Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GradKamena2
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GradKamena2 » 12 mar 2019, 21:54

**** li vam mame svima bezobrazne.
Svaku ste temu pokvarili,gonite se u picku ljepe materine svi.
Napravi vam se tema vi opet kenjate,a i vi sto vodite forum fuj dno.
Radi tri klika pustate ova sranja,a izgubili ste more ljudinkoji bi normalno. pricali o nogometu.

Sad nek se slomi na meni pa banujte boli me ****.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 mar 2019, 22:37

GradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.
Radi tri klika pustate ova sranja,a izgubili ste more ljudinkoji bi normalno. pricali o nogometu.

Nemoj da spamas temu :thumbdown:

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 12 mar 2019, 22:57

Jel ovo dzuma, koji je ovo qrac?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 mar 2019, 23:19

MakabiTuzla je napisao/la:Jel ovo dzuma, koji je ovo qrac?
Mir sa tobom,dobri covjece..
Dzuma nije,jer danas je utorak,Dzuma je petkom,a ni qurac nije,nego forum.Da li imas potrebu za Dzumom,ili qurcem,kako da ti ugodimo pobogu...Ocigledno si jako dezorjentisan..Lezi spavati,sutra je novi dan.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 12 mar 2019, 23:26

Brcanskamalta je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Jel ovo dzuma, koji je ovo qrac?
Mir sa tobom,dobri covjece..
Dzuma nije,jer danas je utorak,Dzuma je petkom,a ni qurac nije,nego forum.Da li imas potrebu za Dzumom,ili qurcem,kako da ti ugodimo pobogu...Ocigledno si jako dezorjentisan..Lezi spavati,sutra je novi dan.
Hej, jel znas da je poznata psihijatrijska bolnica Kreka preselila u Solinu. Ono Solinas, Solina :)

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 mar 2019, 23:32

Da naravno da znam,gledam je sa druge strane rijeke sa terase...Komsija mi radi kao psihijatar gore.Hoces da te preporucim,mozda ti pomogne.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 12 mar 2019, 23:54

Brcanskamalta je napisao/la:Da naravno da znam,gledam je sa druge strane rijeke sa terase...Komsija mi radi kao psihijatar gore.Hoces da te preporucim,mozda ti pomogne.
Neka, cuvaj se ti komsije, zatrebace ti sigurno :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 mar 2019, 00:11

TAKO JE!!!
Umjesto da se ujedinimo svi da ćelika šutnemo na smetljište povijesti, ovdje se međusobno prepiremo. :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 mar 2019, 00:25

wobly92 je napisao/la:

TAKO JE!!!
Umjesto da se ujedinimo svi da ćelika šutnemo na smetljište povijesti, ovdje se međusobno prepiremo. :puke:
Pa dolazimo u Subotu, izašao je raspored. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 13 mar 2019, 06:46

Lillard je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ništa Morto nije pogriješio, sve ispravno rečeno. Grotlo pacijenata, imbecila i degenerika su Pecara i Bijeli Brijeg. To što si se ovaj pronašao je njegova stvar, baš čudno otkud tolika mržnja prema njima hahahahahahahahh. Za Pecaru je jedini lijek C-4 ili neka ručna bombica i to je mjera.
Za tvoj mozak lijeka nema.
On je iz sedme muslimanske.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2019, 08:32

Dramatičan apel iz Slobode: Bezbjednost igrača i trenera je ugrožena, zaštitite nas

Nakon odigrane premijerligaške utakmice između FK “Željezničar” i FK “Sloboda” na Tušnju, održan je sastanak stručnog štaba i igrača zbog pritiska i prijetnji kojim su izloženi u prethodnom periodu.

Nkon stastanka, oglasio se kapiten FK Sloboda Tuzla, Perica Ivetić čije obaraćanje prenosimo u nastavku:

“Dobro veče,Želim pozdraviti fudbalsku javnost Grada Tuzla i građane Tuzle. Moramo početi sa jednom tužnom viješću koja vlada u FK “Sloboda”. Moram reći da u gradu, gradu svih vjera i nacija, gradu koji spaja i zbližava, nažalost fudbaleri i treneri, posebno Zlatan Nalić, nisu sigurni. Molio bih sve strukture Grada Tuzla, gradonačelnika koji je uvijek bio uz nas i pomagao nam, smatram da će i sad. Pozivam policiju, tužilaštvo da ovu našu poruku, koju šaljemo u prijateljskom tonu, shvate ozbiljno i da stanu iza nas i da nam omoguće rad.

Želim da obavijestim navijače FK “Sloboda” da mi jako teško egzistiramo, da imamo razne prijetnje, ucjene i da jednostavno više ne možemo da trpimo, a to nema veze sa rezultatima. Mi trenutno dobro stojimo na tabeli i dobro igramo.

Molio bih da se svi uključe jer ovo nije mali problem. U 21. vijeku, gradu kao što je Tuzla je velika sramota. Mi svi fudbaleri smo iza našeg trenera i stojimo čvrsto. Biti ćemo odlučni i istrajni do kraja da istjeramo ovo, a to je bezbjednost svih nas i trenera našeg.

Pozdrav svim navijačima Slobode i tražimo da stanu svi iza nas, izjavio je kapiten FK “Sloboda” Tuzla, Perica Ivetić.

