PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
draza mi je jedna pobjeda FKS nego 101 ove tzv reprezentacije 

- MocMahale444
Uz duzno postovanje repki i normalno da je volim ali pored kluba nema sta traziti kao nekad bodove u TravnikuMortemHz je napisao/la:Klub!MocMahale444 je napisao/la:Treba nam anketa ovdje Aco:
Ko je više srcu draži? Klub ili Repka, da vidimo rezultate tog glasanja na svetoj temi.
Garantujem 500 novih stranica.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nece jer se mora uhvatit za one vrhove kad mu se prisere, da se ne prevrne na veceru.Penaltiky je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:koga boli krasni qrac šta ti želiš![]()
![]()
Moje želje i dalje stoje, nebitno što si durmitorska seljačina. Nemoj na utakmicu u opancima.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Volim Džeku više nego mamu.
šta je ovo za Škahića???
jel fakat ima TBC??
ili je ovo neki vid "klauzule" da ga niko ne uzme, ni ne naumpadne da mu priđe i popriča s njim

jel fakat ima TBC??
ili je ovo neki vid "klauzule" da ga niko ne uzme, ni ne naumpadne da mu priđe i popriča s njim

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je sa Shakicem denchi.DenchiNL je napisao/la:šta je ovo za Škahića???
jel fakat ima TBC??
ili je ovo neki vid "klauzule" da ga niko ne uzme, ni ne naumpadne da mu priđe i popriča s njim![]()

i mene interesujeSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Shakicem denchi.DenchiNL je napisao/la:šta je ovo za Škahića???
jel fakat ima TBC??
ili je ovo neki vid "klauzule" da ga niko ne uzme, ni ne naumpadne da mu priđe i popriča s njim![]()

Defanzivac Slobode Ibrahim Škahić u posljednjih nekoliko dana nije trenirao sa tim klubom, a mnogi bosanskohercegovački mediji danas su objavili da Škahić boluje od tuberkoloze.
Ipak, pouzdani defanzivac je u razgovoru za **** demantovao takve gleasine i rekao da se uskoro vraća treninzima.
– Ne bolujem od tuberkoloze. U pitanju su neke pretrage u vezi plućne embolije koju sam imao prošle godine. Zato me nema par dana na treningu – izjavio je Škahić za ****.
Ovaj fudbaler je jedno vrijeme bio prava “hamajlija” za tuzlanske “crveno-crne” obzirom da Škahić do prošle godine u 21 utakmici sa ekipom sa Tušnja nije osjetio gorčinu poraza.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ce onaj kruskoglavi iz uprave da slika nalaze i posalje u tuzlanski. I obavezno da optuzi sisicu za to. 
Valjda mu nije nista.

Valjda mu nije nista.

pa kontam đe će odigrat s TBC tekmi toliko pa pao bi mrtavSarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce onaj kruskoglavi iz uprave da slika nalaze i posalje u tuzlanski. I obavezno da optuzi sisicu za to.
Valjda mu nije nista.

Nije da mu nije nista nego posljedice plucne embolije a neki nas polupismeni novinar prenio ko tbc..
Sloboda ce kao i Celik radi nesposobnih ljuid da pande na niske grane.
Da mi je vidjeti taj racun od 80.000, sta su jeli i pili.
- Zeljeznicar -
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako ce Sisoje da pohara federalku drugi put.
Samo je zeljeznicar otjerao vise igraca.

Samo je zeljeznicar otjerao vise igraca.

Eno objavili na fksloboda.ba fakture iz hotelaZenzo je napisao/la:Sloboda ce kao i Celik radi nesposobnih ljuid da pande na niske grane.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nista strano.dosle sarajlije na tudji racun krcmit jest i pit.Zenzo je napisao/la:Sloboda ce kao i Celik radi nesposobnih ljuid da pande na niske grane.
Nije da nismo navikli vako drzavu raskrcmise

Mogu mislit koliko je.prolic miliona prozdero dabogda se najeo i napio
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Nista strano.dosle sarajlije na tudji racun krcmit jest i pit.Zenzo je napisao/la:Sloboda ce kao i Celik radi nesposobnih ljuid da pande na niske grane.
Nije da nismo navikli vako drzavu raskrcmise
Mogu mislit koliko je.prolic miliona prozdero dabogda se najeo i napio
Jel ovo vase ??
Ne znam o cemu pricas,?
O Travi.Kakvoj travi bog ti pomogo ja juce izaso iz zatvora

Kakav bol????
Uzmi bolan rapidol
RAPIDOLLLLL
jel rapidol?
Uzmi bolan rapidol
RAPIDOLLLLL
jel rapidol?

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Kakav bol????
Uzmi bolan rapidol
RAPIDOLLLLL
jel rapidol?
Vako ih sve u savezu sariele.
Jel ono lozionicka u sarajvu ?
Ulica ba
Ulica ba
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne znam, ja sam sa kobilje glave.Sariel je napisao/la:Jel ono lozionicka u sarajvu ?
Ulica ba
Interesuje me kako će Savez odrediti klub koja će popuniti mjesto kluba koji će izgubiti licencu.
Koja će to biti frka.

Koja će to biti frka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.