Ja cuo da ce da igra Plakalo.fcsforever je napisao/la:....i da dodam, ko će uletjeti umjesto Velkoskog..??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
POSTOVANI,
HVALA VAM STO UCESTVUJETE U AKCIJI. SAMO VAS JOS MOLIM DA MI POSALJETE SVOJ BROJ TELEFONA DA BI PRIJAVA BILA POTPUNA.
HVALA.
SRDACAN POZDRAV
eto ja se zvanicno prijavio za ciscenje sa hordama i sa klubom:)
HVALA VAM STO UCESTVUJETE U AKCIJI. SAMO VAS JOS MOLIM DA MI POSALJETE SVOJ BROJ TELEFONA DA BI PRIJAVA BILA POTPUNA.
HVALA.
SRDACAN POZDRAV
eto ja se zvanicno prijavio za ciscenje sa hordama i sa klubom:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Znači ipak petak u 17h... da je moglo bolje, moglo je, ali sta da se radi.
SVI NA KOSEVO
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SVI NA KOSEVO
hilmo je napisao/la:Znači ipak petak u 17h... da je moglo bolje, moglo je, ali sta da se radi.
SVI NA KOSEVO
BHT nam odlučio kad ce biti , bio je termin ili 17 ili 19 : 45 . Po meni loš termin , bolje da su stavili u subotu u 17 .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
stolice su sasvim ok,meni ovo puno ljepse izgleda nego sa onim oronulim i popucalim bordo stolicama! sad je ova tribina puno ljepsa,mada vidim da su donja dva reda skinuli stolice,i vjerovatno s njima pokrpili ostatak tribine gdje nije bilo stolica,i sad kao cjelina izgleda puno ljepse... klupe za rezervne igrace su dobili takodjer nove stolice bordo boje,koje su dosta udobnije... sad ce vjerovatno na red docii loza,.. malo pomalo,stadion dobija sve ljepsi izgled. Sad je na redu novi moderniji semafor!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
2 puta me obraduju odgađanjem tekme i kad taman kontam super, idemooo, gospoda odluci da se FINALE KUPA odigra radnim danom i to u 5 sati. Pa da je makar u 7 il' u 8 pa neka i radni dan! Puu

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Termin je prelos.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Gledam sada ovaj nas Suljic u Ujpestu nabio malo mase ..sad ima 70 kila na 171 cm ...kod nas ja mislim da nije imao ni 65 ..
mislim da je savez zasluzio jednu parolu za sve ovo...ne idu oni u Brazil vec repka ma to sto ce oni povest po familije ,valja to isplanirati sve,a **** ligu BIH...

mislim da je savez zasluzio jednu parolu za sve ovo...ne idu oni u Brazil vec repka ma to sto ce oni povest po familije ,valja to isplanirati sve,a **** ligu BIH...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Termin jeste los. A bolji je izbor subota u 17 sati ili petak 19 sati ili poslije...
A sto se tice BHT

A sto se tice BHT

Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 21 maj 2014, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma sve iza 17 brate..sto nije onaj odabran od 15 do 20...pa i neka je radni dan ..u 17 sam izgorio na istoku protiv Radnika...bjezi ba,uvijek je ljepsa "bakljada i proslava u noci"..BernardBarnjak je napisao/la:Termin jeste los. A bolji je izbor subota u 17 sati ili petak 19 sati ili poslije...

FK SARAJEVO.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bakljada je definitivno bolja poslije akšama 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Termin je pa malo je reci SKANDALOZAN.
Ja cu stici i doci na utakmicu,ali ce se sa ovim terminiom prepoloviti posjeta.Bojim se sablasno-praznog Koseva,daj boze 3-4 milje.

Ja cu stici i doci na utakmicu,ali ce se sa ovim terminiom prepoloviti posjeta.Bojim se sablasno-praznog Koseva,daj boze 3-4 milje.
-
- Kontakt:
Najlošiji termin koji se mogao ponuditi. I u klubu su ogorčeni ali su im ruke vezane. Nudila je naša uprava...nedelju u 18h i 20:15 h. Nije htjela bht a ni mup nije bio za to...pogotovo za ovaj drugi.
Termin je ocajan, nikako mi se ne svidja jeste da je lijepo vrijeme, no opet me strah da bude slaba posjeta. 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Definitivno ...posjeta će biti slabija nego npr da je nedelja u 18.
fcsforever je napisao/la:Definitivno ...posjeta će biti slabija nego npr da je nedelja u 18.
Ma koga za to briga.
Umjesto da se digne grad,Federacija,pa i ovi sportski portali, da se pozove da svi da dođu na Kosevo,da se sakupi sto vise raje,a time vise para od prodatih karata,da se donira po standovima lova,gardaroba,ovde se sve radi suprotno.
Samo zamislite da je normalni termin,da su pozvani svi navijaci,malo vise marketinga, da se sakupi 20.000 navijaca,koje bi pare legle za ugrozene u poplavama.Ali koga je za to briga,vazno je da ja nisam ugrozen,a one tamo ko ****.

700 godina niste osvojili trofej, sad dođete u priliku to da uradite, i tražite izgovore. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Jesi nam ga to šukn'o možda?bagrcavi je napisao/la:700 godina niste osvojili trofej, sad dođete u priliku to da uradite, i tražite izgovore.

E neka ste se vi pokazali na proslavama
:lol:Možeš li nam reći prosjek gledalaca na grbavici zadnjih 5 godina i pored tih vaših trofeja

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma ne trazi izgovore niko, samo konstatujemo da je termin relativno los i da ce odbiti raju koja se dvoumi... Oni koji su planirali doci doci ce i da je u 11h..bagrcavi je napisao/la:700 godina niste osvojili trofej, sad dođete u priliku to da uradite, i tražite izgovore.
Mogli su bolje, ali sta je tu je.