Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

odimidodjimi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la odimidodjimi » 28 apr 2014, 19:09

Steta velika zbog Stevana i Liverpula.
No, i dalje postoje sasvim realne sanse. Everton nije boranija neka, a uvijek su tu Liverpulove vedete u WH, za zadnje kolo. Da drama bude filmska.
Na kraju krajeva, Engleskoj je u interesu da Liverpul uzme titulu pred Brazil, pogurace vec neko :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 apr 2014, 19:09

Texi je napisao/la:
ackeey je napisao/la: Seres texi bezveze, to se odnosilo na one silne precke i stative, na silnu nesrecu koja JESTE pratila Liverpool u, recimo, prosloj sezoni sa pogodjenih 30-tak precki, stativa, promasenih penala, odnosila se na onaj nedosudjeni penal u londonu, na sudjeni, a nepostojeci ofsajd kontra City-ja...
I nije ni bitno, i protiv norwicha i protiv city-ja smo u svakom slucaju zasluzili pobjede. Vec sam rekao da nas je chelsea juce demolirao, mourinhu svaka cast, tj ja nisam nerealan, ali po tebi smo mi bodove osvajali na srecu, a vi sasvim zasluzeno... Svasta! :salut:
OK, nema frke. Ja serem a ti si realan. :thumbup:

1. Koga briga za prošlu sezonu ?

2. Ne možeš prizivati sreću i kiks Sitija a onda pisati o nesreći u prošloj sezoni, tj. možeš ali kao što već rekoh koga briga. Evo ja ću ti sad navesti 2 sezone u kojima je Plavcima nedostajalo sreće, 07/08 i 08/09 i sad ću ja zbog toga da se nadam da će sreća malo pogledati Chelsea (u vidu kiksa Liverpoola i građana sledeće kolo). Niđe veze. :kafa:

3. U pravu si, po meni ste osvojili 6 bodova uz dosta sreće u poslednja 2 meča, ali kao što već rekoh tu sreću ste i zaslužili. Nemam ja ništa protiv toga, sreća prati hrabre. ;) Chelsea nisam ni pominjao, a takođe ni na koji način su dolazili do bodova. Kao što vidiš to si ti uradio na kraju svog posta. :kafa:

4. Opet si u pravu, nije vam sviran penal u Londonu, sviran vam je nepostojeći ofsajd na Etihadu i tako dalje i tako bliže... ali, uvek ima ono ali (koje si ti gle čuda zaboravio :P )... ni Plavcima juče nije sviran penal, ni građanima nije sviran penal nad Džekom, Suarezu je oprošten drugi žuti, sudija nije video igranje rukom Skrtela i tako dalje i tako bliže...
Ja nisam rekao da je chelsea osvojao bodove na srecu.
I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2014, 19:53

ackeey je napisao/la:I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
Pa možda i nije u finalu koliko nas je pogledala polufinalu na Nou Campu, kad je Messi promašio penal, Terry isključen još u prvom poluvremenu, Barca promašila dosta prilika. Finale je bilo malo drugačije, klasična utakmica Chelsea. Sve u svemu, moralo se i to jednom desiti, mnogo puta nas je ta sreća izbacivala, Ovrebo, Terryjev penal protiv Uniteda u finalu, itd...

Nešto slično ste i vi uradili 2005. godine, par minuta vas je dijelilo od ispadanja još u grupnoj fazi, pa je Gerrard zabio golčinu Olympiakosu, mislim da ste u toj sezoni nama zabili onaj čuveni gol u polufinalu, afera 'jeli lopta prešla gol liniju', itd... finale je suvišno spominjati...

Ništa ne može bez sreće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 apr 2014, 19:58

Ma sreca je sastavni deo fudbala i skoro svake titule. Ne moze bez toga.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 apr 2014, 20:45

Virtu4l je napisao/la:
ackeey je napisao/la:I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
Pa možda i nije u finalu koliko nas je pogledala polufinalu na Nou Campu, kad je Messi promašio penal, Terry isključen još u prvom poluvremenu, Barca promašila dosta prilika. Finale je bilo malo drugačije, klasična utakmica Chelsea. Sve u svemu, moralo se i to jednom desiti, mnogo puta nas je ta sreća izbacivala, Ovrebo, Terryjev penal protiv Uniteda u finalu, itd...

Nešto slično ste i vi uradili 2005. godine, par minuta vas je dijelilo od ispadanja još u grupnoj fazi, pa je Gerrard zabio golčinu Olympiakosu, mislim da ste u toj sezoni nama zabili onaj čuveni gol u polufinalu, afera 'jeli lopta prešla gol liniju', itd... finale je suvišno spominjati...

Ništa ne može bez sreće.
Luis Garcija i "Ghost goal" :) a lopta je naravno presla gol liniju samo da se razumijemo :kafa: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

odimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la odimidodjimi » 28 apr 2014, 21:39

Presla je sto se nas tice, a kad pitas "njih" nije. A realno...
:mrgreen:
tesko

Ja vece sanse dajem Evertonu i iksu nego Sitiju za vikend. Jednostavno tako mora biti.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 28 apr 2014, 21:48

:mrgreen:
slika

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 28 apr 2014, 22:47

Kakav Everton, in Big Sam we trust. :lol:

slika

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 28 apr 2014, 23:59

[youtube][/youtube]
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 29 apr 2014, 00:01

ackeey je napisao/la: Ja nisam rekao da je chelsea osvojao bodove na srecu.
I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
1. Istina, nisi to rekao iako ne bi pogrešio da si rekao. Uradio si nešto gore - ''ali po tebi smo mi bodove osvajali na srecu, a vi sasvim zasluzeno... Svasta!''... stavio si mi reči u usta :kafa: Kao što već rekoh, nigde ja nisam pomenuo Chelsea kao ni način na koji je dolazio do bodova.

