FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 feb 2012, 20:28

Znam vidio sam.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2012, 21:50

Sarajlijc@ je napisao/la:Znam vidio sam.
Vidim prati se Željo :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 feb 2012, 22:38

Prinudjen je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
Ko će im sisati?
Stari,ti se neki dan odjavi...
Neprincipijelno je s tvoje strane da tako naprasno prekidas apstinenciju od pisanja kad si vec obecao da vise neces.
A ocito je da si samo zeljan paznje.

P.S. Onaj sat UBIJA!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 feb 2012, 22:46

artikli izgledaju odlicno bar ovo sto sam vidio, ako iko ima jos koju sliku nek je stavi

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 feb 2012, 22:48

neroazzuro je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
Ko će im sisati?
Stari,ti se neki dan odjavi...
Neprincipijelno je s tvoje strane da tako naprasno prekidas apstinenciju od pisanja kad si vec obecao da vise neces.
A ocito je da si samo zeljan paznje.

P.S. Onaj sat UBIJA!
rekao je da će se odjaviti na neko vrijeme, koliko se ja sjećam, nije rekao koliko će dugo trajati :lol: otići će i on nekad...
artikli su dobri, volio bih i ja još nešto vidjeti prije otvaranja fan shopa
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 feb 2012, 23:32

anonimni je napisao/la: rekao je da će se odjaviti na neko vrijeme, koliko se ja sjećam, nije rekao koliko će dugo trajati :lol:
:) Odlična korekcija.

Dobra ova daska za meso. Šteta ako se bude samo moglo meso rezat na njoj :( Meni treba i za paprike, luk, tikvice...
Isto tako šteta što ovaj Spa komplet ne može za muškarce :(

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 feb 2012, 23:44

nime_tm87 je napisao/la:slika

slika

NASA VJERNA DESETKA!
HOĆEMO JOŠ, HOĆEMO JOŠ !!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 14 feb 2012, 23:59

Prinudjen je napisao/la:
anonimni je napisao/la: rekao je da će se odjaviti na neko vrijeme, koliko se ja sjećam, nije rekao koliko će dugo trajati :lol:

Dobra ova daska za meso. Šteta ako se bude samo moglo meso rezat na njoj :( Meni treba i za paprike, luk, tikvice...
Kakav humor? Baš je ovo smiješno što si napisao :roll:
Potpis!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 feb 2012, 00:02

Ima li neko neku sliku odjeće koja će se naći u prodaji? Vjerujem da večinu raje to najviše zanima. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 feb 2012, 00:05

Bianconeri1988 je napisao/la:Ima li neko neku sliku odjeće koja će se naći u prodaji? Vjerujem da večinu raje to najviše zanima. :mrgreen:
Nisu jos tekstil odredili,ali sigurno ce biti onakvi i slicni amblemi i stampa.Meni je onaj fazon sa Ž kao znak od supermena najbolji.

EDIT: ma ovo ce ko halva ici pogotovo sad na otvaranju.
svoj ti pos'o !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 feb 2012, 00:16

mada nisi toliko cijenjen, ovo sam morao vidjeti, ali se odnosilo djelimično i na to da tebe nema ovdje što je duže moguće
gdje si, kuhar.. ti da znaš išta osim trollati, ne bi provodio vrijeme na forumu i ovoliko nervirao većinu nas. P.S. u ovom dijelu posta je otkrivena velika doza kiselog humora. molim osobu koja je napisala ovaj post da taj humor ukloni
možda ne može za muškarce, ali tebi sigurno može ;)

Kapiten Blue Traina

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 feb 2012, 00:17

Eto fine prilike da dodatno povecaju budzet :)
Edit:mislio sam na fan shop.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 feb 2012, 00:34

anonimni je napisao/la:
mada nisi toliko cijenjen, ovo sam morao vidjeti, ali se odnosilo djelimično i na to da tebe nema ovdje što je duže moguće
gdje si, kuhar.. ti da znaš išta osim trollati, ne bi provodio vrijeme na forumu i ovoliko nervirao većinu nas. P.S. u ovom dijelu posta je otkrivena velika doza kiselog humora. molim osobu koja je napisala ovaj post da taj humor ukloni
možda ne može za muškarce, ali tebi sigurno može ;)
Pa nije dovoljno samo citirati na komade da nekome nešto dokažeš :)
Da znam išta osim trollati, ne bih provodio vrijeme na forumu i nervirao vas većinu. Ti provodiš vrijeme na forumu, a sigurno misliš za sebe da znaš i nešto više od trollanja. Što znači, misliš da vas većinu ne bih nervirao, da išta drugo znam sem trollati. Iz čega proizilazi da većinu forumaša može iznervirati samo onaj koji zna samo trollati. A sve je krenulo od toga da ne znam ni kuhati. A ne znam kuhati, jer nerviram većinu. Jesam pohvatao logiku?

