FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

centrala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la centrala » 16 maj 2014, 13:17

bordobijeli je napisao/la:
pisac je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja ocekujem jedno 10 hiljada i to bi super bilo
Daj Boze i toliko da bude.
pa vjerovatno ako bude bas ono padala smanjit ce se to na nekih 5-6 hiljada :thumbdown:
jedan od postova ima ih jos gdje najavljujete 15000 20000 milja ali mi mrsko traziti.
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 maj 2014, 13:22

Ovome tenkre-u pregorila @centrala u glavi. J..o.e kakav idiot.

centrala
Kontakt:

Post Postao/la centrala » 16 maj 2014, 13:34

Pa sto ste dvolicni ljudi,otidite na utakmicu kupite kartu, pozovite sto vise raje i sve pare dajte ljudima koji su pogodeni poplavama i svi zadovoljni ,ako vec hoces da pomognes . LJudi izgubili kuce boli njega briga hoces li ti igrati sutra ili u utorak,ali tebi je bitno utorak ce biti suncano.

PostPostao/la fcsforever dana 07 maj 2014, 20:12

Iskreno, mislio sam da ćemo zabiti go. Priželjkivao 2....ali sekunde nisam konto da Čelik neće uputiti šut u okvir gola. Znam da se nečemo opustiti i da će i u revanšu Sarajevo odigrati jako,pametno i požrtvovano. Mislim da će biti baš puno raje na Koševu ..recimo jedno 15 milja.
Zadnja izmjena: centrala, dana/u 16 maj 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 16 maj 2014, 13:42

Upravo sam bio u klubu. Odnjeo svoj prilog za pomoc unesrecenim.
Vec je jedna tura poslata na ugrozena mjesta.
Akcija ide odlicno.
Bio sam tamo nekih 3,4 minute, u tom periodu je petero sa kesama doslo.

Pohvala svima onima koji su ucestvovali u ovoj akciji.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 maj 2014, 13:54

Suvišno je sada rapravljati o odgodi kada su ovi vec odlucili, jbg. znamo svi kakva je situacija pomoci na svaki moguci nacin sutra na tekmi dati priloge koliko ko moze, doci u sto vecem broju i ja bih volio da odgode utakmicu ali sa je tu je.
Ti si opet šampion !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 maj 2014, 14:05

pisac je napisao/la:Ja definitivno sutra bojkotujem utakmicu.
Nista me inace ne bi sprijecilo da odem, ali na ovaj nacin se zelim solidarisati sa sugradjanima koji su ostali bez krova nad glavom.
Grozna i sramotna odluka klubova i saveza.
Kome je danas do fudbala?
Nesto ces postici sjedenjem kuci? Znam da si vec dao prilog u klubu, svaka cast, i ja cu evo krenuti ubrzo ali sjedenjem kuci sutra nista neces postici.
Najbolje bi se solidarisali sa tim ljudima kad bi nas sutra doslo 20.000 na tekmu, kad bi svi dali po 5 KM i uplatili onom covjeku sto je ostao bez kuce da je pocne graditi ponovno ili te pare usmjeriti na ostale potrepstine ljudima u cijeloj BiH.
Odluka je donešena, SAVEZ JU JE DONIO, i mi tu nemamo šta.Nedolaskom na tekmu pravimo samo sebi medvjeđu uslugu.I ja bi najvise volio da se igra sljedeci vikend.Sto zbog vremena sto zbog ovih ljudi ali sta je tu je.

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 16 maj 2014, 14:09

Ima li kakav vaterpol klub u gradu, da njih pustimo sutra da izadju na igraliste umjesto igraca? Joj saveza fuj, **** ih Brazil, dzeke spahici susici, fuj.. Treba ih prozivati sutra maksimalno..

P.S. Komsije, savrseno nas boli neka stvar za vase misljenja i sta vi radite po grbavici. Bavite se svojom mukom, golema je..

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 maj 2014, 14:19

JosipBukal je napisao/la:E baš šteta, mogao je bit pun stadion, proslava ispred vječne...
Ali ako ništa sudit če Jakupović zaslužio je čovjek
Jel tebe imalo stid ovakvih gluposti i ironije?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

centrala
Kontakt:

Post Postao/la centrala » 16 maj 2014, 14:25

Postao/la samosarajvo dana 16 maj 2014, 13:05

pisac je napisao/la:
Ja definitivno sutra bojkotujem utakmicu.
Nista me inace ne bi sprijecilo da odem, ali na ovaj nacin se zelim solidarisati sa sugradjanima koji su ostali bez krova nad glavom.
Grozna i sramotna odluka klubova i saveza.
Kome je danas do fudbala?

Nesto ces postici sjedenjem kuci? Znam da si vec dao prilog u klubu, svaka cast, i ja cu evo krenuti ubrzo ali sjedenjem kuci sutra nista neces postici.
Najbolje bi se solidarisali sa tim ljudima kad bi nas sutra doslo 20.000 na tekmu, kad bi svi dali po 5 KM i uplatili onom covjeku sto je ostao bez kuce da je pocne graditi ponovno ili te pare usmjeriti na ostale potrepstine ljudima u cijeloj BiH.
Odluka je donešena, SAVEZ JU JE DONIO, i mi tu nemamo šta.Nedolaskom na tekmu pravimo samo sebi medvjeđu uslugu.I ja bi najvise volio da se igra sljedeci vikend.Sto zbog vremena sto zbog ovih ljudi ali sta je tu je.

