No, i dalje postoje sasvim realne sanse. Everton nije boranija neka, a uvijek su tu Liverpulove vedete u WH, za zadnje kolo. Da drama bude filmska.
Na kraju krajeva, Engleskoj je u interesu da Liverpul uzme titulu pred Brazil, pogurace vec neko

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja nisam rekao da je chelsea osvojao bodove na srecu.Texi je napisao/la:OK, nema frke. Ja serem a ti si realan.ackeey je napisao/la: Seres texi bezveze, to se odnosilo na one silne precke i stative, na silnu nesrecu koja JESTE pratila Liverpool u, recimo, prosloj sezoni sa pogodjenih 30-tak precki, stativa, promasenih penala, odnosila se na onaj nedosudjeni penal u londonu, na sudjeni, a nepostojeci ofsajd kontra City-ja...
I nije ni bitno, i protiv norwicha i protiv city-ja smo u svakom slucaju zasluzili pobjede. Vec sam rekao da nas je chelsea juce demolirao, mourinhu svaka cast, tj ja nisam nerealan, ali po tebi smo mi bodove osvajali na srecu, a vi sasvim zasluzeno... Svasta!![]()
1. Koga briga za prošlu sezonu ?
2. Ne možeš prizivati sreću i kiks Sitija a onda pisati o nesreći u prošloj sezoni, tj. možeš ali kao što već rekoh koga briga. Evo ja ću ti sad navesti 2 sezone u kojima je Plavcima nedostajalo sreće, 07/08 i 08/09 i sad ću ja zbog toga da se nadam da će sreća malo pogledati Chelsea (u vidu kiksa Liverpoola i građana sledeće kolo). Niđe veze.![]()
3. U pravu si, po meni ste osvojili 6 bodova uz dosta sreće u poslednja 2 meča, ali kao što već rekoh tu sreću ste i zaslužili. Nemam ja ništa protiv toga, sreća prati hrabre.Chelsea nisam ni pominjao, a takođe ni na koji način su dolazili do bodova. Kao što vidiš to si ti uradio na kraju svog posta.
![]()
4. Opet si u pravu, nije vam sviran penal u Londonu, sviran vam je nepostojeći ofsajd na Etihadu i tako dalje i tako bliže... ali, uvek ima ono ali (koje si ti gle čuda zaboravio)... ni Plavcima juče nije sviran penal, ni građanima nije sviran penal nad Džekom, Suarezu je oprošten drugi žuti, sudija nije video igranje rukom Skrtela i tako dalje i tako bliže...
Pa možda i nije u finalu koliko nas je pogledala polufinalu na Nou Campu, kad je Messi promašio penal, Terry isključen još u prvom poluvremenu, Barca promašila dosta prilika. Finale je bilo malo drugačije, klasična utakmica Chelsea. Sve u svemu, moralo se i to jednom desiti, mnogo puta nas je ta sreća izbacivala, Ovrebo, Terryjev penal protiv Uniteda u finalu, itd...ackeey je napisao/la:I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
Luis Garcija i "Ghost goal"Virtu4l je napisao/la:Pa možda i nije u finalu koliko nas je pogledala polufinalu na Nou Campu, kad je Messi promašio penal, Terry isključen još u prvom poluvremenu, Barca promašila dosta prilika. Finale je bilo malo drugačije, klasična utakmica Chelsea. Sve u svemu, moralo se i to jednom desiti, mnogo puta nas je ta sreća izbacivala, Ovrebo, Terryjev penal protiv Uniteda u finalu, itd...ackeey je napisao/la:I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
Nešto slično ste i vi uradili 2005. godine, par minuta vas je dijelilo od ispadanja još u grupnoj fazi, pa je Gerrard zabio golčinu Olympiakosu, mislim da ste u toj sezoni nama zabili onaj čuveni gol u polufinalu, afera 'jeli lopta prešla gol liniju', itd... finale je suvišno spominjati...
Ništa ne može bez sreće.
1. Istina, nisi to rekao iako ne bi pogrešio da si rekao. Uradio si nešto gore - ''ali po tebi smo mi bodove osvajali na srecu, a vi sasvim zasluzeno... Svasta!''... stavio si mi reči u ustaackeey je napisao/la: Ja nisam rekao da je chelsea osvojao bodove na srecu.
I zar ne mislis da je vas sreca pogledala u finalu LP? Onako realno?
Oliver Kay (Chief football correspondent for The Times)
Da, gledao sam podavno, ne sjecam se tacno gdje, mislim na onom Being Liverpool da on ostaje poslije treninga sam i vjezba, trenira sa loptom. Tako mi je drago sto ga je krenulo, jer citao sam da ga nisu na posudbu htjeli uzeti timovi iz League One, a on sad prvotimac ekipe koja se bori za titulu u najvisem rangu.Paradajz je napisao/la:Da li ste i vi primetili, ili je Flanagan izuzetno napredovao na tehnickom planu igre ?
Secam ga se prvi put, bio je vrlo drven, a sada izuzetno stalozen, i dobar passer moram reci.
Ma bitno je da se ganjaju "talentovani" Englezi, a takvih najvise u So'tonu ima. Kojeg god Engleza odatle da uzmes, svi su "non-english" koren, Lambert, Jay, Lallana, Clyne, Shaw, Ward Prowse, Chambers, svi se dosta odvajaju od ostalih "drvenih" engleza i skola, i imaju taj soft touch, i neverovatan osecaj za igru.
Strasan napredak je napravio. Sjecam se kako sam mu se smijao ljetos kad su ga u20 iračani prelazili ko da ga nema, a vidi ga sad.Paradajz je napisao/la:Da li ste i vi primetili, ili je Flanagan izuzetno napredovao na tehnickom planu igre ?
Secam ga se prvi put, bio je vrlo drven, a sada izuzetno stalozen, i dobar passer moram reci.
Ma bitno je da se ganjaju "talentovani" Englezi, a takvih najvise u So'tonu ima. Kojeg god Engleza odatle da uzmes, svi su "non-english" koren, Lambert, Jay, Lallana, Clyne, Shaw, Ward Prowse, Chambers, svi se dosta odvajaju od ostalih "drvenih" engleza i skola, i imaju taj soft touch, i neverovatan osecaj za igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.