodnoj prodaji. Oba kluba su putem NS/FS BiH preuzela po 3000 ulaznica za svoje navijače, te će se prodaja karata vršiti isključivo putem klupskih struktura po cijeni od 25 KM, najranije od srijede 10.05.2023. godine. FK Velež i HŠK Zrinjski će međusobno iskoordinirati da prodaja ulaznica za finalnu utakmicu Kupa naše zemlje krene u isto vrijeme.
Dodatne informacije o načinu prodaje i distribuciji ulaznica možete dobiti od FK Velež i HŠK Zrinjski
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... -zrinjski/
izgleda da Dena nece moci biti spreman za ovu utakmicu,vidit ce mo za finale .Muminovica na beka a ako vidimo da ne moze parirati krilu Igmana onda ga mjenjati u 15 minutiCernica22 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 11:45Jucer je slao Karamarka i Muminovica na zagrijavanje, tako da vjerujem da bi moglo poceti s Muminovicem desno a Samira na stopera da prebaci ako Dena ne mogne. Ako bude Denis spreman bilo bi fino probati sa Zeljkovicem na zadnjem veznom pa ako Muminovic pokaze da se moze na njega racunati uigravati Samketa na zadnjem veznom do kupa.aimar21 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:46Kad skontaš, bukvalno nemaš nikakvog izbora. Koliko se sjećam, Muminović je počeo sezonu kao U21 i on bi po meni mogao biti taj drugi, ako može bar poluvrijeme izdržati...MostarskiSin je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:31Nadam se nece Mucaj biti drugi U21 igrac u petak, radije stavi Bajrica na stakama da stoji na terenu, isti je efekat na kraju
______________Hadžikić
Muminović - Zeljković - Hrkać - Ćuković
_______Lauš - Halilović - Pršeš
____Vehabović - Haskić - Anđušić
Eventualno Wallace umjesto Vehabovića, ako ovaj ne bude mogao. Dejanović u drugom umjesto Muminovića i Lea`i zadnjih 20 minuta umjesto Lije. Mislim da Feja uopšte nema drugog izbora.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Volio bih i tog Karamarka vidjeti na šta liči, čovjek promjenio više klubova nego ja čarapa u životu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.