Kaunas je napisao/la:eh onda oces li pomoć da ti dam br. na pm da me trznesQUARTERBACK je napisao/la:@kaunas ja necu spavati citavu noc 100%
Ostavi broj ovdje da te svi trzamo

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kaunas je napisao/la:eh onda oces li pomoć da ti dam br. na pm da me trznesQUARTERBACK je napisao/la:@kaunas ja necu spavati citavu noc 100%
fazon je sto ne znas kad ce krenut mecEvolution87 je napisao/la:Jeste vi culi za alarm?
treba da me neko trzne ujutroBanderas1 je napisao/la:šta treba ?Evolution87 je napisao/la:taj samKaunas je napisao/la:ko će ovdje 100% čekati Damira, treba mii neko ko sigurno neće zaspati i na koga se mogu osloniti
To ti je rijesen problem. Idi lezi odmah ako hocesKaunas je napisao/la:treba da me neko trzne ujutroBanderas1 je napisao/la:šta treba ?Evolution87 je napisao/la: taj sam![]()
Udalji telefon malo, gdje ne mozes da dokucis, onda ces morati ustati da ugasis, i u tom se razbudis.Kaunas je napisao/la:meni nista ne igra ulogu ako navijem alarm, ja to nekako nesvjesno ugasim i nastavim sa spavanjem
prije ce se on sam ugasit nego sto cu ja ustat i ugasit' gaUltraSA je napisao/la:Udalji telefon malo, gdje ne mozes da dokucis, onda ces morati ustati da ugasis, i u tom se razbudis.Kaunas je napisao/la:meni nista ne igra ulogu ako navijem alarm, ja to nekako nesvjesno ugasim i nastavim sa spavanjem
Ma podesis da zvoni svake 2-3 minute nakon sto se alarm ugasi, valjda nisi imun i na toKaunas je napisao/la:prije ce se on sam ugasit nego sto cu ja ustat i ugasit' gaUltraSA je napisao/la:Udalji telefon malo, gdje ne mozes da dokucis, onda ces morati ustati da ugasis, i u tom se razbudis.Kaunas je napisao/la:meni nista ne igra ulogu ako navijem alarm, ja to nekako nesvjesno ugasim i nastavim sa spavanjem![]()
I ja cu ustat u pola 4 a bgm nemam ni kredita, ne znam kad sam zadnju put napunioSheyi je napisao/la:
@Unofficialpage ako ces biti budan da ti dam broj pa me trzni ako pocne prije pola 4
u 3:45 sam navio alarm
UltraSA je napisao/la:Ako ima koja djevojka da je treba probuditi, broj moze poslati meni na pp![]()
kad smo vec krenuli sa brojevima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.