Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Laparanoia je napisao/la:Dijamantu kak bi rekao Marijannn

Ma kakav Dzeko, intervencija Howarda je tragikomicna, poceo se baca, kada lopta usla u gol, a koja je putovala ekstremno sporo.
-
- Kontakt:
Bit ce da je Howard ipak pustio gol,svi se udruzili protiv tvog kluba paradajzuuuuParadajz je napisao/la:Ma kakav Dzeko, intervencija Howarda je tragikomicna, poceo se baca, kada lopta usla u gol, a koja je putovala ekstremno sporo.
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Jbg, stvarno steta...
Najvise mi zao Dzerarda.
Najvise mi zao Dzerarda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ovaj ne odustaje. 

-
- Kontakt:
I meni puca jedan misic za Gerrardom malo je rec,al nije srce
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Danas ti je United igrao u 16:00 pa se prebaci na tu temu, ili si svu svoju pažnju usmjerio ka utakmici Everton - City?Laparanoia je napisao/la:I meni puca jedan misic za Gerrardom malo je rec,al nije srce

jel moguce da je neko ovako naporan 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bilo se je lijepo nadati 36.kola a ovog ce vjerovatno banovati jer mu je dupli acc 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Steta za Liverpool ali ima jos 2 kola mozda vam West Ham,da se vrati City-u za pretprolsu sezonu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dobro, ostaje jos sansa da dobijemo Palaca i Newcastle sa po 7-8 razlike. 

Nad nama nebo ima da gori!
Nikad bolja sansa za titulu ce (najvjerovatnije) ostati neiskorištena. Iako sam i vise nego zadovoljan povratkom u LPa i dopadljivim fudbalom, ostati bez naslova prvaka u ovakvoj sezoni (jos ako to bude zbog gol-razlike) je stvarno tuga.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- reds_forever
- Kontakt:
Dzeko mrzim te
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bez obzira na sve ja sam 90% ubjedjen da Liverpool uzima titulu na kraju,zivi bili pa vidjeli,danas Barkley ginuo na terenu ,mora da ima nekog u porodici da navija za LFC,pa mu naredili
Aston Vila mora i hoce uzeti bodove ovim plasticarima

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Na nama je da dobijemo do kraja obje utakmice ( koliko god se mogne ) .Ja imam jos nade da ce West Ham ili Aston Villa makar do boda protiv Citija iako im nista ne znaci ali nama bi .Za sljedecu sezonu moramo kupiti nekoliko igrača na ljeto jer smo realno od ove 3 ekipe u vrhu najslabija. Najvažnije je da ce se sljedece sezone , napokon ćuti himna Lige Šampiona 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ne bi bilo prvi put..Rolex312 je napisao/la:Dobro, ostaje jos sansa da dobijemo Palaca i Newcastle sa po 7-8 razlike.

- BeyKopites
- Kontakt:
Paranoja ja te žalim dječače, ozbiljno...
Ti imaš nekih ozbiljnih psihičkih poremećaja
Jbg. Everton se borio reda radi, vidjelo se da ih boli taKi za ovom utakmicom, pa primili su 3 gola iz 3 šanse Citya

Ti imaš nekih ozbiljnih psihičkih poremećaja

Jbg. Everton se borio reda radi, vidjelo se da ih boli taKi za ovom utakmicom, pa primili su 3 gola iz 3 šanse Citya

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najvise motiva je imao Howard, to se vidjelo.
Postavljanje na sredinu kod prvog gola Aguera, a ne pokrivanje prve stative i onaj refleks mrtvog Brus Lija kod drugog gola su pobijedili.
Postavljanje na sredinu kod prvog gola Aguera, a ne pokrivanje prve stative i onaj refleks mrtvog Brus Lija kod drugog gola su pobijedili.
možda se vrati City-u za onu titulu protiv QPR-a pa vidimo obrnut scenarij.....ko će ga znat'
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.