FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze iskreno pitanje za navijace fk sarajeva? Ali da mi iskreno odgovorite. Jel mislite da su realno bolji uslovi recimo terena u Hrasnici nego onaj kamp u zenici na koji su potroseni milioni i koji je napravljen ISKLJUCIVO zbog reprezentacije? Jel mislite da to nije politika glavnog grada da im se bude sto blize? Hajd onako iskreno, recite zar nije to totalna besmislica, da ne spominjem to bojkotovanje bilinog pa pravac kosevo i slicno, malo je to glupo skroz da se sve mora vrtjeti oko sarajeva.
@gamefks
Cijena sarajevskih igraca je oko 7 miliona eura dok je drugi zeljo sa oko 5M otprilike dok celik ima recimo oko 3.5M i tako dalje, dakle vidis stanje. To sto neko ne smatra nekog za najboljeg to je jedno, a realnost je nesto drugo.
@pitic
Ja sam inace iz sarajeva ako te zanima porijeklom, i moji su svi iz sarajeva vjerovatno i duze nego tvoji pradjedovi ali to je sad manje bitno. Ja kazem da je to realnost iako mi ne vjerujes ali sarajevo mi je vrlo drag tim samo sto ja glasam prvenstveno za fudbal pa onda za timove govorim.
@collector
Nemoj bit bukvalan. Govorio sam vecinski, logicno da nije u21 tim, ali od 26 igraca, 13 igraca ima 21 i manje godina, dok ti je "as" u rukavu vidio si igrac od 19godina koji je usao i protiv sarajeva, dakle i sramota je ne pobjediti takav tim sa 2-3 gola razlike realno.
@gamefks
Cijena sarajevskih igraca je oko 7 miliona eura dok je drugi zeljo sa oko 5M otprilike dok celik ima recimo oko 3.5M i tako dalje, dakle vidis stanje. To sto neko ne smatra nekog za najboljeg to je jedno, a realnost je nesto drugo.
@pitic
Ja sam inace iz sarajeva ako te zanima porijeklom, i moji su svi iz sarajeva vjerovatno i duze nego tvoji pradjedovi ali to je sad manje bitno. Ja kazem da je to realnost iako mi ne vjerujes ali sarajevo mi je vrlo drag tim samo sto ja glasam prvenstveno za fudbal pa onda za timove govorim.
@collector
Nemoj bit bukvalan. Govorio sam vecinski, logicno da nije u21 tim, ali od 26 igraca, 13 igraca ima 21 i manje godina, dok ti je "as" u rukavu vidio si igrac od 19godina koji je usao i protiv sarajeva, dakle i sramota je ne pobjediti takav tim sa 2-3 gola razlike realno.
Zadnja izmjena: DeeWa, dana/u 17 maj 2014, 13:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Naravno kad se pravio trening kamp u Zenici da se tamo i trebaju pripremati, *ebala ih Hrasnica realno nidje veze
Kao prvo zaboli me racku odakle si ti i odakle su tvoji, džaba ti kada si provjerena papčina vidi se po pisanju. Ovo nije tema reprezentacije imaš temu repke pa tamo teorije zavjere piši. Rekao sam ti već i ponavljam opet sve smo naštimali u svoju korist ne može nam niko ništa toliko smo jaki i veliki i takav lobi i pare imamo da radimo šta hoćemo. Ostalima kojima se to ne sviđa neka riknu od muke i neka cijepaju svoje testi.e. Šta ćemo može nam se.DeeWa je napisao/la:Moze iskreno pitanje za navijace fk sarajeva? Ali da mi iskreno odgovorite. Jel mislite da su realno bolji uslovi recimo terena u Hrasnici nego onaj kamp u zenici na koji su potroseni milioni i koji je napravljen ISKLJUCIVO zbog reprezentacije? Jel mislite da to nije politika glavnog grada da im se bude sto blize? Hajd onako iskreno, recite zar nije to totalna besmislica, da ne spominjem to bojkotovanje bilinog pa pravac kosevo i slicno, malo je to glupo skroz da se sve mora vrtjeti oko sarajeva.
@gamefks
Prosjecna cijena sarajevskih igraca je oko 250.000 eura dok je drugi zeljo sa tek 160.000 otprilike dok celik ima recimo oko 130.000 i tako dalje, dakle skoro duplo od vecine. To sto neko ne smatra nekog za najboljeg to je jedno, a realnost je nesto drugo.
@pitic
@collector

SRETAN BROJ - 1725
I onda sam ja papcina? haha Okay sretno sarajevu i aBd da ode u grupnu fazu evropa lige 

