Brokula je napisao/la:Na ponovljenom čist faul na njemu, baš su ga odvalili po ruciTracy3McGrady je napisao/la:Ko bi rekao da ovo znaju svirati

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Brokula je napisao/la:Na ponovljenom čist faul na njemu, baš su ga odvalili po ruciTracy3McGrady je napisao/la:Ko bi rekao da ovo znaju svirati
Upravo editujem post. Faul za zatvora, baš ga namjerno udara po ruci.Brokula je napisao/la:Na ponovljenom čist faul na njemu, baš su ga odvalili po ruciTracy3McGrady je napisao/la:Ko bi rekao da ovo znaju svirati
Nije Iguoadala povrijeđenTracy3McGrady je napisao/la:Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
Do tad se valjda Iggy vrati
Šta je ovo bio, rest?Brokula je napisao/la:Nije Iguoadala povrijeđenTracy3McGrady je napisao/la:Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
StarostTracy3McGrady je napisao/la:Šta je ovo bio, rest?Brokula je napisao/la:Nije Iguoadala povrijeđenTracy3McGrady je napisao/la:Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
Jel moguće da je ovo prvi put u historiji play offa da dva igrača iz iste ekipe imaju Triple double?
Koliko samo nekih herojskih nerezonskih nepotrebnih poteza od kojih niko nema koristi osim njega samog eventualno. Jest me iznerviraorudy91 je napisao/la:Liliard jednostavno nije superstar level,CJ je odigrao vrhunski playoff i za razliku od Dame-a zna bar ponekad odigrati odbranu,steta za Nurkica ali eto dogodine bar ce imati u Collinsu odlicnog defanzivca pogotovo kad se upari sa bosanskom zvijeri.
Ja sam imao istu povredu, 3 puta je obnavljao zbog preranog povratka fudbalu. Vukao sam je godinu dana dok nisam mogao ponovo igrati normalno. Naravno ne može se to porediti, ali bojim se i ako se vrati da će to biti rizično. Ja više računam na rođu.Justin je napisao/la:Drastican pad Lillarda u odnosu na seriju protiv Oklahome. Jos uzima zavrsne suteve boljem igracu.
Kad se Zmija vraca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.