FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ozbiljno pitanje: Kakve su šanse da Pjanić igra od prve?
- FabioParatici
Zadnja izmjena: FabioParatici, dana/u 16 feb 2021, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Kad se vratim kuci nakin gym-a, istrazit cu. Do sad sam samo preko moba gledao. Znam da na novijim tv-ima ima aplikacija arena cloud, pa mozes se tu logovati i najnormalnije gledati.
Samo mobilna i smart TV aplikacija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vidi ćune mašala
Vrijeme je da bezmudasi stvore jos jedan neslavan rekord i da zijane 4-5 razlike i na svom terenu. Mislim da je samo to jos ostalo kao kruna pred odlazak ove kicme tima.
Daj Boze da grijesim. Raduje samo sto je i PSG zivi ocaj od napada prema nazad.
Daj Boze da grijesim. Raduje samo sto je i PSG zivi ocaj od napada prema nazad.
27.10.2020
All in.JUST IN: Ronald Koeman intends to use this lineup tonight — Ter Stegen, Dest, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Messi, Griezmann and Dembélé.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da je publika na stadionu raskovali bi Parižane sa tri razlike minimalno. Ovako će i neka minimalna pobjeda biti zadovoljavajuća.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hajde konacno normalnija odbrana s Piqueom, fina ekipica ovako na papiru, mozda najbolja na svijetu, ali samo to, nazalost.
27.10.2020
Hebat ga, to nam je što nam je.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Veceras ce Dembele izdominirata Mbapea 

Ko je sad pa ovaj Matheus Fernandes, sto sjedi na klupi veceras?
Mislim, znam koje, samo ne znam odakle on veceras u kadru.
Mislim, znam koje, samo ne znam odakle on veceras u kadru.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 feb 2021, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dembele ubija jadne bekove Parižana. Messi pokazuje dominaciju šeiku. Griezman asistencija i gol.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Doveli su ga jos prije godinu dana iz Palmeirasa, ako se ne varam, za nekih 5-6 miliona €. Poslan na posudbu u Real Valladolid i na pocetku imao problem sa registracijom, a poslije je nesto sitno igrao, nista zapazeno. Od pocetka ove sezone je sa ekipom, igrao je 1 ili 2 utakmice, nisam siguran. Koeman ga je zadrzao u klubu, iako je cini mi se imao sredjenu posudbu u neki spanski klub.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Not. Nije upisao minute i nije imao ponuda.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 feb 2021, 19:46Doveli su ga jos prije godinu dana iz Palmeirasa, ako se ne varam, za nekih 5-6 miliona €. Poslan na posudbu u Real Valladolid i na pocetku imao problem sa registracijom, a poslije je nesto sitno igrao, nista zapazeno. Od pocetka ove sezone je sa ekipom, igrao je 1 ili 2 utakmice, nisam siguran. Koeman ga je zadrzao u klubu, iako je cini mi se imao sredjenu posudbu u neki spanski klub.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Samo da ne bude kakve individualne greške u odbrani nakon koje ćemo primiti gol kao 7-8 puta ove sezone
- NisamInSajder
- Kontakt:
Igrao protiv Dynamo Kieva, 17 minuta. A imao ponudu Alavesa i Gremija u januaru za posudbumessilla je napisao/la: ↑16 feb 2021, 19:55Not. Nije upisao minute i nije imao ponuda.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 feb 2021, 19:46Doveli su ga jos prije godinu dana iz Palmeirasa, ako se ne varam, za nekih 5-6 miliona €. Poslan na posudbu u Real Valladolid i na pocetku imao problem sa registracijom, a poslije je nesto sitno igrao, nista zapazeno. Od pocetka ove sezone je sa ekipom, igrao je 1 ili 2 utakmice, nisam siguran. Koeman ga je zadrzao u klubu, iako je cini mi se imao sredjenu posudbu u neki spanski klub.![]()

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.