Ode on cim dodje ponuda i od 200000 eura. Manite sentiment, ljudi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zavisi tu I do igraca. On ako bude zadovoljan cekat ce bolju ponudu, nece mu biti pod moranje. Igraci su zasluzili premije za ovo do sad.NerminFatic je napisao/la: ↑01 okt 2025, 09:43Ode on cim dodje ponuda i od 200000 eura. Manite sentiment, ljudi.
Zavisi ako mu ponudis jos bolje uslove i na neku ga pricu uzmes sto da ne, koliko znam imao je ponuda na ljeto.NerminFatic je napisao/la: ↑01 okt 2025, 09:43Ode on cim dodje ponuda i od 200000 eura. Manite sentiment, ljudi.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ja sam Garcevica gledao dvije prijateljske ovdje u Travniku, mislim da je trebao potpisati posudbu ali koliko znam na kraju nije upravo zbog povrede, ne znam kakva je povreda u pitanju… Te dvije utakmice koje sam ga gledao, bio je daleko najbolji na terenu, iznenadilo me sto je uopste trebao doci na posudbu, cinilo mi se kao da ima kvalitet za premijer ligu. Opet kazem, gledao sam ga samo dvije utakmice, mozda su mu se i posrecile da dobro odigra… Nadam se da ce se sto prije oporavitiNoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:30Koliko sam upucen Garcia je registrovan, Ibraheem je sa ekipom, a Freeman je na pripremnoj igrao desnog beka ili desno krilo
Mislim da bi Freeman mogao negdje na posudbu, mozda Travnik, Igman, Slavija,Romanija..
Najveca misterija mi je Garcevic
Sta je s njim, da li ima upute za individalne treninge ili nesto trece
Nekako me to bas interesuje i volio bih neko upucen da nam kaze
-
- Kontakt:
Pobijedili Zrinjskog, Borca i pitare. Kako sada govoriti da su ljudi u klubu nesposobni i da ih treba otjerati?
Dobri rezultati su sve posebno u fudbalu. Tako dok ovako bude niko nece pricati/pisati o financijama I ostalim stvarima.EDobric1997 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 16:53Pobijedili Zrinjskog, Borca i pitare. Kako sada govoriti da su ljudi u klubu nesposobni i da ih treba otjerati?
Hvala brate na informacijama, nadamo se da nije nista ozbiljno i da cemo ga uskoro vidjeti u najdrazem dresuJedandevetdvadva je napisao/la: ↑01 okt 2025, 16:16
Ja sam Garcevica gledao dvije prijateljske ovdje u Travniku, mislim da je trebao potpisati posudbu ali koliko znam na kraju nije upravo zbog povrede, ne znam kakva je povreda u pitanju… Te dvije utakmice koje sam ga gledao, bio je daleko najbolji na terenu, iznenadilo me sto je uopste trebao doci na posudbu, cinilo mi se kao da ima kvalitet za premijer ligu. Opet kazem, gledao sam ga samo dvije utakmice, mozda su mu se i posrecile da dobro odigra… Nadam se da ce se sto prije oporaviti
To bi bilo brate superSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 07:18
Ja mislim raja da Garcia ima dvojno državljnastvo pazite sad
Zamislite samo to Garcia Šošić Cvetanovski Vini![]()
Iskreno odavno nisam bio ovoliko nestrpljiv i ne mogu docekati nedjelju da gledam naseg Zelju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kolezeljovac i 21 gost.