FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

vedoz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la vedoz » 26 apr 2016, 02:12

DoeTz je napisao/la:
armin dju je napisao/la:gledam raspored nesto, je li moguce da se igra 04.,07.,11(kup),14.,i 18.(kup) maja, pa nije ov NBA j.ebote
Ja sam rekao ako u ovakvim uslovima dodju do trofeja treba im uzet mjere i izlit zlatne kipove svakog igraca, Azmira, Husrefa, Vugdalica i poredat ih po gradu et.
+1
Chinaglia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Pazi imas dvije opcije u ovoj drzavi, zatvor il bolnica :mrgreen: Budimo realni kojem porodicnom covjeku to treba ? Ustvari da preformulisem, kome to treba ?
ne znam, kod mene je na sake, bez bolnice, bez zatvora
onako, cisto da obrazi dobiju malo boje :cool:
Doe opet ubo, lako se zajebavat :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 apr 2016, 03:28

Aerials je napisao/la:Naš forum se brzo može napraviti, ko je voljan da to uradi.
Lahko je napraviti forum, nije ga problem ni moderirati, ali je bih da se napravi forum na oficijelnoj stranici FKSloboda, stranici koju posjecuje puno ljudi i mnogi bi se i registrovali na taj forum. A ne napraviti jos jedan u nizu neovisnih foruma, kojeg ce posjecivati 50 ljudi maksimalno.

Neko blizak ljudima koji vode stranicu fksloboda.ba bi trebao popricati sa njima oko foruma tamo. Ja sam jos davno bio moderator na bihnetovom forumu, jeste zahmetli kada je puno korisnika, ali to bi daleko lakse bilo moderirati gdje ce ton stavljati na FK Slobodu, ujedno mogu i dodatni PDF o nasoj ligi, reprezentaciji, tifo sceni...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 apr 2016, 03:59

A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.

Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...

Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 apr 2016, 07:02

@Beduin, forum je ovo. Tuzlake i Tuzlu ne mozes blamirati preko ovako slabo posjecenog foruma :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 apr 2016, 07:16

Momciluk je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Svaki dan se sve vise i vise grupica javlja sa strane,koji zele da se prikljuce grupi.Niste svjesni koji je broj i iz koliko mjesta.Ovi svi sa strane imaju podrsku grupe i nema vise tjeranja sa tribine kao prije.Momci uveliko idu na gostovanja...
Ima li Šaban bujruma ?
Saban institucija
Fkr Lukavac
Pazi Momciluka, iznenadi me. Odakle si ti care ? :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 26 apr 2016, 08:33

Cvijetin Blagojević rođen u Loparama 1955 Davne 1966 poćeo kod Bevande a prvi profi ugovor potpisao 1974 Debitovao za prvi tim na Maksimiru 1974 Kad je dao Zvijezdi go sa centra na Marakani tad je počela trka za Cvijetinom svi su ga htjeli a Cvijetin ode u Zvijezdu 1978 je postao igrač Zvijezde a mi dobili REFLEKTORE DOK JE IGRAO U SLOBODI ZVALI SMO GA PIKE A U ZVIJEZDI JE DOBIO NADIMAK CVELE

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 26 apr 2016, 09:53

armin dju je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
Isao sam protiv olimpika maksuzije sam sa svojim autom, i svratio do brata koji studira u sarajevu... U jednu ruku mi je tuzno sto sam vidio oko 10 blindiranih kombija koji su osiguravali 2 busa sa navijacima, zar je dotle doslo, a u drugu ruku mi je je drago sa aspekta sigurnosti, i ako su svi navijaci na gostovanjima podjednako zasticeni, onda je napredak evidentan.
To sto si vidio je pozitivna stvar zato sto nema vise kontakta izmedju navijackih skupina. Znaci sigurnost je skoro pa zagarantovana. Jedini problem kod gostovanja su torture specijalne policije u nekim gradovima (Sarajevo najgori). Znaci ako trazis cep guzici na gostovanju ces ga naci.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 apr 2016, 10:26

Propustio sam ta sranja sinoć, ali moram vam nešto reći. :thumbup:

Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi. :thumbup:

On se upeca, zatim se vas deset priključi i to je to, ode sve helać. :facepalm:

Nakon toga slijedi udruženi zločinački poduhvat ovih iz Teherana i onih iz Mostara. Vrijeđanje, psovanje, spominjanje familije itd... :bih:

Kako ne shvatate da oni ne vole ništa iz Tuzle: klubove, ljude, grad kao grad... jedan sarajlija vrijedi kao dva tuzlaka, samo se sjetite ove izjave i sve će vam biti jasno ;)

Davno sam ja vama govorio nemojte tamo da pišete, a vi se meni smijali svi, a vidi sad... :facepalm:

Kako je lijepo kada ne ulaziš na te teme, imam samo svoje tri, koje su mi u bookmarku. :bow:

A vi nastavite i dalje... :salut:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 apr 2016, 10:37

