Sport i TV
Re: Sport i TV
A znači ja sam kriv za loš internet, morat ću poslati mail da se izvinem ljudima u telekomu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahahahaha aj sta frajer napisa dragi allahu ti si kader
Ko je nama kriv što na Telemachu imamo velike brzine? Ne bi mijenjao ovaj internet ni za besplatan najveći paket interneta na bh telecomu.
Ne može. Mora i tv.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 maj 2022, 07:01sad ne znam jel moguce imati samo telemachov internet na prikljucku.. to bi onda bila banja
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:

lopovluk..messilla je napisao/la: ↑16 maj 2022, 18:04Ne može. Mora i tv.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 maj 2022, 07:01sad ne znam jel moguce imati samo telemachov internet na prikljucku.. to bi onda bila banja
hardene gledam datoo 22dolara 12 mjeseci, htio da uzmem i nesto mi nece da prodje kartica direktno, a nema opcije da izaberem da ide preko paypala sto mi je cudno bas jer sam prosli put preko paypala sve platio siguran sam znas li ti sta bi moglo biti
Jel na Aliexpressu ili?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 maj 2022, 00:29hardene gledam datoo 22dolara 12 mjeseci, htio da uzmem i nesto mi nece da prodje kartica direktno, a nema opcije da izaberem da ide preko paypala sto mi je cudno bas jer sam prosli put preko paypala sve platio siguran sam znas li ti sta bi moglo biti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Novo live javljanje iz bunara, arena tv retarda.
Kemal Balukovic 1968.level
Kemal Balukovic 1968.level
Ima Mario Glavan na AS1 hr koji je dosta tiši tkd opcija ima.
Zvuk je poprilično čist, čak je meni dosta jače ovako gledati tekmu kad zagrme i oni i tribine.
Zvuk je poprilično čist, čak je meni dosta jače ovako gledati tekmu kad zagrme i oni i tribine.
YEBEM TE lištico!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne, na onoj stranici usevq preko koje sam uzeo i prvi put ne znam sto nece isto ko da su iskljucili opciju visa kartice ili paypala.. kad si ti zadnji put kupovao datooharden je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:30Jel na Aliexpressu ili?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 maj 2022, 00:29hardene gledam datoo 22dolara 12 mjeseci, htio da uzmem i nesto mi nece da prodje kartica direktno, a nema opcije da izaberem da ide preko paypala sto mi je cudno bas jer sam prosli put preko paypala sve platio siguran sam znas li ti sta bi moglo biti

Ko ima Telemach, na njemačkom RTL-u ima prenos finala Frankfut-Rangers. Na hrvatskom RTL-u također ima, ali je zatamnjeno.
Ne znam jesu li cigani zaboravili zatamniti ovaj njemački ili to ne mogu.
Ne znam jesu li cigani zaboravili zatamniti ovaj njemački ili to ne mogu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako misliš? RTL 2 HR tačnije, nije kec

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ja, provjerio sam pa editovao, bio si brži

Bitno je da za BiH TV Arena Sport ima ekskluzivna prava, vi se možete snaći večeras ali ne i za LP

Svilar i Minja baš odličan duo i fakat poseban doživljaj ovako.
YEBEM TE lištico!
Sta bolan poseban dozivljaj?
Da krci poseban dozivljaj?
Jbt koji debili ne znaju nastimat zvuk u pm.
Pa bht1 je radio bolje live prenose prije 15 godina.
Da krci poseban dozivljaj?
Jbt koji debili ne znaju nastimat zvuk u pm.
Pa bht1 je radio bolje live prenose prije 15 godina.
Evo i na ovom njemačkom RTL-u kasni zvuk komentatora, i to par sekundi sigurno, Arena je još i dobra

Bolje gledati koridu u Čevljanovićima na IzvornojTV nego live prenos na BunarsportTV. Vjerovatno najgora medijska kuća Evrope po tom pitanju.
Meni na njemačkom RTLu ne kasni ništa.
Meni na njemačkom RTLu ne kasni ništa.
41:34
Ljudima ton ne valja svaki treci dan i ovaj ser.e kako je to poseban dozivljaj
ja sam svakakvih botova vidio al ovo je posebna sorta pacenika.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel te stid to reci nakon 187. bana? Koji si ti druze pacenik, ja stvarno ne vjerujem svojim ocima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.