A nekako mi ofirno nožem rezat' po svetom grbuniho1987 je napisao/la:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7105_n.jpg
Evo jedan artikal iz fan shopa

Zaista veliko hvala svima onima koji isječke iz dnevne štampe postavljaju!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A nekako mi ofirno nožem rezat' po svetom grbuniho1987 je napisao/la:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7105_n.jpg
Evo jedan artikal iz fan shopa
Dobro tipkaš, obzirom da su ti prsti masni od burekaavlami97 je napisao/la: Velež ode u Antaliju i Sedin Tanović kaže da je ta destinacija duplo skuplja od Međugorja, Ulcinja ili Budve, a za pripreme neće potrošiti više od nas. Zapravo duplo manje od nas. Ukoliko se pripreme mogu organizirati za duplo manje love i u dobrim destinacijama što to ne činimo.
Da li se baš potroši 100 milja?
Potpis!jug-onostalgicar je napisao/la:zasto ciste samo djeca i zasto dodju stariji sjednu i pricaju kako su oni dali sve za želju, a nisu u stanju da se dignu i urade kakvog posla, ovo stariji mislim na 22-30
suplje mi je na vrh glave
govori se o nekim bolesnicima koji su tu po cijele dane a kad treba radit dodje 20 ljudi max
ma ja bolesnici karanane
i sad ce se neka baja naci da i kaze kako sam ja il pitar il fukara il robijas il jednostavno mrzim sve jer sam realan!!!!
Po meni je ovo predobro igraci ce nam uvijek izgledat lijepo i sredjeno,a ne zapusteno iako se to rijetko desavalo...sad ce svi kolektivno na sisanjediego_TM je napisao/la:Potpis!jug-onostalgicar je napisao/la:zasto ciste samo djeca i zasto dodju stariji sjednu i pricaju kako su oni dali sve za želju, a nisu u stanju da se dignu i urade kakvog posla, ovo stariji mislim na 22-30
govori se o nekim bolesnicima koji su tu po cijele dane a kad treba radit dodje 20 ljudi max
ma ja bolesnici karanane
i sad ce se neka baja naci da i kaze kako sam ja il pitar il fukara il robijas il jednostavno mrzim sve jer sam realan!!!!
Ista stvar je bila kad je trebalo kreciti i malterisati jug i onaj dio sjevera![]()
Ovdje 90% ljudi samo pise nekakve gluposti eto samo da bi napisali nesto i samo pametuju treba ovo treba ono, nevalja marketing treba uraditi to, to, to i to a ne razmisljaju je li to izvedivo a i neznaju sta se radi, pa onda nevalja Zujo treba biti ovakav il onakav, pa bi trebalo srediti stadion napravit novi, pa ocistit snijeg, pa napraviti ekstra koreografiju a niko ni da mrdne pa da pomogne da se cisti, da se gradi ili popravlja, ili da da pare koliko ko moze pa da se uradi nesto. Najlakse pisati i pametovati.
PS: Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor. Inace radi se o salonu Headline na chvili ciju cete reklamu vidjeti i na karticama za fan shop. Ujedno ko bude imao te kartice (ne znam tacno o cemu se radi) imat ce popust prilikom sisanja u istom salonu
Ko će im sisati?diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
TiPrinudjen je napisao/la:Ko će im sisati?diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
Što si na mene ljut?! I ja sam pravo sretan što će nam fudbaleri imati lijepe frizure. Mislim, nije ni dosad loše bilo, ali jedva čekam da vidim kako će sad da bude. Uh... Ljepota! (neko ti mijenja postove)nime_tm87 je napisao/la:Hajde odje.bi vise u skokovima dosado jedna napacenaPrinudjen je napisao/la:Ko će im sisati?diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
jugo smatrao sam te malo korektnijim, mozda ovi malo stariji su na poslu? sta mislis?jug-onostalgicar je napisao/la:zasto ciste samo djeca i zasto dodju stariji sjednu i pricaju kako su oni dali sve za želju, a nisu u stanju da se dignu i urade kakvog posla, ovo stariji mislim na 22-30
ma ja bolesnici karanane
Svaka cast, ja nisam ni rijeci rekao o prihodima i finansijama niti komentarisao taj dio vec samo kontstataciju da ne bi trebali sami graditi stadion ili cak ni dati dio novca, a nisi izracunao dio kojeg su Amar i Žujo dali iz svog dzepa ?? mozda je to onaj dio koji uzimaju ??avlami97 je napisao/la:@Hoomer,
U svom postu sam govorio o transparentnosti. I za pretprošlu, kao i za prošlu godinu, su se pobrojali taksativno prihodi i hvalilo se tim činjenicama, a o rashodima je rečeno da su približnokao i prihodi. Pretprošle godine su prihodi bili oko 3 miliona, a prošle preko 3,7 miliona maraka. Svakome je jasno da smo pozitivno poslovali. Glavnina novca je otišla za plate igrača i uposlenika i za pripreme. Ostatak su vjerovatno izmirivali tekuće obaveze, dugove i ko zna šta još.
Hoću da kažem da rashodovna strana završnog računa nije transparentna i siguran sam da je određena lova morala ostati u klubu ukoliko se racionalno raspolagalo novcem. A Žujo kaže potrošilo se otprilike koliko se i prihodovalo. Je li to znači da će se i kada nam prihodi porastu na nekih 6-8 miliona i rashodi budu isti, a u suštini isti igrački kadar i plate igrača.
Moralo se racionalnije trošiti i imali bi sigurno love da se uradi bar jedna tribina ugrubo kao što je sjeverna. Možda ta lova i postoji, ali se o njoj šuti. Radi se netransparentno.
Svaki ozbiljan klub u Evropi obznani u euro sedmičnu platu igrača. To se zna. Na kraju krajeva glupo je taksativno pobrojati prihodovnu, a ne i rashodovnu stranu u godišnjem izvještaju.
Frizerski salon HeadlinePrinudjen je napisao/la:Ko će im sisati?diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
Hoomer je napisao/la:![]()
![]()
![]()
daske malo suhog mesa narezati
kad bi skontali Sarajevsku pivu u omotu kluba bilo bi odlicno kući bi se vracao mortus svako vece
slicno nesto sto su Zvezda i Partizan odradili s Lavom u Srbiji
perica,nikad veca ocekivanja od igraca,a da je manje dao...nime_tm87 je napisao/la:sutra protiv Olimpije i Rovinja... danas igrali prvi tim protiv drugog prvi uzeo 6-1 strijelci su bili ..smajke 2, vernes 2 i zeba i adil po jedan... za drugi tim pogodio perica
nime_tm87 je napisao/la:TiPrinudjen je napisao/la:Ko će im sisati?diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
nime_tm87 je napisao/la:TiPrinudjen je napisao/la:Ko će im sisati?diego_TM je napisao/la:Od otvaranja fan shopa nam fudbaleri imaju besplatno sisanje u frizerskom salonu koji ce od tog dana biti sponzor.
http://www.facebook.com/fkzeljeznicarcom" onclick="window.open(this.href);return false;Sarajlijc@ je napisao/la:Fino izgleda ova daska za rezanje i ovaj frizidercic bas je neobicnoKad ce biti slike ostalih artikala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.