Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
**** li vam mame svima bezobrazne.
Svaku ste temu pokvarili,gonite se u picku ljepe materine svi.
Napravi vam se tema vi opet kenjate,a i vi sto vodite forum fuj dno.
Radi tri klika pustate ova sranja,a izgubili ste more ljudinkoji bi normalno. pricali o nogometu.
Sad nek se slomi na meni pa banujte boli me ****.
Radi tri klika pustate ova sranja,a izgubili ste more ljudinkoji bi normalno. pricali o nogometu.
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj da spamas temuGradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.

-
- Kontakt:
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Mir sa tobom,dobri covjece..MakabiTuzla je napisao/la:Jel ovo dzuma, koji je ovo qrac?
Dzuma nije,jer danas je utorak,Dzuma je petkom,a ni qurac nije,nego forum.Da li imas potrebu za Dzumom,ili qurcem,kako da ti ugodimo pobogu...Ocigledno si jako dezorjentisan..Lezi spavati,sutra je novi dan.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Hej, jel znas da je poznata psihijatrijska bolnica Kreka preselila u Solinu. Ono Solinas, SolinaBrcanskamalta je napisao/la:Mir sa tobom,dobri covjece..MakabiTuzla je napisao/la:Jel ovo dzuma, koji je ovo qrac?
Dzuma nije,jer danas je utorak,Dzuma je petkom,a ni qurac nije,nego forum.Da li imas potrebu za Dzumom,ili qurcem,kako da ti ugodimo pobogu...Ocigledno si jako dezorjentisan..Lezi spavati,sutra je novi dan.

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Da naravno da znam,gledam je sa druge strane rijeke sa terase...Komsija mi radi kao psihijatar gore.Hoces da te preporucim,mozda ti pomogne.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Neka, cuvaj se ti komsije, zatrebace ti sigurnoBrcanskamalta je napisao/la:Da naravno da znam,gledam je sa druge strane rijeke sa terase...Komsija mi radi kao psihijatar gore.Hoces da te preporucim,mozda ti pomogne.

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
TAKO JE!!!GradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.
Umjesto da se ujedinimo svi da ćelika šutnemo na smetljište povijesti, ovdje se međusobno prepiremo.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa dolazimo u Subotu, izašao je raspored.wobly92 je napisao/la:TAKO JE!!!GradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.
Umjesto da se ujedinimo svi da ćelika šutnemo na smetljište povijesti, ovdje se međusobno prepiremo.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
On je iz sedme muslimanske.Lillard je napisao/la:Za tvoj mozak lijeka nema.AlfredNobel je napisao/la:Ništa Morto nije pogriješio, sve ispravno rečeno. Grotlo pacijenata, imbecila i degenerika su Pecara i Bijeli Brijeg. To što si se ovaj pronašao je njegova stvar, baš čudno otkud tolika mržnja prema njima hahahahahahahahh. Za Pecaru je jedini lijek C-4 ili neka ručna bombica i to je mjera.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Dramatičan apel iz Slobode: Bezbjednost igrača i trenera je ugrožena, zaštitite nas
Nakon odigrane premijerligaške utakmice između FK “Željezničar” i FK “Sloboda” na Tušnju, održan je sastanak stručnog štaba i igrača zbog pritiska i prijetnji kojim su izloženi u prethodnom periodu.
Nkon stastanka, oglasio se kapiten FK Sloboda Tuzla, Perica Ivetić čije obaraćanje prenosimo u nastavku:
“Dobro veče,Želim pozdraviti fudbalsku javnost Grada Tuzla i građane Tuzle. Moramo početi sa jednom tužnom viješću koja vlada u FK “Sloboda”. Moram reći da u gradu, gradu svih vjera i nacija, gradu koji spaja i zbližava, nažalost fudbaleri i treneri, posebno Zlatan Nalić, nisu sigurni. Molio bih sve strukture Grada Tuzla, gradonačelnika koji je uvijek bio uz nas i pomagao nam, smatram da će i sad. Pozivam policiju, tužilaštvo da ovu našu poruku, koju šaljemo u prijateljskom tonu, shvate ozbiljno i da stanu iza nas i da nam omoguće rad.
Želim da obavijestim navijače FK “Sloboda” da mi jako teško egzistiramo, da imamo razne prijetnje, ucjene i da jednostavno više ne možemo da trpimo, a to nema veze sa rezultatima. Mi trenutno dobro stojimo na tabeli i dobro igramo.
Molio bih da se svi uključe jer ovo nije mali problem. U 21. vijeku, gradu kao što je Tuzla je velika sramota. Mi svi fudbaleri smo iza našeg trenera i stojimo čvrsto. Biti ćemo odlučni i istrajni do kraja da istjeramo ovo, a to je bezbjednost svih nas i trenera našeg.
Pozdrav svim navijačima Slobode i tražimo da stanu svi iza nas, izjavio je kapiten FK “Sloboda” Tuzla, Perica Ivetić.
Ovom prilikom želimo da uputimo jasnu poruku javnosti da FK „Sloboda“ osuđuje te napade i sve vrste nasilja, ucjenjivanja i ostvarenja ličnih interesa koristeći se brendom našeg kluba!
FK “Sloboda” i ovoga puta kao što je to i dužnost osoba koje vode klub, staje u zaštitu svih naših uposlenika u svim strukturama kluba.
Sva dešavanja u vezi sa ovim slučajem biti će preusmjerena nadležnim organima kako bi klub mogao normlano nastaviti sa sa svojim radom.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Dokoljenko
- Kontakt:
Iveticu zasto ne kazes ko prijeti i fino da ga se izbaci iz skole!
Stop nasilju u skolama!
Stop nasilju u skolama!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Je li ovo opet neko ugrožen,majoriziran...????GradKamena2 je napisao/la:**** li vam mame svima bezobrazne.
Nisam u toku,ali vidim da se opasno ugrožavaju prava dominacije manjine nad vecinom...