:thumbup: :salut:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 16 maj 2014, 14:30

Sramotna odluka NSBiH i još jedan dokaz kakvi debili vode naš nogomet.Ja neki dan kad sam napisao da utakmicu treba odgodit neko me napade s riječima da je najbolje igrat u junu,ironično.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 maj 2014, 14:31

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dio-pr ... cjima/1589" onclick="window.open(this.href);return false;

svi na tekmu sutra!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 maj 2014, 14:36

Ako zelite pomoci tim ljudima onda cete doci sutra a ne tu srati bez potrebe.

Klub na svaki moguci nacin pomaze tim ljudima

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 maj 2014, 14:39

Da sutra treba otici na utakmicu i otici u sto vecem broju, nije vise bitan taj kup, osvojicemo ga svakako, bitno je to da se pomogne ljudima sirom zemlje, prije svega kupljenom kartom, a i dodatnim dobrovoljnim prilogom, bice standovi ispred sjeverne tribine, tako da to su razlozi zbog kojih sutra treba da nas bude sto vise i tako treba da svi razmisljaju, a o slavljenju trofeja neki drugi put, bice njih sljedecih godina aBd :)
Pyro is not a crime !

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 maj 2014, 14:43

Odigravanje ove utakmice se moze iskoristiti da se jos vise para i sredstava skupi za poplavljenja podrucja a ne da se crnjaci bezveze

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 maj 2014, 14:46

Rule_hz je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dio-pr ... cjima/1589

svi na tekmu sutra!!!
Kupovinom ulaznice za uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH koju FK Sarajevo i NK Čelik Zenica igraju u subotu, 17.05.2014. godine od 17:00 sati pomoći ćete nabavku hrane, lijekova, odjeće, obuće za naše sugrađane.

Svaka cast na ovome, svi trebamo doci i kupiti kartu i tako pokazati humanost, hajmo ljudi dosta je pisanja po forumu, pokazite se!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 maj 2014, 15:03

centrala je napisao/la:Pa sto ste dvolicni ljudi,otidite na utakmicu kupite kartu, pozovite sto vise raje i sve pare dajte ljudima koji su pogodeni poplavama i svi zadovoljni ,ako vec hoces da pomognes . LJudi izgubili kuce boli njega briga hoces li ti igrati sutra ili u utorak,ali tebi je bitno utorak ce biti suncano.

PostPostao/la fcsforever dana 07 maj 2014, 20:12

Iskreno, mislio sam da ćemo zabiti go. Priželjkivao 2....ali sekunde nisam konto da Čelik neće uputiti šut u okvir gola. Znam da se nečemo opustiti i da će i u revanšu Sarajevo odigrati jako,pametno i požrtvovano. Mislim da će biti baš puno raje na Koševu ..recimo jedno 15 milja.
Ti si bolestan i to teskoooo bolestan. Jel tebi psihicka hasto jasno da se ovo odnosilo na "idealne uslove". Znaci , subota...znaci fino vrijeme ..znaci bez ovog kijameta ...bez srusenih kuca i ovog jada koji je snaso Bosansku sirotinju. Dzaba je tebi sve pricati idiote....a mozda si glavom i bradom Forest Gump...pa ti porucujem GO FOREST...GO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 maj 2014, 15:05

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bordo-mo ... ama/131264" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2014, 15:08

Svaka cast!
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 maj 2014, 15:10

Koliko ssam mogao saznati , PREMIJA JE PO MILJU KM. Igraci su odlucili da odvoje po 250 za ove unesrecene ljude. Svaka im cast , bravo bordo momci.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 maj 2014, 15:11

ja mislim da je bolje da se utakmica odgodi za utorak kad se vec planiralo valjda, nadam se kako najavljuju proljepsanje vremena od ponedeljka, tako da bi u utorak doslo vise raje, i s time bi se vise i pomoglo narodu koga je zadesila poplava

zaista je pohvalno od strane oba kluba sto ce donirati odredjeni dio novca za hranu, odjece i ostalo sto je potrebno, u ovakvim teskim vremenima je najvaznije ostati ujedinjen i sto vise drugima pomoci

ja sam planirao doci iz Bosanskog Petrovca na utakmicu, ali eto desilo se sto se desilo i to je sprijecilo moj dolazak vamo u Sarajevo, vjerujte da mi tesko pada ovaj nedolazak a i ovo sto nam se desava ne samo u Bosni vec i u Srbiji

utakmica ako se kojim slucajem odgodi za utorak, mozda ipak mognem doci u Sarajevo

ne volim pisati na ovoj temi niti citati, odmah me nesto spuca dodje mi da idem pjesce ka Kosevu i da navijam za Sarajevo, tacno se u meni navijac probudi hehe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, rimljanin90 i 69 gostiju.