Ovom prilikom želimo da uputimo jasnu poruku javnosti da FK „Sloboda“ osuđuje te napade i sve vrste nasilja, ucjenjivanja i ostvarenja ličnih interesa koristeći se brendom našeg kluba!

FK “Sloboda” i ovoga puta kao što je to i dužnost osoba koje vode klub, staje u zaštitu svih naših uposlenika u svim strukturama kluba.

Sva dešavanja u vezi sa ovim slučajem biti će preusmjerena nadležnim organima kako bi klub mogao normlano nastaviti sa sa svojim radom.

:think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 mar 2019, 08:40

Iveticu zasto ne kazes ko prijeti i fino da ga se izbaci iz skole!

Stop nasilju u skolama!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 mar 2019, 09:19

Je li ovo opet neko ugrožen,majoriziran...????
Nisam u toku,ali vidim da se opasno ugrožavaju prava dominacije manjine nad vecinom... :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 mar 2019, 09:30

miky_hz je napisao/la:
Dramatičan apel iz Slobode: Bezbjednost igrača i trenera je ugrožena, zaštitite nas

Nakon odigrane premijerligaške utakmice između FK “Željezničar” i FK “Sloboda” na Tušnju, održan je sastanak stručnog štaba i igrača zbog pritiska i prijetnji kojim su izloženi u prethodnom periodu.

Nkon stastanka, oglasio se kapiten FK Sloboda Tuzla, Perica Ivetić čije obaraćanje prenosimo u nastavku:

“Dobro veče,Želim pozdraviti fudbalsku javnost Grada Tuzla i građane Tuzle. Moramo početi sa jednom tužnom viješću koja vlada u FK “Sloboda”. Moram reći da u gradu, gradu svih vjera i nacija, gradu koji spaja i zbližava, nažalost fudbaleri i treneri, posebno Zlatan Nalić, nisu sigurni. Molio bih sve strukture Grada Tuzla, gradonačelnika koji je uvijek bio uz nas i pomagao nam, smatram da će i sad. Pozivam policiju, tužilaštvo da ovu našu poruku, koju šaljemo u prijateljskom tonu, shvate ozbiljno i da stanu iza nas i da nam omoguće rad.

Želim da obavijestim navijače FK “Sloboda” da mi jako teško egzistiramo, da imamo razne prijetnje, ucjene i da jednostavno više ne možemo da trpimo, a to nema veze sa rezultatima. Mi trenutno dobro stojimo na tabeli i dobro igramo.

Molio bih da se svi uključe jer ovo nije mali problem. U 21. vijeku, gradu kao što je Tuzla je velika sramota. Mi svi fudbaleri smo iza našeg trenera i stojimo čvrsto. Biti ćemo odlučni i istrajni do kraja da istjeramo ovo, a to je bezbjednost svih nas i trenera našeg.

Pozdrav svim navijačima Slobode i tražimo da stanu svi iza nas, izjavio je kapiten FK “Sloboda” Tuzla, Perica Ivetić.

Ovom prilikom želimo da uputimo jasnu poruku javnosti da FK „Sloboda“ osuđuje te napade i sve vrste nasilja, ucjenjivanja i ostvarenja ličnih interesa koristeći se brendom našeg kluba!

FK “Sloboda” i ovoga puta kao što je to i dužnost osoba koje vode klub, staje u zaštitu svih naših uposlenika u svim strukturama kluba.

Sva dešavanja u vezi sa ovim slučajem biti će preusmjerena nadležnim organima kako bi klub mogao normlano nastaviti sa sa svojim radom.

:think:
TORBICOM IH NALA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 13 mar 2019, 11:33

wobly92 je napisao/la:
tareizo je napisao/la: e moj wobly ovog praljkana mogu i razumit al tebe ko navijaca slobode ne

i ako izhborite europu gdje cete je igrat ,mozda u ugljeviku jer tamo su vam braca nek vam je srecno
Mi ćemo igrat gdje nam se ćefne. Rentat tu zeničku rafineriju ako zatreba. Šta vi imate s tim, nemoj da platimo duplo da ćeliku ne daju da zaigra više tamo.
Rasparcajmo im stadion, vi odaberite sebi tribinu a nama 3 preostale, reflektore poslat na otoku za novog/starog premijerligasa
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 13 mar 2019, 15:38

Moze li ko ukratko, sta se ovo desava u Slobodi?
NK Široki Brijeg

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 mar 2019, 15:44

Svi se nadaju tom 4tom mjestu u ligi za evropu, kad kup osvoji sloga ili tosk :lol:

@evolve imas na pl prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 mar 2019, 19:33

Kad gledas prenos neke nase utakmice vecina igraca ni ne lici na profesionalne fudbalere

Osijek - Lokomotiva u odnosu na ovo danas izgleda kao El Classico
Don't believe the hype.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2019, 19:35

Rigoletto je napisao/la: Rasparcajmo im stadion, vi odaberite sebi tribinu a nama 3 preostale, reflektore poslat na otoku za novog/starog premijerligasa
osjecas li se majorizirano brato :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 mar 2019, 19:40

Evolve je napisao/la:Moze li ko ukratko, sta se ovo desava u Slobodi?
Ma uobicajeni brifing kod njih...Pa zar mislis da se nesto desava... :rol: :rol:
Ne može Predcjednik vitrina za pehare nakupovati,pa se malo ljute... :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.