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 15 feb 2012, 00:36

@Prinudjen

da tebe ko dijete nisu na kakve droge prinudili? :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 feb 2012, 00:40

Prinudjen je napisao/la:Pa nije dovoljno samo citirati na komade da nekome nešto dokažeš :)
Da znam išta osim trollati, ne bih provodio vrijeme na forumu i nervirao vas većinu. Ti provodiš vrijeme na forumu, a sigurno misliš za sebe da znaš i nešto više od trollanja. Što znači, misliš da vas većinu ne bih nervirao, da išta drugo znam sem trollati. Iz čega proizilazi da većinu forumaša može iznervirati samo onaj koji zna samo trollati. A sve je krenulo od toga da ne znam ni kuhati. A ne znam kuhati, jer nerviram većinu. Jesam pohvatao logiku?
Logiku nisi pohvatao. Citirao sam na komade jer si ti rekao više stvari u svom postu. Ja možda i provodim više vremena ovdje od tebe, ali ja ovdje provedem vrijeme tako što se informišem o raznim stvarima. Ja sigurno ništa neću reći ako ne znam, zato se i ne pojavljujem često na ovoj temi. To da ti ne znaš kuhati je proizašlo iz tvog posta (ja sam ovo pomislio na osnovu tvog ugleda ovdje, kako ću 100% znati znaš li ti kuhati). Tebi je humor propao u tom dijelu posta. Trollanje je tebi očigledno užitak jer većina tvojih postova ovdje većinu forumaša smara, a svi postovi su na isti fol. Jesam li objasnio sve?

Kapiten Blue Traina

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 feb 2012, 00:50

Prinudjen je napisao/la:
anonimni je napisao/la: To da ti ne znaš kuhati je proizašlo iz tvog posta (ja sam ovo pomislio na osnovu tvog ugleda ovdje)
Haj na osnovu ugleda, ko ti zna ovdje kuhati? boccaccio? Kako kuha ovaj nime?
ko kako kuha, to ne znam i nije mi toliko bitno, bitna je stvar da li ti imaš neke informacije ili ne, da li provociraš ili ne. jednostavno, tvoji postovi nisu nikom ovdje važni i bitni i to je osnovno što sam gore spomenuo. ili promijeni svoj stav ili odlazi s ove teme. shvati da ovdje nisi dobrodošao s takvim razmišljanjem

Kapiten Blue Traina

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 feb 2012, 01:07

anonimni je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
anonimni je napisao/la: To da ti ne znaš kuhati je proizašlo iz tvog posta (ja sam ovo pomislio na osnovu tvog ugleda ovdje)
Haj na osnovu ugleda, ko ti zna ovdje kuhati? boccaccio? Kako kuha ovaj nime?
ko kako kuha, to ne znam i nije mi toliko bitno, bitna je stvar da li ti imaš neke informacije ili ne, da li provociraš ili ne. jednostavno, tvoji postovi nisu nikom ovdje važni i bitni i to je osnovno što sam gore spomenuo. ili promijeni svoj stav ili odlazi s ove teme. shvati da ovdje nisi dobrodošao s takvim razmišljanjem
Ih, maloprije znaš po ugledu na forumu ko kako kuha, a sad se izvlačiš. :) Je li znaš ili ne znaš?
A kući kad ti budem dolazio, biće mi bitna tvoja dobrodošlica ;) Sad sam u kući duplog sporta :mrgreen:
Idem na neko vrijeme, da probam izbjeći ban :) (iako ga nisam zaslužio)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 feb 2012, 01:09

Rekao sam da ne znam i da mi to nije glavna stvar, u onoj rečenici si se spominjao samo ti. već sam rekao šta ja gledam, pa poslije mogu reći "ovaj je ovakav, onaj onakav" itd. sad odoh i ja (ali ne na neko vrijeme, bar se nadam)

Kapiten Blue Traina

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 feb 2012, 04:25

quote="Prinudjen"
Haj na osnovu ugleda, ko ti zna ovdje kuhati? boccaccio? Kako kuha ovaj nime?[/quote]

Ne zamaraj temu,daj misljenje konacno,ja te pitah pa ti napravio pauzu...pusti se bolan ugleda,pa ne pisemo mi ovdje da bi postali ugledni legendo,iza svakog nicka postoji ime i prezime,da hocemo biti ugledni ne bi ovde visili...ali neka si se pojavio da nam svima oci otvoris bas ti....i stvarno je ovde fuj postalo,ne isplati se vise uopste pisati...Hvala Aco na podrsci,evo neka pisu ovi pametniji ovde,dosta je ovog debilizma ovde vise,ako se nekad tema popravi mozda se vratim,@Stole,molim te na pp daj mi onu tvoju varijantu sto si mi ranije predlagao...otjerali ste ionako sve sto je valjalo...pozdrav i uzivajte!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 feb 2012, 08:51

Ljudi moji dragi meni nije jasno zasto se vi uopste prepucavate sa njim i odgovarate na njegove postove,jednostavno ga ignorisite i pustite da uziva u svojim "intelektualnim postovima".Nema potrebe da mu replicirate uopste imamo mi ovdje sta pisati jer je situacija u klubu u odnosu na druge klubove najpovoljnija pa nema potrebe da komentarisemo necije budalastine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Redfire16 i 30 gostiju.