Safet Sušić - Pape

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jun 2011, 20:12

Adinjo je napisao/la:
chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu :(

E moj cicak, ti ono nazivas igrom :?:
Ljudi su nas bili stisli u Zenici na kraju, nismo mogli prnut kako treba, i to jos s igracem manje.

Cuj, Belgija bila puno jaca od ove Rumunije, ja ne znam sta pojedini umisljaju, da je ova Rumunija maciji kasalj. Njihova igra nama nikad i nikako ne lezi, pa eto i ovaka "slaba" kakva je danas.
Ova Rumunija na papiru je ispodprosjecna reprezentacija,pa jedino sto zaista nesto vrijedi u njihovome timu su bekovi,i Rat i Sapunaru su igracine,a ostalo-Mutu,koji nije ni sjena onog Mutua u najbolje doba,Marica koji ni u prosjecnome ligasu Stuttgartu ne moze da se izbori da bude standardan u 11,te Torje koji vazi za velikoga talenta..
Pa Dzeko sam vrijedi ko cijeli vezni red i napad Rumunije zajedno..
A Belgija je protiv nas igrala sa igracima poput Vermaelana,Kompanya,,Fellainia,Witsela,Defoura,Hazarda,Dembela..
Sve odreda odlicni igraci,takvih je u timu Rumunije puno manje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 20:15

Ma to je diverzija FIFE i UEFE.Sram ih bilo,stavljati jednu Rumuniju u drugi sesir.A onakvu Belgiju u treci ili cetvrti sesir.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 jun 2011, 20:20

harishp je napisao/la:Ma to je diverzija FIFE i UEFE.Sram ih bilo,stavljati jednu Rumuniju u drugi sesir.A onakvu Belgiju u treci ili cetvrti sesir.
Jakosne skupine za ždrijeb kvalifikacija za SP 2014. godine:

1. skupina: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka

2. skupina: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska

3. skupina: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bugarska

4. skupina: Litva, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska

5. skupina: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Cipar, Azerbajdžan, Wales

6. skupina: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 06 jun 2011, 20:22

70% igraca Rumuna dolazi iz njihovog prvenstva,pa sada neka mi neko kaze pa sta hoces znas ti kako je njihovo prvenstvo jako,pa mislim dajte se uozbiljite. Nego mi odosmo od teme,ufatio sam se poredjenja dvije reprezentacije cisto da vidimo NAS kvalitet sada i nekada,priznali ili ne prosle kvalifikacije smo na nesto licili sada ni nasta,to je ono sto sam zelio da kazem,ponavljam cija je krivica trenera ili igraca ne znam ali znam ko u takvim slucajevima bi trebao da preuzme krivicu.
...nisu mogli da te ugase!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 20:22

ZOI84 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma to je diverzija FIFE i UEFE.Sram ih bilo,stavljati jednu Rumuniju u drugi sesir.A onakvu Belgiju u treci ili cetvrti sesir.

1. skupina: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka

2. skupina: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska

3. skupina: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bugarska

4. skupina: Litva, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska

5. skupina: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Cipar, Azerbajdžan, Wales

6. skupina: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino
Drage oci moje, pisemo o ''jakosnim sesircima'' u trenutku kad su se grupe ''schlagale''.
Nije to trilogija ''povratka u buducnost''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jun 2011, 20:23

Po njihovim ljestvicama Slovenija je bolja od Francuske..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 20:27

kad se pogledaju imena i tko ih trenutno trenira(o) rumunija nikad gora. osim par solidni igraca koji igraju u inostranstvu ostalo je manje-vise cisti prosjek iz rumunske lige. usporedivati trenutno belgiju(koja je u subotu nadigrala tursku i koja je na pragu baraza za EP) i rumuniju je smjesno
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 06 jun 2011, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 jun 2011, 20:27

Dobro je Barba rekao. "Prvaci smo u dizanju euforije"
Evo u dva-tri posta ovdje na forumu, glatko smo bacili Rumune i Belgijance ispod nas.
Pa pobogu ljudi, sta smo to onda mi, kad su ovi ispodprosjeka?????
Nemamo niti jedno prvenstvo iza nas, kvalifikacije su nam plafon.
Sad imamo jednog igraca koji eto nesto vrijedi, i odma nema niko jaci od nas. Ma nema, vrh vrhova smo, strah i trepet za sve ostale repke :lol: . Da covjek bolje ne znam, ovdje kad procita neke postove, pomislio bi brat, bratu da smo tu negdje sa brazilcima rame uz rame. Tuzno!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 20:31

