A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.
Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...
Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