2. Ne samo da nas je pogledala u finalu LP nego i u finalu LE godinu dana kasnije. Ako se vratimo unazad možemo reći kako je Chelsea zaslužio tu sreću (zbog Ovreba, zbog Johnovog penala, zbog Garsijinog ''gola''...) ali nećemo to reći jer je glupo, to je iza nas i ne vredi se vraćati. Zato i kažem, pusti me te priče ''valjda će i nas sreća malo pogledati (kiks Sitija), jer prošle sezone nismo imali sreće'', jer je to bzvz. Vratiš se 2 sedmice nazad i shvatiš da je klub za koji navijaš imao sreće na poslednja 2 meča (City, Norwich), i osvojio maksimalnih 6 bodova, a tebe kad čovek čita rekao bi da uopšte nije imao sreće ove sezone.
I think I'm a pussy one.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 apr 2014, 00:16

Vijest u svim novinama. SPREMA SE PONUDA ZA LALLANU OD 25 MILIONA FUNTI. :zviz:
Oliver Kay (Chief football correspondent for The Times)

slika
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 29 apr 2014, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 apr 2014, 00:27

Mora se reci da je to bas dobra lova, nimalo naivna. Ali i dalje sam ubedjen da bi on u ovom sistemu procvetao dodatno. A i mislim da je bolje njega dovesti, nego Konoplyanku za 10m manje. :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 apr 2014, 00:27

slika

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 29 apr 2014, 00:52

25 miliona?
You'll never walk alone.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 apr 2014, 00:57

A Moley kaze da ide i Konoplyanka, nezavisno od Lallane, dakle ovi stvarno planiraju da odrese kesu na leto.

Odmah da kazem da je mnogo ovo love za Lallanu, nema sumnje, rizik koji bi mogao da se isplati, a ne mora. :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 apr 2014, 00:57

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... na-3471827" onclick="window.open(this.href);return false;

Pocelo je pocelo. Moze i Shawa povesti. :kafa:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 apr 2014, 01:00

Meni se sviđa to sto hoce da se gradi od Engleza ekipa. Lallana, Hendo, Sterling, Sturridge su sve kvalitetni Englezi i svaki ima svoje prednosti koje bi se super uklapale. Taman bi i FAu bili simpaticniji :mrgreen:

Ako Flanagan zadrzi ovaj nivo igre i nastavi ovako inteligentno igrati vidim ga kao naseg dugorocnog desnog beka, steta sto necemo i Shawa ugrabiti :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 apr 2014, 01:08

Da li ste i vi primetili, ili je Flanagan izuzetno napredovao na tehnickom planu igre ?
Secam ga se prvi put, bio je vrlo drven, a sada izuzetno stalozen, i dobar passer moram reci.

Ma bitno je da se ganjaju "talentovani" Englezi, a takvih najvise u So'tonu ima. Kojeg god Engleza odatle da uzmes, svi su "non-english" koren, Lambert, Jay, Lallana, Clyne, Shaw, Ward Prowse, Chambers, svi se dosta odvajaju od ostalih "drvenih" engleza i skola, i imaju taj soft touch, i neverovatan osecaj za igru.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 apr 2014, 01:13

Paradajz je napisao/la:Da li ste i vi primetili, ili je Flanagan izuzetno napredovao na tehnickom planu igre ?
Secam ga se prvi put, bio je vrlo drven, a sada izuzetno stalozen, i dobar passer moram reci.

Ma bitno je da se ganjaju "talentovani" Englezi, a takvih najvise u So'tonu ima. Kojeg god Engleza odatle da uzmes, svi su "non-english" koren, Lambert, Jay, Lallana, Clyne, Shaw, Ward Prowse, Chambers, svi se dosta odvajaju od ostalih "drvenih" engleza i skola, i imaju taj soft touch, i neverovatan osecaj za igru.
Da, gledao sam podavno, ne sjecam se tacno gdje, mislim na onom Being Liverpool da on ostaje poslije treninga sam i vjezba, trenira sa loptom. Tako mi je drago sto ga je krenulo, jer citao sam da ga nisu na posudbu htjeli uzeti timovi iz League One, a on sad prvotimac ekipe koja se bori za titulu u najvisem rangu.

Pa zna Brendan sta trazi, tehnicki potkovanu ekipu na celu sa Suarezom. Zbog Brendanovog rada i nacina razmisljanja nemam nikakve sumnje da ce sljedeca sezona biti nista manje uspjesna od ove. Ako napokon dođu pojačanja koja on zeli i neki trofej bi se morao pokupiti.

Aspasa kad sam vidio zadnju utakmicu kad je izveo onaj zadnji korner poludio sam, koji kloc Boze dragi :roll:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 apr 2014, 01:15

Paradajz je napisao/la:Da li ste i vi primetili, ili je Flanagan izuzetno napredovao na tehnickom planu igre ?

Strasan napredak je napravio. Sjecam se kako sam mu se smijao ljetos kad su ga u20 iračani prelazili ko da ga nema, a vidi ga sad.

Mada koliki god to napredak bio, on opet ostaje igrač kojeg su najviše puta prešli u EPL. Teško da ikad može izrasti u prvi izbor, ali za rotacije može biti dobar ako još napreduje..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.