STEVIE je napisao/la:kad se pogledaju imena i tko ih trenutno trenira(o) rumunija nikad gora. osim par solidni igraca koji igraju u inostranstvu ostalo je manje-vise cisti prosjek iz rumunske lige. usporedivati trenutno belgiju(koja je u subotu nadigrala tursku i koja je na pragu baraza za EP) i rumuniju je smjesno
Tursku je i Azerbejdzan nadigrao u tim kvalifikacijama,da li smo mi njih u onim. :roll:
A njihov selektor godisnja plata 5 miliona eura,godisnja plata nasem selektoru iznosi 75.000.Za nijansu manje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 jun 2011, 20:33

ZOI84 je napisao/la:

jakosne skupine za zrijeb ce biti odredjene prema julskom izdnju fifine rangliste... im puno prijateljskih i kvalifikacijskih utkmica koje ce uc' u obracun bodava, tako da ovaj popis moze bit' znacajnije izmijenjen pogotovo kad se radi o ovim repkama koje su na prijelazu izmedju jakosnih grupa.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jun 2011, 20:34

Crna Gora sigurnim korakom ide prema Euru,Srbija i Hrvatska su manje-vise standardni na velikim takmicenjima,Slovenija je i do sada bila uspjesna,a tek ova generacija sa Ilicicem,Matavzem,Bacinovicem ce da rastura,tako da na kraju mi ostasmo najgori skupa sa Makedoncima.
Zalio sam sto igraci poput Bolica,Barbareza nisu nikada nastupili na velikome takmicenju,izgleda da cu zaliti i zbog Hasagica i Spahica :(
Godine brzo prolaze,svi napreduju,samo mi nazadujemo :(

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 20:41

@harishp: ne treba traziti ispriku za sve, svak ce se valjda sloziti da smo trebali barem bod izvuci tamo u bukurestu kad bi sve islo po planu. pogotovo kao sto sam rekao kad se uzme u obzir da su rumuni nikad gori. al' posto su nasi igraci to sabotirali skroz, realnost je malkice drugacija..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 jun 2011, 20:44

Dylan Dog je napisao/la:Crna Gora sigurnim korakom ide prema Euru,Srbija i Hrvatska su manje-vise standardni na velikim takmicenjima,Slovenija je i do sada bila uspjesna,a tek ova generacija sa Ilicicem,Matavzem,Bacinovicem ce da rastura,tako da na kraju mi ostasmo najgori skupa sa Makedoncima.
Zalio sam sto igraci poput Bolica,Barbareza nisu nikada nastupili na velikome takmicenju,izgleda da cu zaliti i zbog Hasagica i Spahica :(
I aBd dobijemo Crnu Goru ili Sloveniju u barazu i pobijedimo ih. Sta onda? Cuj Crnogorci bolji :lol: :lol: Uvijek volimo svoje potcjenjivat' a druge dizati u nebesa. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 20:45

STEVIE je napisao/la:@harishp: ne treba traziti ispriku za sve, svak ce se valjda sloziti da smo trebali barem bod izvuci tamo u bukurestu kad bi sve islo po planu. pogotovo kao sto sam rekao kad se uzme u obzir da su rumuni nikad gori. al' posto su nasi igraci to sabotirali skroz, realnost je malkice drugacija..
Ja se ne slazem sa pricom sabotiranja.Jednostavno takav nam je mentalitet da vazda navucemo usrani gace kraj potoka.
To nam ni Felix ili Mourinho nebi promjenili a kamoli neki drugi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 06 jun 2011, 20:45

STEVIE je napisao/la:kad se pogledaju imena i tko ih trenutno trenira(o) rumunija nikad gora. osim par solidni igraca koji igraju u inostranstvu ostalo je manje-vise cisti prosjek iz rumunske lige. usporedivati trenutno belgiju(koja je u subotu nadigrala tursku i koja je na pragu baraza za EP) i rumuniju je smjesno
Niko nije usporedjivao trenutnu Belgiju sa Rumunijom, ali je Belgija iz onih kvalifikacija bila losija nego sada Rumunija.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2011, 20:46

