FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 14 feb 2012, 18:29

niho1987 je napisao/la:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7105_n.jpg

Evo jedan artikal iz fan shopa :D
A nekako mi ofirno nožem rezat' po svetom grbu :D

Zaista veliko hvala svima onima koji isječke iz dnevne štampe postavljaju!
Osim - drugo ime za Želju !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 feb 2012, 18:32

avlami97 je napisao/la: Velež ode u Antaliju i Sedin Tanović kaže da je ta destinacija duplo skuplja od Međugorja, Ulcinja ili Budve, a za pripreme neće potrošiti više od nas. Zapravo duplo manje od nas. Ukoliko se pripreme mogu organizirati za duplo manje love i u dobrim destinacijama što to ne činimo.
Da li se baš potroši 100 milja?
Dobro tipkaš, obzirom da su ti prsti masni od bureka :evil:

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 14 feb 2012, 18:38

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5447_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; jedan od mnogobrojnih artikala u buducem fan shopu 8-)
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2012, 18:46

slika

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 14 feb 2012, 18:51

jug-onostalgicar je napisao/la:zasto ciste samo djeca i zasto dodju stariji sjednu i pricaju kako su oni dali sve za želju, a nisu u stanju da se dignu i urade kakvog posla, ovo stariji mislim na 22-30

suplje mi je na vrh glave
govori se o nekim bolesnicima koji su tu po cijele dane a kad treba radit dodje 20 ljudi max
ma ja bolesnici karanane

i sad ce se neka baja naci da i kaze kako sam ja il pitar il fukara il robijas il jednostavno mrzim sve jer sam realan!!!!
Potpis!

Ista stvar je bila kad je trebalo kreciti i malterisati jug i onaj dio sjevera ;)
Ovdje 90% ljudi samo pise nekakve gluposti eto samo da bi napisali nesto i samo pametuju treba ovo treba ono, nevalja marketing treba uraditi to, to, to i to a ne razmisljaju je li to izvedivo a i neznaju sta se radi, pa onda nevalja Zujo treba biti ovakav il onakav, pa bi trebalo srediti stadion napravit novi, pa ocistit snijeg, pa napraviti ekstra koreografiju a niko ni da mrdne pa da pomogne da se cisti, da se gradi ili popravlja, ili da da pare koliko ko moze pa da se uradi nesto. Najlakse pisati i pametovati.

PS: Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor. Inace radi se o salonu Headline na chvili ciju cete reklamu vidjeti i na karticama za fan shop. Ujedno ko bude imao te kartice (ne znam tacno o cemu se radi) imat ce popust prilikom sisanja u istom salonu ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2012, 18:55

diego_TM je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:zasto ciste samo djeca i zasto dodju stariji sjednu i pricaju kako su oni dali sve za želju, a nisu u stanju da se dignu i urade kakvog posla, ovo stariji mislim na 22-30

govori se o nekim bolesnicima koji su tu po cijele dane a kad treba radit dodje 20 ljudi max
ma ja bolesnici karanane

i sad ce se neka baja naci da i kaze kako sam ja il pitar il fukara il robijas il jednostavno mrzim sve jer sam realan!!!!
Potpis!

Ista stvar je bila kad je trebalo kreciti i malterisati jug i onaj dio sjevera ;)
Ovdje 90% ljudi samo pise nekakve gluposti eto samo da bi napisali nesto i samo pametuju treba ovo treba ono, nevalja marketing treba uraditi to, to, to i to a ne razmisljaju je li to izvedivo a i neznaju sta se radi, pa onda nevalja Zujo treba biti ovakav il onakav, pa bi trebalo srediti stadion napravit novi, pa ocistit snijeg, pa napraviti ekstra koreografiju a niko ni da mrdne pa da pomogne da se cisti, da se gradi ili popravlja, ili da da pare koliko ko moze pa da se uradi nesto. Najlakse pisati i pametovati.

PS: Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor. Inace radi se o salonu Headline na chvili ciju cete reklamu vidjeti i na karticama za fan shop. Ujedno ko bude imao te kartice (ne znam tacno o cemu se radi) imat ce popust prilikom sisanja u istom salonu ;)
Po meni je ovo predobro igraci ce nam uvijek izgledat lijepo i sredjeno,a ne zapusteno iako se to rijetko desavalo...sad ce svi kolektivno na sisanje :D

slika

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 feb 2012, 18:57

diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
Ko će im sisati?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2012, 19:01

Prinudjen je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
Ko će im sisati?
Ti

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 feb 2012, 19:05

nime_tm87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Ko će im sisati?
Hajde odje.bi vise u skokovima dosado jedna napacena
Što si na mene ljut?! I ja sam pravo sretan što će nam fudbaleri imati lijepe frizure. Mislim, nije ni dosad loše bilo, ali jedva čekam da vidim kako će sad da bude. Uh... Ljepota! (neko ti mijenja postove)
Znaš koja je super opcija? Sakrivanje postova! Odmah se riješiš dosade. Klikneš na moj nick, pa na Gnjavator/ica. I to je to ;)
Zadnja izmjena: Prinudjen, dana/u 14 feb 2012, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 feb 2012, 19:05

