ako ništa, to me je od njegovih riječi malo popravilo, mada je i meni kao vamaeliminator je napisao/la:Buki: nisu ga mogli cetnici srusit pa nece ni snijeg
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
svakako cemo praviti novu tribinu...radi toga namjerno niko nije htio da ocisti iako je naredba iz civilne zastite vec 5 dana da se ocisti snijeg sa krovova...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kao da sam naslutio,baksuzGrbavica moj zivot je napisao/la:Kakvo je stanje one krovne konstrukcije na Grbavici ?

svoj ti pos'o !
Nakon ovog danas, sve više mislim da će se početi sa gradnjom zapada što prije.
DRUG NEBI TI PUNCA
- nookey
- Kontakt:
Ma i ja cijelu sedmicu prolazim trolom i gledam sjevernu tribinu drži li i kontam samo da ne propadneGrbavica moj zivot je napisao/la:Kao da sam naslutio,baksuzGrbavica moj zivot je napisao/la:Kakvo je stanje one krovne konstrukcije na Grbavici ?

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
nisi ti uopste baksuz...samo razmisljao, za razliku od onih koji to moraju...Grbavica moj zivot je napisao/la:Kao da sam naslutio,baksuzGrbavica moj zivot je napisao/la:Kakvo je stanje one krovne konstrukcije na Grbavici ?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Koliko sam razumio to je onaj dio do sjevera, sreca pa nije kompletna tribina. Valjda ce se naci para da se to sanira. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jutros se probudim, prebacim na TVSA opusteno gledam, kad ko da me neko ciglom po glavi opalio, cijeli zivot mi je vezan za grbavicu i želju i kad sam cuo da je pao zapad suze mi same na oci krenule. sad cu se spremiti i idem da vidim kolika je steta.
da, i ja mislim da je taj dio u pitanju.. sad i ja vjerujem da će se zapad ubrzo praviti (kako treba)Elegant je napisao/la:Koliko sam razumio to je onaj dio do sjevera, sreca pa nije kompletna tribina. Valjda ce se naci para da se to sanira.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa ovo nije "dio tribine", ja se sve nadao da je palo mozda 5 ili 6 metara tribine.
Sve sam se tjesio dok nisam vidio ovu sliku, e sad mi se place ko malom djetetu. Ko da gledas clana porodice uhhhh
Sve sam se tjesio dok nisam vidio ovu sliku, e sad mi se place ko malom djetetu. Ko da gledas clana porodice uhhhh
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- nookey
- Kontakt:
I ja, ne mogu sebi doći....Avanes je napisao/la:Pa ovo nije "dio tribine", ja se sve nadao da je palo mozda 5 ili 6 metara tribine.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Ma ovaj krov na zapadu je "hafifan", i dobro je da je i do sad izdržao.
DRUG NEBI TI PUNCA
- zubanovic89
- Kontakt:

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Tuga jeste, sve to stoji, ali kad vidim ove demagoge i njihove izjave onda bih najradije pucao. Cetnici su taj dio i srusili i zapalili, a i snijeg ga je sad srusio, mada se mogao i ocistiti... ali, izgleda da je bolje raju paliti budalastim izjavama... vi ste navikli na toanonimni je napisao/la:ako ništa, to me je od njegovih riječi malo popravilo, mada je i meni kao vamaeliminator je napisao/la:Buki: nisu ga mogli cetnici srusit pa nece ni snijeg
Što je nekom drago sto se srusio zapad