ma Zeba 100 %Bianconeri1988 je napisao/la:Ko je onaj naš što je onako dobro prošao po lijevoj strani kod ovog gola?
Ja sumnjam na Svraku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
Haha, to je ipak bio Bekrić a Zeba je dao gol. (Dobronamjerna) greška uredništva zvaničnog weba. ; )Bianconeri1988 je napisao/la:Ko je onaj naš što je onako dobro prošao po lijevoj strani kod ovog gola?
Ja sumnjam na Svraku.
- bistrikboy
- Kontakt:
A vidim ja da ovaj sto dade gol ima jedno 10 kila viskapartibrejker1921 je napisao/la:Haha, to je ipak bio Bekrić a Zeba je dao gol. (Dobronamjerna) greška uredništva zvaničnog weba. ; )Bianconeri1988 je napisao/la:Ko je onaj naš što je onako dobro prošao po lijevoj strani kod ovog gola?
Ja sumnjam na Svraku.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
malo više, 12-13 otprilikebistrikboy je napisao/la:A vidim ja da ovaj sto dade gol ima jedno 10 kila viskapartibrejker1921 je napisao/la:Haha, to je ipak bio Bekrić a Zeba je dao gol. (Dobronamjerna) greška uredništva zvaničnog weba. ; )Bianconeri1988 je napisao/la:Ko je onaj naš što je onako dobro prošao po lijevoj strani kod ovog gola?
Ja sumnjam na Svraku.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ali ih Bekrić povalja : )))
nije džaba s najboljom ekipom...partibrejker1921 je napisao/la:Ali ih Bekrić povalja : )))

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- bistrikboy
- Kontakt:
Skacu po njemu al djaba,uh nafurah se...partibrejker1921 je napisao/la:Ali ih Bekrić povalja : )))
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- partibrejker1921
- Kontakt:
Pa kako se nećeš nafurati svega ti? : Dbistrikboy je napisao/la:Skacu po njemu al djaba,uh nafurah se...partibrejker1921 je napisao/la:Ali ih Bekrić povalja : )))
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ali ja bar znam da će vrijediti (ako već sad ne vrijedi)..zlaya_tm87 je napisao/la:valja sada 10.3. iscekati :/

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zlaya_tm87
- Kontakt:
barbarez je napisao/la:Ih da su vasi treneri imali onakog cukicu,i vasi bi igraci trcali ko ludi.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel kera poveo u Rovinj?
Tako je Ninkovic (ako se ne varam za igraca) dobio na brzini

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Nikola Nikic (Nindzo) je u pitanju ne Ninkovic.
Eh da taj lik..PL BiH -1 je napisao/la:Nikola Nikic (Nindzo) je u pitanju ne Ninkovic.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
U nicu ti Zeljo a ne znas ko je Nikola Nikic ?????????????zeljocity je napisao/la:Eh da taj lik..PL BiH -1 je napisao/la:Nikola Nikic (Nindzo) je u pitanju ne Ninkovic.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:U nicu ti Zeljo a ne znas ko je Nikola Nikic ?????????????zeljocity je napisao/la:Eh da taj lik..PL BiH -1 je napisao/la:Nikola Nikic (Nindzo) je u pitanju ne Ninkovic.![]()
![]()
![]()
Sramota.
ocigledno je dosta mladji zeljovac, mozda U94... nemoj biti tako strog

Ako je zeljocity U94, onda je Aldinn1 U2

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Avanes je napisao/la:Ako je zeljocity U94, onda je Aldinn1 U2![]()
![]()
Joj što gotivite ovog Aldina, svaki drugi post on u njemu. Dobra reklama

Potpis!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.