ma ja bolesnici karanane

jugo smatrao sam te malo korektnijim, mozda ovi malo stariji su na poslu? sta mislis?
evo ja radim od 8h do 5h i tako i moja raja sa tribine , ne mogu stici nigdje ni da platim kaznu za parkiranje stoji mi 2 mjeseca, nisam otisao na gostovanje u kupu vec 4 god(osim finala u Zenici)... jer se igra srijedom, a ne mogu izaci... a mogao bi me okarakterisati kao bolesnika kako ti kazes, dakle, volim Zelju vise nego neki svoje najblize... dok ta djeca, nisu ni djeca bolje receno mladji momci, nemaju sada skole zbog snijega, dosli su da urade nesto za svoj klub, i ponose se s tim, a trebali bi i mi.
Ti moras znati da su ta djeca odnosno momci, srce tribine, i sutra ce ostati uz Zelju, iako im obaveze nece dati da budu tu kao sada, jbg ja recimo imam isplaniran i vikend i kada bi sada pokrenuli akciju ciscenja tribine ili stadiona za vikend, ja bih dosao ali bi morao odgoditi dosta stvari, k tome jos izraditi par osoba...ali bih dosao.
a to da ti je "suplje ti na vrg glave.", da nebi upotrebljavao teze izraze, ohladi malo... tvoj nick govori da si dosta stariji ako pamtis JUGU, prema tome znas i sta su obaveze, i vjerovatno si i sam bio na poslu u vrijeme ovih radova.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 14 feb 2012, 19:06

avlami97 je napisao/la:@Hoomer,

U svom postu sam govorio o transparentnosti. I za pretprošlu, kao i za prošlu godinu, su se pobrojali taksativno prihodi i hvalilo se tim činjenicama, a o rashodima je rečeno da su približno :roll: kao i prihodi. Pretprošle godine su prihodi bili oko 3 miliona, a prošle preko 3,7 miliona maraka. Svakome je jasno da smo pozitivno poslovali. Glavnina novca je otišla za plate igrača i uposlenika i za pripreme. Ostatak su vjerovatno izmirivali tekuće obaveze, dugove i ko zna šta još.

Hoću da kažem da rashodovna strana završnog računa nije transparentna i siguran sam da je određena lova morala ostati u klubu ukoliko se racionalno raspolagalo novcem. A Žujo kaže potrošilo se otprilike koliko se i prihodovalo. Je li to znači da će se i kada nam prihodi porastu na nekih 6-8 miliona i rashodi budu isti, a u suštini isti igrački kadar i plate igrača.

Moralo se racionalnije trošiti i imali bi sigurno love da se uradi bar jedna tribina ugrubo kao što je sjeverna. Možda ta lova i postoji, ali se o njoj šuti. Radi se netransparentno.

Svaki ozbiljan klub u Evropi obznani u euro sedmičnu platu igrača. To se zna. Na kraju krajeva glupo je taksativno pobrojati prihodovnu, a ne i rashodovnu stranu u godišnjem izvještaju.
Svaka cast, ja nisam ni rijeci rekao o prihodima i finansijama niti komentarisao taj dio vec samo kontstataciju da ne bi trebali sami graditi stadion ili cak ni dati dio novca, a nisi izracunao dio kojeg su Amar i Žujo dali iz svog dzepa ?? mozda je to onaj dio koji uzimaju ?? :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 14 feb 2012, 19:08

Prinudjen je napisao/la:
Ko će im sisati?
Frizerski salon Headline
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 14 feb 2012, 19:14

:lol: :lol: :lol: :lol: daske malo suhog mesa narezati :mrgreen: kad bi skontali Sarajevsku pivu u omotu kluba bilo bi odlicno kući bi se vracao mortus svako vece :mrgreen: slicno nesto sto su Zvezda i Partizan odradili s Lavom u Srbiji :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 feb 2012, 19:18

Hoomer je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: daske malo suhog mesa narezati :mrgreen: kad bi skontali Sarajevsku pivu u omotu kluba bilo bi odlicno kući bi se vracao mortus svako vece :mrgreen: slicno nesto sto su Zvezda i Partizan odradili s Lavom u Srbiji :D
:lol: :lol: :lol: :lol: kako bi se po gradu svaku noc orila ona nasa : "sve pijano,sve gotovo,nas je zeljo prvi ponovoooo..." :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2012, 19:36

sutra protiv Olimpije i Rovinja... danas igrali prvi tim protiv drugog prvi uzeo 6-1 strijelci su bili ..smajke 2, vernes 2 i zeba i adil po jedan... za drugi tim pogodio perica

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 feb 2012, 19:41

nime_tm87 je napisao/la:sutra protiv Olimpije i Rovinja... danas igrali prvi tim protiv drugog prvi uzeo 6-1 strijelci su bili ..smajke 2, vernes 2 i zeba i adil po jedan... za drugi tim pogodio perica
perica,nikad veca ocekivanja od igraca,a da je manje dao...

fkt se vidi da zna s loptom,ali...ko ce ga znati :?:

da bar hoce pola trcati ko svraka i jamak,nasa veza sa zebom,smajicem,bekricem,beslijom(selimovic) i stancevskim bi bila ubitacna...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 feb 2012, 19:46

nime_tm87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Ko će im sisati?
Ti
:D :D :D :D :D :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2012, 19:52

nime_tm87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Ko će im sisati?
Ti
:lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 feb 2012, 19:57

Fino izgleda ova daska za rezanje i ovaj frizidercic bas je neobicno :) Kad ce biti slike ostalih artikala?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 feb 2012, 20:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Fino izgleda ova daska za rezanje i ovaj frizidercic bas je neobicno :) Kad ce biti slike ostalih artikala?
http://www.facebook.com/fkzeljeznicarcom" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu imas jos neke slike.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.