Jebote skoro dva dana se vrijedjate i svadjate, ja postavim normalno pitanje ima li gdje pregled sa Otoke niko nista da odgovori bilo sta. Da sam rekao da je neko glup vjerovatno bi i sada trajala svadja ccc.
samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 apr 2016, 10:44

merak je napisao/la:Jebote skoro dva dana se vrijedjate i svadjate, ja postavim normalno pitanje ima li gdje pregled sa Otoke niko nista da odgovori bilo sta. Da sam rekao da je neko glup vjerovatno bi i sada trajala svadja ccc.
druze jesi gledo onu reportazu slona?
http://www.rtvslon.ba/pogledajte-snimak ... oda-video/

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 apr 2016, 10:56

Sariel je napisao/la:
merak je napisao/la:Jebote skoro dva dana se vrijedjate i svadjate, ja postavim normalno pitanje ima li gdje pregled sa Otoke niko nista da odgovori bilo sta. Da sam rekao da je neko glup vjerovatno bi i sada trajala svadja ccc.
druze jesi gledo onu reportazu slona?
http://www.rtvslon.ba/pogledajte-snimak ... oda-video/
Nisam, hvala drug.
samo Sloboda

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 apr 2016, 11:01

NYKnicks Fan je napisao/la:Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi. :thumbup:

Ako sam dobro skontao solinas je stariji porodican covjek koji i ocekivano ne zna bas puno engleskog pa se razbacuje terminima i onda ga ovi drugi operu na ruke. Sam si je kriv sto se upusta u raspravu sa tinejdzerima. Ima ova tema i tu neka pise, ja mu ne bih zamjerio za ginDisa ali oni jedva cekaju...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 26 apr 2016, 11:05

rodrigo87 je napisao/la:
armin dju je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
To sto si vidio je pozitivna stvar zato sto nema vise kontakta izmedju navijackih skupina. Znaci sigurnost je skoro pa zagarantovana. Jedini problem kod gostovanja su torture specijalne policije u nekim gradovima (Sarajevo najgori). Znaci ako trazis cep guzici na gostovanju ces ga naci.
Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ? :silent:[/quote]

Gore mrake i torture u državi nema.
Čak kapu skidam i sve čestiteke šaljem policiji RS-a od Bijeljine, BL, do Trebinja, a znamo ko je tamo radio i radi, ali sarajevskoj stoci niko nije ravan.
ovo mogu potvrditi i iz drugih navijačkih skupina, a ne samo Fukare...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 apr 2016, 11:09

krmpotich je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Za 95% sranja i svađa na ovom forumu je kriv solinas i to je to. Bilo tamo, bilo na ovoj temi. :thumbup:

Ako sam dobro skontao solinas je stariji porodican covjek koji i ocekivano ne zna bas puno engleskog pa se razbacuje terminima i onda ga ovi drugi operu na ruke. Sam si je kriv sto se upusta u raspravu sa tinejdzerima. Ima ova tema i tu neka pise, ja mu ne bih zamjerio za ginDisa ali oni jedva cekaju...
Nije samo engleski brate u pitanje... :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 apr 2016, 11:11

jedna nam je poveznica, sloboda.
svako zna svoje.ovde sam da cujem koju novost,svako zna nesto, zajedno da podijelimo lijepe trenutke i tako. ruznih sto manje :mrgreen:
i tako ako mozemo nekako konstruktivno pomoc ajd.
a sad drina,tri boda su tri boda!
sretno nam momci :salut:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 apr 2016, 11:12

rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ? :silent:
Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.
samo Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 apr 2016, 11:14

krmpotich je napisao/la:

. . .Kakav stariji čovjek :urnebes: . Solinaš nema preko 40 godina . . . .nego, stvarno ne razumijem šta će pojedini tamo. Zar ne vidite da su tamo sve djeca. Fazoni su im debilni . . . . .jeebo vas, jedva čekaju da nas izjeebu na onoj debilnoj temi. Mogu samo zamisliti šta će se dogoditi ako kojim slučajem ne osvojimo nijedan trofej. A to će opet biti zaslugom pojedinih slobodaša koji su stvorili takvu situaciju . . .ono će biti gadno čitati . . .

. .džabe ja ovo pišem. Pojedini se neće odreći onog debilizma . . .

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 26 apr 2016, 11:22

merak je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ? :silent:
Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.
Ma slazem se da su gov.na, ali da su bas ubjedljivo najgori, nisu. Ali helem, izvinite sto upado na temu odjednom :)
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 26 apr 2016, 11:25

Šta mislite kad bi mogli otvoriti koverte i izabrati najbolje idejno rješenje za istočnu tribinu stadiona Tušanj? Do 15og je bio rok za prijave, ima li neki rok koji treba ispoštovati prije odabira?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 apr 2016, 11:26

merak je napisao/la:
Ubjedljivo najgori,hvala Bogu grupa ima koliko toliko normalne raje kojoj nije do problema i ponasaju se krajno korektno.Dok oni jedva cekaju da izazovu incident svojom agrescivnoscu....ako imas naocale na glavi i ides da te pretrese 80% da ce te udarit sto nisi skino naocale(vidio svojim ocima) :crazy:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.