TORBICOM IH NALAmiky_hz je napisao/la:Dramatičan apel iz Slobode: Bezbjednost igrača i trenera je ugrožena, zaštitite nas
Nakon odigrane premijerligaške utakmice između FK “Željezničar” i FK “Sloboda” na Tušnju, održan je sastanak stručnog štaba i igrača zbog pritiska i prijetnji kojim su izloženi u prethodnom periodu.
Nkon stastanka, oglasio se kapiten FK Sloboda Tuzla, Perica Ivetić čije obaraćanje prenosimo u nastavku:
“Dobro veče,Želim pozdraviti fudbalsku javnost Grada Tuzla i građane Tuzle. Moramo početi sa jednom tužnom viješću koja vlada u FK “Sloboda”. Moram reći da u gradu, gradu svih vjera i nacija, gradu koji spaja i zbližava, nažalost fudbaleri i treneri, posebno Zlatan Nalić, nisu sigurni. Molio bih sve strukture Grada Tuzla, gradonačelnika koji je uvijek bio uz nas i pomagao nam, smatram da će i sad. Pozivam policiju, tužilaštvo da ovu našu poruku, koju šaljemo u prijateljskom tonu, shvate ozbiljno i da stanu iza nas i da nam omoguće rad.
Želim da obavijestim navijače FK “Sloboda” da mi jako teško egzistiramo, da imamo razne prijetnje, ucjene i da jednostavno više ne možemo da trpimo, a to nema veze sa rezultatima. Mi trenutno dobro stojimo na tabeli i dobro igramo.
Molio bih da se svi uključe jer ovo nije mali problem. U 21. vijeku, gradu kao što je Tuzla je velika sramota. Mi svi fudbaleri smo iza našeg trenera i stojimo čvrsto. Biti ćemo odlučni i istrajni do kraja da istjeramo ovo, a to je bezbjednost svih nas i trenera našeg.
Pozdrav svim navijačima Slobode i tražimo da stanu svi iza nas, izjavio je kapiten FK “Sloboda” Tuzla, Perica Ivetić.
Ovom prilikom želimo da uputimo jasnu poruku javnosti da FK „Sloboda“ osuđuje te napade i sve vrste nasilja, ucjenjivanja i ostvarenja ličnih interesa koristeći se brendom našeg kluba!
FK “Sloboda” i ovoga puta kao što je to i dužnost osoba koje vode klub, staje u zaštitu svih naših uposlenika u svim strukturama kluba.
Sva dešavanja u vezi sa ovim slučajem biti će preusmjerena nadležnim organima kako bi klub mogao normlano nastaviti sa sa svojim radom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Rasparcajmo im stadion, vi odaberite sebi tribinu a nama 3 preostale, reflektore poslat na otoku za novog/starog premijerligasawobly92 je napisao/la:Mi ćemo igrat gdje nam se ćefne. Rentat tu zeničku rafineriju ako zatreba. Šta vi imate s tim, nemoj da platimo duplo da ćeliku ne daju da zaigra više tamo.tareizo je napisao/la: e moj wobly ovog praljkana mogu i razumit al tebe ko navijaca slobode ne
i ako izhborite europu gdje cete je igrat ,mozda u ugljeviku jer tamo su vam braca nek vam je srecno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Evolve
- Kontakt:
Svi se nadaju tom 4tom mjestu u ligi za evropu, kad kup osvoji sloga ili tosk 
@evolve imas na pl prepucavanja

@evolve imas na pl prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad gledas prenos neke nase utakmice vecina igraca ni ne lici na profesionalne fudbalere
Osijek - Lokomotiva u odnosu na ovo danas izgleda kao El Classico
Osijek - Lokomotiva u odnosu na ovo danas izgleda kao El Classico
Don't believe the hype.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
osjecas li se majorizirano bratoRigoletto je napisao/la: Rasparcajmo im stadion, vi odaberite sebi tribinu a nama 3 preostale, reflektore poslat na otoku za novog/starog premijerligasa

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma uobicajeni brifing kod njih...Pa zar mislis da se nesto desava...Evolve je napisao/la:Moze li ko ukratko, sta se ovo desava u Slobodi?

Ne može Predcjednik vitrina za pehare nakupovati,pa se malo ljute...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.