Joj ti gledas prema transfermarktu , eno Vusljanin prema TRNFMkTu vrijedu oko pola miliona nidje veze . A sto drugi imaju kompex glavog grada nek lijece negdje drugoDeeWa je napisao/la:Moze iskreno pitanje za navijace fk sarajeva? Ali da mi iskreno odgovorite. Jel mislite da su realno bolji uslovi recimo terena u Hrasnici nego onaj kamp u zenici na koji su potroseni milioni i koji je napravljen ISKLJUCIVO zbog reprezentacije? Jel mislite da to nije politika glavnog grada da im se bude sto blize? Hajd onako iskreno, recite zar nije to totalna besmislica, da ne spominjem to bojkotovanje bilinog pa pravac kosevo i slicno, malo je to glupo skroz da se sve mora vrtjeti oko sarajeva.
@gamefks
@pitic
@collector
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ljudi naucite se normalnom dijalogu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izgleda kada hoćeš i možeš normalnu rečenicu sastaviti samo se potrudi.DeeWa je napisao/la:I onda sam ja papcina? haha Okay sretno sarajevu i aBd da ode u grupnu fazu evropa lige
SRETAN BROJ - 1725
Vala kad ti neko dodje na temu pa provocira nema normalnog dijaloga visehilmo je napisao/la:Ljudi naucite se normalnom dijalogu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ti makar posteno kazes, a ostali ili kuliranju ili je u pitanju zavjera protiv glavnog grada jer da prostis mi hocemo da se ide na kamp u zenici u koji se ulozilo milione ccc kako nas nije sram.aS_Roma je napisao/la:Naravno kad se pravio trening kamp u Zenici da se tamo i trebaju pripremati, *ebala ih Hrasnica realno nidje veze
Kad vide oni sto su nam pomogli da se napravi taj kamp kako ga koristimo, nece nam vise nikada pomoci ni u cemu.
@pitic
E moj ti, da uporedimo tvoje i moje skolovanje i kvalifikacije iznenadio bi se, ali nekima nije cilj vrijedjati ko tebi. To sto cu te uvrijediti nece mi promijeniti zivot a ni tebi, zato bolje ako neces pricati o sportu nemoj ni komentarisati

Takvima kao tebi ne bi ruku pružio, a ne upoređivao svoje diplome. Džaba ti sve kvalifikacije kada si ljubomorno bolestan na Sarajevo, a to želiš prikriti kroz neku tihu seljačku kulturu. Kažem ti zašto si došao na ovu temu da razglabaš o reprezentaciji? Imaš temu repke pa tamo opleti koliko hoćeš o tim temama. Uživaj u igri Sarajeva kada dođe Utorak u 19:45h.DeeWa je napisao/la:Ti makar posteno kazes, a ostali ili kuliranju ili je u pitanju zavjera protiv glavnog grada jer da prostis mi hocemo da se ide na kamp u zenici u koji se ulozilo milione ccc kako nas nije sram.aS_Roma je napisao/la:Naravno kad se pravio trening kamp u Zenici da se tamo i trebaju pripremati, *ebala ih Hrasnica realno nidje veze
Kad vide oni sto su nam pomogli da se napravi taj kamp kako ga koristimo, nece nam vise nikada pomoci ni u cemu.
@pitic
E moj ti, da uporedimo tvoje i moje skolovanje i kvalifikacije iznenadio bi se, ali nekima nije cilj vrijedjati ko tebi. To sto cu te uvrijediti nece mi promijeniti zivot a ni tebi, zato bolje ako neces pricati o sportu nemoj ni komentarisati
SRETAN BROJ - 1725
Vidi se ko je koliko isfrustriran cim imas potrebu da mi odgovoris ovdje na svaku moju poruku i to sa vrijedjanjem dok ja tebe nisam niti jednom uvrijedio.
Naravno da cu uzivati i gledati bosanske galaktikose kako i iduce sezone igraju ovakvim tempom
Naravno da cu uzivati i gledati bosanske galaktikose kako i iduce sezone igraju ovakvim tempom

-
- Kontakt:
Kako si beskrajno glup @Deewa. Tekmu smo riješili već u Zenici sa 0-2. Jel to kontaš da na Koševu možemo izgubiti sa 0-3....a da ni jedan ne zabijemo.
...aaaaaaa idiotaaaa
...aaaaaaa idiotaaaa
Samo jos da kaze da je Kosevo ukleto za repku i to je to.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
- Kontakt:
ovaj se stvrano nada necemu
sljedece sezone sve ispod trice njima ce biti neuspjeh,gledaj svoju avliju rasformirace ti se klub uskoro,ako vam lopovi ostanu

A fakat zasto to pitanje u vezi reprezentacije postavljas ovdje? Kojom logikom?
Ja da se pitam izgradili bi i pistu pored Zenice da se tamo spustaju kad dolaze na okupljanje, da se nikako ne pojavljuju u Sarajevu.
Ja da se pitam izgradili bi i pistu pored Zenice da se tamo spustaju kad dolaze na okupljanje, da se nikako ne pojavljuju u Sarajevu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
zalutao,nemojte mu zamjeriti.bv071 je napisao/la:A fakat zasto to pitanje u vezi reprezentacije postavljas ovdje? Kojom logikom?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
opaaaaaa, moglo bi se doci ako Bog da inšAllahHead je napisao/la:Utorak 19:45 novi termin

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
DOBAR TERMIN, LEĆI ČELIK KO PAKETIĆQUARESMA 18<<< je napisao/la:opaaaaaa, moglo bi se doci ako Bog da inšAllahHead je napisao/la:Utorak 19:45 novi termin
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
I bolje sto je iduce sedmice dok se ova situacija smiri, nebi valjalo nikako da se je veceras odigrao susret.
Termin je i vise nego dobar svi na kosevo ocekujem drama raje.

Termin je i vise nego dobar svi na kosevo ocekujem drama raje.

04.10.2009 !!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Treba dobro medijski popratit ovo oko ulaznica i donacije da sto vise raje dodje.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Mahalac7, mire971, PapakIzSa, skoJaa, Tracy3McGrady i 38 gostiju.