BegAx je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Crna Gora sigurnim korakom ide prema Euru,Srbija i Hrvatska su manje-vise standardni na velikim takmicenjima,Slovenija je i do sada bila uspjesna,a tek ova generacija sa Ilicicem,Matavzem,Bacinovicem ce da rastura,tako da na kraju mi ostasmo najgori skupa sa Makedoncima.
I aBd dobijemo Crnu Goru ili Sloveniju u barazu i pobijedimo ih. Sta onda? Cuj Crnogorci bolji :lol: :lol: Uvijek volimo svoje potcjenjivat' a druge dizati u nebesa. :roll:
MA nisu crnogorci bolji, ali fakat odlicno igraju. Gledao sam ih malo protiv Bugarske, pogodili su i precku i stativu prije gola. Eto izjednacili su im. I to bez Jovetica igraju, koji je najveci talenat Balkana. Barem je bio prije povrede. Bore se ko ludi, i imaju onu dobru atmosferu sto smo mi imali u proslim kvalifikacijama. Ali mislim da ce sad dosta past, idu u goste Svicarskoj i dolazi im Engleska. Ali svaka im cast, za kratko vrijeme su napravili dobru repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 jun 2011, 20:47

Cartman je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
MA nisu crnogorci bolji, ali fakat odlicno igraju. Gledao sam ih malo protiv Bugarske, pogodili su i precku i stativu prije gola. Eto izjednacili su im. I to bez Jovetica igraju, koji je najveci talenat Balkana. Barem je bio prije povrede. Bore se ko ludi, i imaju onu dobru atmosferu sto smo mi imali u proslim kvalifikacijama. Ali mislim da ce sad dosta past, idu u goste Svicarskoj i dolazi im Engleska. Ali svaka im cast, za kratko vrijeme su napravili dobru repku.
Dvije kljucne stvari!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jun 2011, 20:48

BegAx je napisao/la:
Mi ako ne dobijemo Albaniju necemo ni vidjeti tog baraza,tako da smo na ivici ponora,Crna Gora je u puno boljoj situaciji,a naravno da ne mislim da su bolji od nas,ne mislim ja ni za Rumuniju da su bolji od nas pa nas nakantase da valja,onakvo silovanje nisam gledao jos od utamice Hapoel-Zeljeznicar,i dakako da sam "malcice"izgubio povjerenje u ovaj tim.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 20:50

harishp je napisao/la: Ja se ne slazem sa pricom sabotiranja.Jednostavno takav nam je mentalitet da vazda navucemo usrani gace kraj potoka.
ima i tog sto se tice naseg balkanskog mentaliteta, al' po mom misljenju igraci su vec drugi put(francuska prvi) ostavili safeta na cijedilu u bukurestu.
Bilal je napisao/la: Nije toliko ni mentalitet koliko neprofesionalnost. Ovakve nam se utakmice vazda desavaju posle prvenstvene pauze.
A kod nas, osim par pojedinaca, niko ne zna sta je individualni trening. To se pusti ko tikva niz vodu, cim im zavrsi prvenstvo i onda dodju na okupljanje nikakvi. ;)
kod nas je brate ama bas sve moguce, naravno u negativnom smislu. al' opet cu reci ovo sto ovi igrace rade safetu direktno ili indirektno i kako se ponasaju je stvarno bezobrazno
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 06 jun 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 06 jun 2011, 20:51

harishp je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:@harishp: ne treba traziti ispriku za sve, svak ce se valjda sloziti da smo trebali barem bod izvuci tamo u bukurestu kad bi sve islo po planu. pogotovo kao sto sam rekao kad se uzme u obzir da su rumuni nikad gori. al' posto su nasi igraci to sabotirali skroz, realnost je malkice drugacija..
Ja se ne slazem sa pricom sabotiranja.Jednostavno takav nam je mentalitet da vazda navucemo usrani gace kraj potoka.
Nije toliko ni mentalitet koliko neprofesionalnost. Ovakve nam se utakmice vazda desavaju posle prvenstvene pauze.
A kod nas, osim par pojedinaca, niko ne zna sta je individualni trening. To se pusti ko tikva niz vodu, cim im zavrsi prvenstvo i onda dodju na okupljanje nikakvi. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.