Za mene je win win svaka situacija u kojoj Milan ne osvaja scudetto

A naravno da ovo nije sve do Gasperinia,ali sta je tu je.On je bio i proso,nadam se da sad idu bolji dani

P.S. Sabane nosi ovu anketu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa kad je s Juvetom onakvim bio 3. ne vidim razloga da to sad u najmanju ruku ne ponovi s InteromBianconeri1988 je napisao/la:Dobar je Ranieri, ali za 4. mjesto!
Jaca ligaYuto je napisao/la: Pa kad je s Juvetom onakvim bio 3. ne vidim razloga da to sad u najmanju ruku ne ponovi s Interom![]()
![]()
Taj Juventus je dobio i Reala i bio potpuno ravnopravan ca Chelsea-om, da ne govorim i da smo vas na San Siru dobili, Milanu 4 slozili, sve jace protivnike dobili. itd...Pa kad je s Juvetom onakvim bio 3. ne vidim razloga da to sad u najmanju ruku ne ponovi s Interom
Ma dosta im i bodUzima Milan veceras
Nije los trener sigurno, ali je i imo sasvim dobru ekipu sa Juventusom, obzirom na sve nabrojano. Juve da je pogodio sa pojacanjima, odmah po povratku je mogao uzeti scudetto, jer je imao Del Piera na vrhuncu, a i ostali iz satre garde su pruzali dobre partije...Ja samo znam da je on napravio najbolji rezultat sa Juventusom od calciopolia naovamo.Da je imo odlicnu seriju sa Romom i da nije los trener...Al znam i to da kad bih ja biro on ne bi bio bas pri vrhu liste,ali sta je tu je.
warden je napisao/la:
novi trener :
sto je najvazniji Ranieri mi izgleda stalozen ,a onaj Gaspa podsjeca me na jednog lika iz crtica 90 nesto kao dinosuari neki i ljudi prijatelji a on isti jedan od neandertalaca koji se druzio sa dinousarima ...
Boateng_27 je napisao/la:warden je napisao/la:
novi trener :
sto je najvazniji Ranieri mi izgleda stalozen ,a onaj Gaspa podsjeca me na jednog lika iz crtica 90 nesto kao dinosuari neki i ljudi prijatelji a on isti jedan od neandertalaca koji se druzio sa dinousarima ...
Fakat liči
![]()
![]()
![]()
Pa sad kad se sve sabere i oduzme, Rafa je bio u potpunosti upravu, Moratti mora odrijesiti kesu ako misli drzati Inter na kursu, jer cini mi se kao da on ne vidi da je konkurencija sve jaca, a da igraci stare i opadajuVELA je napisao/la:Morrati je napravio veliku gresku tjerajuci Beniteza sa klupe radi izjave da mu trebaju novi igraci. Cisto iz hira ga je otjerao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.